13

До 11 Еколог

преди 7 години

Пишеш "баровци с курници" - не може да бъде. Това трябва да го патентоваш, както и идеята държавата да вдига цените на горивата чрез картел. Боже, боже-е-е ....

12

Дизеляка

преди 7 години

Акциза в България е един от най ниските. А цените ни най високи ... А сега се сещайте къде отива разликата и защо мерки не се вземат

11

Анонимен

преди 7 години

Без революция няма да стане да спрем крадльовците от НС и МС. Ще продължават да ни крадат начело с мъдреца от Банкя, Човек Оркестър. Арестуват се и да казват сметките и банките в които са внасяли плячката. Ако върнат всичко юо 20 години. Ако не връщат, до стената. Така са се впили в народа да го крадат и лъжат, че друг начин няма!!! Става и по-зле защото Тиквата се е съгласила да разселва у нас 700 000 амуджи. И ще ги храним ние.

10

До 10

преди 7 години

Вероятно защото са плащали за държавни поръчки на горива по завишените картелни цени. Добре ще е Славов да вземе да пресметне с колко е ощетено и населението, но надали. "Спящата красавица" в лицето на КЗК, която уж се е събудила, гарантирано пак ще заспи след като се разнесе пушилката - т.е. изборите минат. Мила родна картинка ...

9

Анонимен

преди 7 години

Защо пък държавата е на минус, продават на завишени цени, значи плащат повече ДДС. Хората са на минус с много милярди.

8

???

преди 7 години

Не рабрах как по-високите цени на горивата заради картела ощетяват държавата?! По-високи цени означава повече ДДС. Акцизът си остава същият. Откъде идва този 1 млрд. лева щета за държавата?!

7

Анонимен

преди 7 години

Представяте ли си , далаверата е завъртяна от 2012 когато Рапона е захапал властта. Милиарди са откраднати от нас. Като добавим парно, вода, тока, лекарствата, храната цените на които са надути колко са ни ощетили тези от НС и ГЕРБ, БСП, ДПС и другите придатъци в НС. Как Рапона няма да има на свои сметки над 11 милиарда и продължава. Всичко му плаща за да краде спокойно. С тези пари пазаруват и изборите. Ще видите резултатите на 06.11. За Трътлестата лелка която без пазар ще вземе 3-4%.

6

честито

преди 7 години

Eдномесечния срок изтича точно заедно с изборите. Не виждам на какво се радва Гечев. И после пак по старо му. А този радващият се защо и как оттърва панделата?

5

Joko

преди 7 години

Сетила се Мара ( КЗК) да се побара ! Картел, е ... и... ? Кучето си лае керванът си върви !

4

Krom

преди 7 години

Имаааа - нема, имаааа - немаа ... Сещате ли се какво пееха Бистришките баби? Тая история с картела в България е повече от смехотворна. Да се обзаложим ли, че КЗК "няма да може да докаже" картела? Златев и компания са надпартиини. Парите са надпартиини. Въобще не очаквайте каквото и да е от това предизборно шоу. Едни и същи имиджови плочи се въртят до обезумяване на и без това обезумелия "матрял". На всеки е ясно, че България си е голям картел, а КЗК са просто полит-шутове, изпълняващи повеля.

3

ИЗБИРАТЕЛ

преди 7 години

1. МАРЕШКИ ОТ ДВЕ ГОДИНИ ГОВОРИ ЗА ТОЗИ КАРТЕЛ, НО НИКОЙ НЕ МУ ОБЪРНА ВНИМАНИЕ.2. ОТ НАЧАЛОТО НА МЕСЕЦА МИ ПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ, ЧЕ ЦЕНИТЕ НА ГОРИВАТА ТИХО-МЪЛКОМ СЕ ПОВИШАВАТ ПОЧТИ ВСЕКИ ДЕН.3. КОЯ Е ПРИЧИНАТА??? НЯКОЙ ЩЕ ОБЯСНИ ЛИ В ПУБЛИЧНОТО ПРОСТРАНСТВО???

2

сминдух енд чесън

преди 7 години

И как висока цена ощетява държавата ,по скоро се замазва ролята на Овчаров за високите цени на горивата

1

Анонимен

преди 7 години

А хората колко са на минус? Събудила се е др път, картела си върви и не само при горивата.