14

Анонимен

преди 7 години

Преди 26 год. БСП и ДПС бяха обединени в 1 Партия - БКП. След това се разделиха на българско и турско БКП, но продължиха да управляват заедно. Сега им се иска да продължат да го правят, на всяка цена. Абе лакоми хора, тунеядци, наяждане нямат. Такива, само един лопата зад врата ги освестява и временно забравят животинския си нагон към властта(т.е. кражбите).Ама да почакат първо да изплатим сметките по големия им енергиен шлем и фалираните банки! А докато чакат, да вземат да си се обединят пак.

13

Анонимен

преди 7 години

Как па верно нямат една хубава жена и дама в редиците си. Илияна ставаше едно време, ама превтаса. Мая ако й махнеш костюмчетата и прическите и я пуснеш в една каца вода да й падне грима, също е баба Яга.

12

пенсионер

преди 7 години

До Гошо...ТъпотоЗа какво се бори г-жа Оставка бе Тъпчо?За нови парламентарни избори ли?Ами тя ще си е заминала до тогава.Нали заяви че е готова да подаде оставка, ако загуби президентските избори.С голяма уста и наглост избори не се печелят.Печелят се с народа,а той комунисти не иска.

11

Анонимен

преди 7 години

Комунистките винаги са имали характер на питбули и винаги са и изглеждали по същия начин.

10

anonymous

преди 7 години

До Анонимен 2Айде да не слагаме всички под общ знаменател. Когато виждаме, че някой се опитва да направи нещо смислено, нека поне не го плюем. Нинова е напълно права в случая, както и в много други случаи, но мнозинството тръгва с предразсъдъци към нея, само защото била от БСП. Какво ме топли, че някой се води "Реформатор", след като действията му по никакъв начин не отговарят на името на партията му, и реформира единствено офшорките си?

9

БАЦЕ ГО Е СВИЛО ШУБЕ

преди 7 години

Със Станишка-мишка беше лесно. Подиграваше го от сутрин до вечер, ама с тая нема да се справи. По-устата е от него. И по-мъжки характер има от баце

8

ДАВАЙ НИНОВА

преди 7 години

хвани ТИКВАТА за топките и се разберете по мъжки. То "мъжаги" много, ама мъже малко. В ГЕРБ поне

7

заминавайте

преди 7 години

Вещице, хващай комунистите и заминавайте в Северна Кория , тук е Европа и работа нямате !!!!!!!!

6

фантазии

преди 7 години

ТАЗИ И КОМУНИСТИТЕ ВЕЧЕ НИКОГА НЯМА ДА ВЛЯЗАТ В ПАРЛАМЕНТА !!!!! НЕКА СИ ЛАЯТ !!!!!

5

а стига де

преди 7 години

Този звяр докога ще го показвате ,за щяло и нещяло ????? Всеки ден лае и съска вещицата , не разбра ли ,че не искаме да виждаме вече комунисти ???!!!!

4

зззззззззз

преди 7 години

Само така и нови предсрочни избори. Долу Герб!!!

3

socialen

преди 7 години

Браво! Добра опозиция!

2

ист

преди 7 години

БКП-БСП причиниха най голямото страдание на българските турци, като ги изгониха от България.Сега агентите от ДПС правят съюз със тираните си.Ако обикновенните български турци гласуват за БСП, заслужават да бъдат прокудени от България, защото ще покажат че са ста до.

1

Гошо...Тъпото

преди 7 години

В държава с премиер цар Тиква,всичко е...възможно.Жалко,че тази държава е...нашата.Корнелия се бори и това се вижда ясно от народа.Правдата,ако я има трябва да възтържествува на 6-ти ноември,а доста оядени политически клоуни ще гледат кат Бай Тошо,на 10-ти ноември.