35

Анонимен

преди 7 години

Някоя НАША фирма трябва да напълни гушата. Там е заровено кучето.

34

ГЕРБ

преди 7 години

Сега не се коркайте. Имаме фирма кояато да поеме нещата. Туй много фирми се нароиха в асансьорния бизнес.я колко много блокове и каква далавера

33

Анонимен

преди 7 години

трябва ли да има задължително малък хладилник и тоалетна?питам, че хващам *** и почвам ремонт на асансьорачакам инструкции от Лилето саниране няма ли да имащрангове за парното?

32

ЛОШО

преди 7 години

То телефон 112 не работи в България , та камо ли телефон в Асансьор .Интересно ми беше че в Сирия , Алепо , работи и Полиция и 112 .

31

домохотел

преди 7 години

следващ разход - за пиколо в асансьора да звъни по телефона, трима за три смени по 500 лв. начална заплата, социални, здравни, извънредни, вредни, и портиер на входа, ако няма портиер - да се запечата блока.

30

Анонимен

преди 7 години

Това правило е мислено или лобистки или от мозъчно недоразвит човек.Като заседне асансьорът обикновено всички разбират,че не работи даже дъртите и мързеливите алкохолици се събират на групички в очакване на техниците щото просто не им се ходи пеш до магазинчето за пиячка или цигари.Веднага се разбира дали вътре има някой защото обикновено шумоизолация в асансьорната шахта няма и се чува от 10 етажа дори някой да се изкашля..Ако е припаданал така или иначе няма да може да говори по телефон.

29

Галин

преди 7 години

Освен това трябва да има и ABS система до като пада да спира по-бързо, освен въздушната възглавница отдолу, също така трябва и да е с включени ДНЕВНИ светлини, ако случайно паднете да се види че има асансьор там.....

28

Анонимен

преди 7 години

Шхтата трябва да има въздушна възглавница, която се задейства автоматично. Има си начини за всички, стига някой да иска да пази животи наистина, а не наужким. В Бг наистина само се краде и лъже, останалото е пак лъжи, и пак крадене. И пак избори.

27

Анонимен

преди 7 години

Не разбрах причината, поради която било невъзможно да се монтира устройството. Не могат да вържат една проста кутия с платка и кабели към захранването на асансьора? Ядрена физика ли е това?

26

АПАШ КАМБИТОВ

преди 7 години

КРАДЕТЕ И С *** СИ,КРУШКИ ЗА 60.00 ЛВ.КАБЕЛ ЗА 400.00ЛВ. ОСВЕТЛЕНИЕ В ШАХТИТЕ НА ВСЕКИ ЕТАЖ 85.00 ЛВ.ТОВА ЛИ Е НАЙ-ВАЖНОТО ЗА БЕЗОПАСЕН АСЕНСИОР.ОТ ВСЕКИ ДА СТЕ ОТКРАДНАЛИ ПО 10.00 ЛВ *** ДОЙДИ,НОВИЕ ИСКАТЕ СТОТИЦИ,ЗА СВЕЩИ ДА ГИ Д А В А Т Е

25

Анонимен

преди 7 години

"Между 85 и 90 процента от асансьорите в България може да спрат от 1 януари следващата година заради невъзможността да им бъде поставено аварийно-алармено устройство в кабинката."Асансьорите в блока ми са българско производство, поставени са 1971 година и имат бутон за сигнализиране за авария. Да отидат да питат производителя как през социализма е можело, пък сега не може.

24

Анонимен

преди 7 години

Директната връзка с асансьорен техник е много важна, особено когато носещите планки се късат...

23

морски

преди 7 години

В комплексите(затворен тип) с рускоговорящи няма такива проблеми.Всичко свети от чистота и е на "шест".Там се плаща веднъж за цялата поддръжка на всичко.

22

Анонимен

преди 7 години

Pravilno no ima asansiori ot 44 g te da da se smenat. Sega sasedite schte se ijadat te sa 5 lv 4ista4ka de isjajdat do6li ot selata v zentara davat pod naem imat pari imoti v selata provinziata a ne iskat da playchtat van selendurute da se varnat ot kadeto sa doschli sifianzi nanane rabota ot tija

21

Анонимен

преди 7 години

Пак гласувайте за ГЕРБ!Да се застрои Младост, Люлин всичко!Да плащат наследниците на мъртвия данъците.Да плащате Данък Уикенд.Да плащате данък вредни храни.Да плащате вода с 30% по-скъпо.Да плащате увеличен ток - нов либерализиранДа плащате най-скъпото гориво и гражданска застраховка.Да храните мигрантиПак гласувайте за ГЕРБ!

20

Анонимен

преди 7 години

"Meжду 85 и 90 процента от асансьорите в България може да спрат от 1 януари следващата година заради невъзможността да им бъде поставено аварийно-алармено устройство в кабинката."Тъкмо щях да питам що за некадърник може да ръси такива глупости и после се сетих, че когато обявиха програмата за саниране, съюза на асансьорните производители натискаше да се сменят и асансьорите. След като удариха греда, сега са с нова тактика за голямо нагушване и обявяват 90% от асансьорите за негодни.

19

Анонимен

преди 7 години

който гласува за тези откровени глуппаци наистина е един от тяхБойко да си подава оставката и да върви при царя - в историятаАсансьор без аварийно осветление? Глоба 500 лева!Срокът за осигуряването му изтича в края на месеца

18

Анонимен

преди 7 години

браво на ГЕРБОт утре задължително да станете лесбиййки или геойвеТова е изискване на Брюксел.А Бойко и ГЕРБ спазват всяка глупост на началника му.Сега разбрахте ли, че ГЕРБ затрива народа си?Боййко да си подава оставката!ГЕРБ оставка!

17

Анонимен

преди 7 години

Опа чистачката дано се сети да мие че забърше само на четвъртия етаж *** играе комбина с домото от другия блок и затова плащаме 5 лева а пък прозорци от лятото нее мила за тавана от миналата година и един асансиор даим зачислим супер паунди яко дрънкат кои като нея и на избори кат иде милионерка стана еи

16

един

преди 7 години

Си ги заврете надълбоко в шахтите тия sim-карти...БАШ !!!