11

До 12

преди 7 години

Не те разбрах.Сигурно имаш предвид някаква случка, която не ми е известна.

10

Анонимен

преди 7 години

Марешики наистина е наказателен вот - поиска референдум, намили горивата, намали лекарствата удари монопола на Лукойол. Това никога няма да му бъде простено. ако толкова ви отвращават политиците - БСП, Герб, РБ, ПФ - гласувайте за Марешки, той е аналог на Тръмп - едър бизнесмен, който е независим.

9

Анонимен

преди 7 години

До Логично еДа яко настъпи и ловеца на архари - трудно ще заработи втори спа център

8

Анонимен

преди 7 години

5-6 процента събира Калфин, окооб 3-4 проценат Трайков..2 процента - Дончева. Митьо пищова взима близо 2 процента, повече дори и от Орешарски.

7

Логично е

преди 7 години

Марешки настъпа монополите, това не могат да му простят. Не знам дали няма да предприемат и по-брутални действия срещу него. Накърниш ли печалбата на олигарсите, те освирепяват!Не знам дали са му били заети руски капитали. Но той продава лекарствата и горивата на по-ниски цени. Може да е само със стотинки по-евтино, но и жълтите стотинки са от значение за мизерстващите пенсионери, които са най-многобройните потребители на лекарства. За горивата пък да не говорим, цените им засягат всички нас.

6

Естат

преди 7 години

Цачева 20 Радев 15. същите резултати даде и Екзакта, а дори както и маркет линкс. Каракачаново варира 10-11. медиана - 25 за Цачева - 18 за генерала. и 10 за каракачанов.

5

Не е вярно

преди 7 години

Борисов от самото начало беше казал че исак кандидатът му да спечели на първи тур, втория не го интересувау, защото там вече не се мери само подкрепата на твърдите ядра. Като го питаха каков значи "да спечели" - той каза да бъде първи на първия тур.сега всички социолози ни пробутвата идеята, че цачева води с 5 процента, явно бюлетините са напечатани вече.

4

Жибор

преди 7 години

Маришки е поредната червена мутра,работеща за "Партията".

3

Ангел

преди 7 години

Борисов се отметна от първоначалното си обещание че ще подаде оставка ако президента не е от ГЕРБ .Сега го промени че подава оставка ако Цецка не спечели на Първи тур.Е Цецка ще спечели на първи тур но ще бъде разбита на втори тур защото ще се обединят всички срещу ГЕРБ.Борисов няма да подаде оставка но и президента няма да е негов!!

2

Анонимен

преди 7 години

Ха. Тетка ви Цачева е лидер. Да се смея ли, да плача ли...

1

123

преди 7 години

И Марешки ли си купи социологическо проучване? Явно в почивния месец на парламента е нова мода за наша сметка. Бях забравила дори, че се е кандидатирал...