71

Ицо

преди 7 години

Нормално,те българките си харесват чужденци..по възможност..лицемерни Англичани..Надарени Сирийци и т.н.

70

Анонимен

преди 7 години

"Публичното унижение разтърси страната ни през лятото на 2014 г."Голямо ли беше сътресението, по някаква причина съм го пропуснал, а и защо пребоядисването на средностатистическа кoвpa трябва да предизвика обществен трус.

69

NaOH

преди 7 години

Леко се е отървала. Други хора в подобни случаи заливат с натриева основа.

68

Бай Георги

преди 7 години

С какъв кеф да си живее, преместила се е да живее с него на 18 ГОДИНИ, надали има завършено средно образование. На 18г живее с някаква ***, но и си ходи по нощен живот без него. Сега като е в Франция без образование, специалност, квалификация нали бачка сигурно като кафеджийка. Ще походи на екскурзий и какво, или ще се омъжи за Французин че да остане (Разбирай същият типаж който е изкопала и тук и заля с боя) или ще си се прибере след 2-3г.

67

Klet

преди 7 години

А едни клети хора, дето разни политици и чиновници са много навити да ни напълнят страната с тях, заравят жената до пояса и я убиват с камъни, като техния "духовник" следи камъните да не са много големи, та нещата да се случват по-бавно. Но това са културните особености на другия и ние като толерантни брюкселци сме длъжни да ги приемем като свои. Или, чакайте малко, май не сме длъжни!

66

Патриот

преди 7 години

"Впоследствие Петър призна, че не съжалява за постъпката си, тъй като Нона му изневерявала с няколко момчета наведнъж и търпението му се изчерпало."защо не започнахте с това?!Ама не да съжаляваме някаква малка пръдла и ***,и да осъдим "гадния" мъж нали!

65

Анонимен

преди 7 години

Момчето дето я заляло с боя, не само че му изневерявала с няколко едновременно ами и платил 1500 лв глоба и цяла българия го разбра какъв е комплексар мижав "мъжкар". Сега ако не работи в парламента, сигурно търка коли в автомивка в софето, а момичето вече е във франция и си живее с кеф

64

Димитров

преди 7 години

Петър - Жоро-Зомбито и Георги Туджаров-Жабата Ако е излизала с такива типове на 20г че и е изневерявала не я жаля, сега е на 23г в Франция без образование и като гледам не се е променила, какво да работи... или СЕРВИТИОРКА или в КУХНЯ... без квалификация или образование, не е ясно дали езика го владее изобщо, там такива са БЕЛИ РОБИ

63

до 74

преди 7 години

Та в този ред на мисли,и богатите са претенциозни вече.Искам да кажа,че с тази си неграмотност вероятността да излъжеш някой богат за нещо повече от епизодична любовница,клони към нула!!!

62

?

преди 7 години

А нещо да пишете за съдбата на ТРИМАТА ГЛИГАНИ, почти обезобразили момичето?Имат ли присъда? Дано ги постигне най-лошото в някоя тъмна нощ! Не заслужават да общуват с хора.

61

Анонимен

преди 7 години

като чета коментарите ум ми се зайдва!мале мале,абе един пише на една-той италианеца като те смени после-хахахха,що бе?българина като го хванеш е за цял живот сигурно!!м да,да му переш чорапите и да му слушаш бедния речник ли?хахах,мацки,хващайте си Богати и добре или,по добре от българите възпитани,пък за колко време ще да е,то сигурно няма никъде,ами поне да си походите и поживеете,не се женете за бедния и цял живот да ви мърмори,един живот имаме,поне да си струва!

60

Анонимен

преди 7 години

Така е, не ни трябват евроатлантически ценности.Трябва ни здрав, руски морал. Мъжът си пие вкъщи в Твер, жена му е на Черноморието и си я подхвърлят бургаските батки :DВечер му казва по телефона сколько его любит и всичко е наред.

59

Иван

преди 7 години

Тази статия точно какво цели ? Да ни информира за нещо или да ни научи на нещо ... или просто Марчето е нямала какво да прави...? Трагедия пълна е нашата "журналистика".

58

Анонимен

преди 7 години

Ми тя България по начало ислямска страна си пада като порядки и отношение между половете така че като се нанесат и бежанците траино всичко си идва на място мухаха Няма нищо случаино на тази планета :) Аиде хеитваите сега....

57

!

преди 7 години

Тия са страшни ***. Зомбито и Жабата, моля ви се. Сигурно смятат за представително облекло новия си анцуНг. Аз в такива случаи избирам друг подход. Преди време бях обиден на една бивша с емоционални проблеми. Не правя нищо, просто като я срещна случайно и напомням, че е откачена, правя някой коментар и тя, милата, се сдухва тотално. Особено ефективно е, когато има повече хора наоколо, тогава направо е пред срив. По едно време престанах, защото имаше опасност да се хвърли от някъде,суицидът

56

мхм

преди 7 години

" Славова обикаляла различни точки на Франция, като обича триповете и до близката Италия." обича триповететриповетеУоу.. след подобно нещо мисля да кеш аутна о тук. Отивам да lovim brimki.

55

Тони

преди 7 години

За живота в чужбина, като човек живял 2 години в Германия знайте следното - масово децата ви не са цъфнали и вързали. Повечето лъжат за стандарта си, много са нещастни. Най-често причината да не се връщат са точно родителите, които уж ги спасяват. Вместо да ги заточвате в немилост, нерадост, да бяхте положили повечко усилия България да става за живот. Само че всички се крият като мишки и има ли как винаги стават част от поредната далавера.

54

Анонимен

преди 7 години

До Атлас 43Твоята жена така ли прави?

53

Анонимен

преди 7 години

Покварата вече се приема за най-нормално и дори повод за възхищение и гордост. Робува се на егото и гениталиите. Мъжете слагат на пиедестал някакви долни меркантилни въртиопашчици, а същевременно достойни жени едвам оцеляват с мизерни пари и гледайки болните си деца сами! А жените от своя страна не ценят целомъдрието си, а не след дълго бидейки с много мъже, се захабяват физически и още повече душевно.

52

Анонимен

преди 7 години

Нормално е да се махне от тая държава. Само докато прочетеш присъдата, че са ги глобили по 1500 лв. и ти ставя ясно, че са отбили номера.