7

Анонимен

преди 7 години

Това работи само на нощни снимки, когато се включва инфраред на камерите.Но, много камери не ползват инфраред вече, а специални филтри, които премахват заслепяването от фаровете и номерата на колите се виждат прекрасни.Тъй че, донякъде статията е достоверна.Ако някой знае къде стоят от старите камери, онези в кутиите и на които се виждат наредени диоди, може да пробва и да каже.

6

Shark

преди 7 години

"...стикерът е направен от уникален материал". Само като чуя или прочета думата "уникален" ми е ясно че става въпрос за пълни ***. Много ми са смешни и жалки хората, които я употребяват тази дума, мислейки че ще убедят хората в предимствата на някакъв ***. И говорят с един патос, направо не мога да си сдържа смеха.

5

Анонимен

преди 7 години

Малко им взимат на тия лалугери! По 80 кева на символ да ги одерат!

4

До 3

преди 7 години

Има много начини. Единия е да спазваш знаците за скорост!

3

Анонимен

преди 7 години

Андрешковци...

2

Анонимен

преди 7 години

Той шефа на кат един капацитет, завършил е ядрена физика и нанотехнологии в Масачузетския технологичен университет, после е специализирал в развойните звена на почти всички технологични гиганти. Има над двадесет собствени научни открития, едно от тях е, петдесет начина да отмъкнеш двайсетуна от шафьор,дремейки стресиран в храсталака. Истината в че има много начини номерът ти да не излиза на снимки.

1

светнат

преди 7 години

Шефът на КАТ да не се пени много, защото още помним как светкавиците на камерите се отразяваха в номера напръскани с лак за коса :) Е,сега може и да са ги настроили.