9

разбира се

преди 7 години

Естествено, че има! добре че няма да позволят военни действия, но дали рептилите в САЩ са на същото мнение, тепърва ще се разбере

8

Анонимен

преди 7 години

Едгар Мичъл беше астронавт на Аполо 14. Явно е видял извънземните в тъмното студио на Холивуд. Сигурно някой черен чистач му е изкарал акъла!

7

Анонимен

преди 7 години

До БобиИма нещо много сбъркано в теб, щом мислиш че всяка страна ще използва безплатна енергия за да нападне другите ! Е, в Русия може да е така. в ЕС не е.

6

Анонимен

преди 7 години

До БобиДопреди няколко часа цитираше уикилийкс .. ко стана сега ? Фурнаджийска лопата ли си ?

5

666

преди 7 години

Да, да. Една от безумните идеи на юдо масоните е да инсценират контакт с уж извънземен разум. Инсценировката като се говори е вече старателно подготвена с ефекти от лазери и холивудски приоми. Паниката и страховете на хората умело ще бъдат използвани едно да се разклатят устоите на досегашните традиционни религии (за това име нужен Ватикана и сегашния папа на конци), второ човечеството да се консолидира естествено около САЩ. Само Брус Уйлис го няма в сценария...

4

Анонимен

преди 7 години

Енергия от нулева точка е теория, според която енергията съществува и в негативното пространството.Енергията от нулева точка е открита от Ленин и с това Русия е изпреварила САЩ със 100 години. Също така кирилицата е открита от Ленин и приложена от Сталин. Българските претенции върху кирилицата са неоснователни и само предизвикват насмешка сред руските учени.

3

Сандо

преди 7 години

най-накрая едно смислено обяснение как се пръкват същества като Ц.Ц.

2

Боби

преди 7 години

Айдее на измислиците, четири фантазии за един долар.Че вселената е МНОГО ама МНОГО голяма и вече от нашите учени е доказано наличието на такива и такива планети включително подобни на земята. Обаче извън земен интелект да ни учи да ползваме нещо което ще осигури на първия овладял го НЕОГРАНИЧЕНА И БЕЗПЛАТНА ЕНЕРГИЯ - хе хе хе НИКОГАСтрана А овладява два месеца преди страна Б енергията. Впряга я за КАКВО? Естествено производство на оръжие дори конвенционално да е(Пример САЩ и ядрената енергия)

1

Анонимен

преди 7 години

Бензионоколонката ще фалира веднага !