47

Пабло Ескобар

преди 7 години

Проблема е не в това, че Николета Лозанова спира там, а че го прави безнаказано. Демек, бездействието на органите призвани да следят за правилата. Предполагам, че те по- скоро ще си направят селфи с госпожицата, вместо да и напишат фиш

46

Анонимен

преди 7 години

Нещо не мога да разбера. В няколко от досегашните кометара виждам коментари за това как си изкарвала парите и т.н. Тук не става въпрос какъв си, колко пари имаш и т.н, става въпрос за това как паркираш.Две доста различни неща!

45

така ли ?

преди 7 години

Николета не краде парите които има , изкарва си ги , за разлика от управници, политици и роми .

44

Анонимен

преди 7 години

Разбира се че е инвалид. МОЗЪЧЕН!

43

da ve ?

преди 7 години

Ако няма акъл , то няма да има толкова кинти .А колкото до неправилното паркиране , ...... Бг-ПОЛИТИЦИТЕ И РОМИТЕ , ПО-ДОБРЕ ЛИ СПАЗВАТ ПРАВИЛАТА ЗА ПАРКИРАНЕ И ДВИЖЕНИЕ ПО ПЪТИЩАТА ?Завистта българска , е ненадмината ...Момичето , вече жена знае как да си изкарва парите .

42

Анонимен

преди 7 години

До номер 30...Аз също карам джип,при това по-голям от тоя кош нейния,пък винаги успявам да спра на местата пред магазините и в моловете,и до сега никой не ми е одраскал колата,пък и да я одрска някой какво от това,за ламарината ли живеете *** такива,а тая *** няма какво да я кометърам,тя простотията си ходи по хората..

41

паразитолог

преди 7 години

Ако сифилиса, нимфоманията, белото течение и тъпотата влизат в списъка на ТЕЛК, значи е инвалид.

40

Анонимен

преди 7 години

не бъдете зли, знаете ли кво е да си куха лейка, цяло чудо е, че пази равновесие! По-кротко!

39

Анонимен

преди 7 години

От толкова джасане, може да си я е увредила трайно и да има телк. Не е нужно да ти липсват крайници,за да си инвалид.

38

ккк

преди 7 години

Инвалид е мозъчен.

37

тътъ

преди 7 години

за страха някой да не ти одраска колата на паркинг, хората са казали:Купувай си такава кола, каквато можеш а си позволиш да поддържаш.

36

Анонимен

преди 7 години

Че коя е Николета, една ограничена ***. Това, че е долазила в София не и променя ограничения мозък. Със сигурност е мозъчен инвалид и го доказва по всевъзможни начини. Всеки човек със средно умствено ниво знае, че закона е закон за всички. Само хората от малцинствата трудно схващат какво е това. Жалко, че не е мръднала ни на йота от корена си. Такива същества никога няма да бъдат граждани те не разбират какво включва тази дума и се обиждат на елементарно ниво.

35

Анонимен

преди 7 години

Даже и предаване по телевизията й повериха,заради многото "заслуги" по отношение на културата!

34

Анонимен

преди 7 години

Бас ловя, че ако аз паркирам мойто малко спретнато Пежо по същия начин или на същото място - веднага ще дотичат да ме глобяват и да ми правят забележки, но на мутрите и мутресите не се посяга. Къде гледа полицията?

33

Анонимен

преди 7 години

Абе може да е всякаква, но не са я санкционирали, нали... пък ние тука нека да си чукаме по клавиатурите, защото за такива "несретници" няма закони и правила, правят си каквото искат. Като я хванат, пък да плати глоба... ама не, нали?

32

sostin

преди 7 години

Ми да , с главата е инвалид......не е ли очевадно..........

31

scbg

преди 7 години

До РеалистСамият факт, че ползваш подобна кола да ходиш на пазар с нея... говори достатъчно.

30

тотална ЛИ КВИ ДАЦ Я

преди 7 години

Тази ще да е от новите бройки граничарки митничарки с новите джипове дето генерала умния им ги зачислил да пазят границите на държавата софия ........тотална ЛИ КВИ ДАЦ ИЯ.

29

Дидич

преди 7 години

до oohhoo Не обиждай гайдата.

28

Анонимен

преди 7 години

Горката, да и отпуснем и пенсия по ТЕЛК, че явно положението с главата и е сериозно. :)) Ако не знаете, хората с мозъчни увреждания също са инвалиди...