71

Анонимен

преди 7 години

00САЩ ТЕРОРИСТ 1

70

САЩ ТЕРОРИСТ №1

преди 7 години

СА са спонсори на ИДИЛ както разбрахме от самата КИЛАРИ в писмата и от УИКИЛИЙКС , обаче са дружки на американците най-големите световни терористи

69

Африкан

преди 7 години

Да...въртоглавата баба Клинтъница,ще бъде тест за здравомислието на народа на САЩ и неговата "изклйучителност да решава належащите световни проблеми.Памперсите за баба Клинтън са вече доставени от Барак в БелияДом.Граждани на САЩ,размслете-още не е късно?

68

Анонимен

преди 7 години

Същото перчене беше и през 88а. Знаем какво последва след това.

67

____________________

преди 7 години

Пълно е с психопати! Направо ВРИ! Психопатия - разстройство на личността. Психопатът няма съвест, съзнателност, но не защото му липсва интелект да разбере разликата между редно и нередно, а защото не изпитва емоции.Липсва на съпричасност, на загриженост към други хора, другите хора ги възприема като предмет, който може и използва за постигане на собствени цели.Те са патологични лъжци и заблуждават останалите , прикриват много умело липсата на емоционалност - имитират чувства.Ето отговора...

66

Кики

преди 7 години

Може да не е ***,но със сигурност е заслепен от многото американски филми, които е гледал.

65

до руски окупант 77

преди 7 години

Искандерите са само смяна на остарявато въоружение. Не знам защо НАТО пълнеха памперси... Ама все пак пълнеха

64

Р И К И

преди 7 години

До Анонимен ЕДНА Е ИСТИНАТА САЩ са ангел, който носи мир, любов и красота.И тъй като светът това не го разбира, живее с болка своята съдба. Н А Р О Д И, събодете се от отровата на таз лъжа!

63

До 71

преди 7 години

Не е въпросът какво ми се иска на мен. Аз каквото искам и каквото зависи от мен го постигам. Въпросът е съвсем друг. Просто целесъобразността изискваше да ги унищожат. Години студена война и накрая да ги пощадиш. Ако руснаците бяха спечелили студената война нямаше да допуснат тази грешка. Надявам се този път да не я повторят. Нямам никакви съмнения кой ще е победителят.

62

гуамбелуйя

преди 7 години

САЩ и Русия унищожават гражданското население на Сирия. И двете държави са различни страни на сатана.

61

СПОКОЙНО

преди 7 години

"Въоръжените сили на САЩ ще разположат първата тежковъоръжена бронирана бригада на ротационен принцип в Европа през януари. Това е част от плановете за разполагане на американски сили в региона за подкрепа на съюзниците и за възпиране на агресията на РусияТова заяви генерал-лейтенант Бен Ходжис в интервю пред Defense NewsЕдин батальон ще бъде изпратен в балтийския регион Атлантическа решимост Север, докато друг батальон ще бъде разположен в Румъния и България Атлантическа решимост Юг.

60

Кики

преди 7 години

До анонимен 61Ако САЩ бяха нападнали СССР, както на теб ти се искаше, сега нямаше да ти чета Рамбовския коментар.

59

Анонимен

преди 7 години

До 64Промяната на програмата е дипломатичният начин да се каже, че визитата е нежелана. Същото е като си поканил гости преди и като наближи времето да идваш да им кажеш, че няма да си си в къщи.

58

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 7 години

И кво?! САЩ критикували....И продължават да са основен партньор на държава, от която извира зло (Суадитска Арабия).... Бомбят си Йемен, умират стотици цивилни, а в същото време критикуват Русия...Само, че Русия може би няма ресурса възможностите, че дори и изгодата да се меси и в този конфликт, че да ги възпре и там....САЩ - лицемерия и подлост!

57

Анонимен

преди 7 години

В момента в който ЕС и Щатите изтеглят производството и технологиите си от Китай и китайската икономика ще рухне до нивото от преди културната революция. Какво ще продават жълтите на 150 милионен пазар от прошляци? Путин в юани ли си държи авоарите или в цигулки?Толкова за величието на юана и приятелството с Москва.

56

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 57БРИКС умря бе приятел. Да не би да си пиян или си отворил опорните точки от миналата година?

55

дърт

преди 7 години

До Анонимен 19"Малка" грешка! Путин отложи посещението си в Париж поради опит за промяна на програмата от страна на Оланд.

54

до 57

преди 7 години

Ха, надявал се килъри да спечелила. Може като стругарката с измами. Но дъртата вещица много знае къде е България, въпреки че е идвала, но е изкуфяла като тиква на слънце.

53

Факт

преди 7 години

Запомнете!За САЩ няма значение кой какъв е,може да е най-големия ***,но щом ги обслужва е ангел небесен!За С.Арабия няма нужда да се говори-само слепите и глухите не разбраха за каква изродска държава става дума!Но,слава Богу,идва и нейния край!Монополистите на джихада ще си получат заслуженото!С Господарите им обаче ще е доста по-трудно....

52

Анонимен

преди 7 години

САЩ втори път няма да допуснат грешката която допуснаха след разпада на СССР като пощадиха руснаците и дори им пращаха храни за милиарди за да оцелеят. Този път ще унищожат Русия и остатъците от нея.