43

Боби

преди 7 години

До Анонимен 42Соори но не си прав ще я строи в Русия не в ХХХстаните но материал (камъни основно) ще взима от там защото в полето на Русия такова нещо няма. Просто погледни картата Дори в Казахстан терена е предимно хълмист което е по-скъпо за прокарване на високоскоростна линия от поле като тепсия в руската степ.

42

Анонимен

преди 7 години

До ЕЕееех,Абе не знам за пустините и САЩ ама знам за Аралско море в СССР. Бившето Аралско море. Друг не е успявал да затрие цяло море като руснаците.

41

Анонимен

преди 7 години

До БобиУкрайна продаде АН 225. С Руснаците Китай няма да правят каквото и да е. Китай не се смята за младши брат на Русия. Точно обратното. За китай русия е младша сестра в най добрият случай.Факт са липсващите китайски инвестиции които Путин толкоз рекламира в бъдеще време. Така де... то на руснаците всичко им е в бъдеще време и никога в сегашно.

40

ЕЕееех,

преди 7 години

Добре,че те има Русия,че да не позволиш на американската сатанинска империя да налага волята си над света и да стане едноличен господар на планетата ни!Където е стъпил американски крак се водят войни и след него остават само смърт,разруха и пустиня.

39

Анонимен

преди 7 години

Китайците ще строят успоредно не само на транссибирската магистрала но и на русия.Въобще няма да влиза в Русия даже.

38

Боби

преди 7 години

До Анонимен 39Че не знаеш какво и къде да четешМост до Крим по график се строи, Китайците ще строят успоередно на ТРАНСИБИРСКАТА МАГИСТРАЛА високоскоростен влак за превоз както на хора така и на контейнери - или новия път на коприната контейнера трябва да стига Европа за седмицаЗапочват да строят с Китай пътническия самолет МС-21 конкурент на Боинг и Аеробъс за пръв път от десетилетия ще има нов руски пътнически самолет с такива размери.

37

Боби

преди 7 години

До ФАКТ!по времето на спекулата рублата достигна 100 рубли за долар. След това като потроши 20 милиарда Централната банка се отказа да инвестира два дена по-късно курса стана 80 сега е 62 и тенденцията е да пада. Вярно започна от 45 рубли за долар и там ще се върне след 4-5 години вероятно.

36

Анонимен

преди 7 години

Само вижте статиите за Русия.....Оръжия, самолети, танкове, ракети........Плашат гаргите, голтаците.......

35

ФАКТ!

преди 7 години

Текущият курс на рублата се задържа изкуствено от РЦБ заради изборите. За това се харчат пари от резерва. През 2017 год резервът ще свърши и според руски експерти, няма граници за девалвацията на рублата. Съчетано с падежите по дълговете които трябва да се платят в началото на 2017 г, военните действия в Сирия и Украйна, политическата изолация, изводите са, че Русия не е видял все още най лошото след КримНаш

34

ФАКТ!

преди 7 години

Руската централна банка пуска нови банкноти от 2000 (две хиляди) рубли. Защото девалвацията на рублата не е спряла.

33

Боби

преди 7 години

До Анонимен 35проблемът ми е че това е ЛЪЖА.Русия "Фалира" вече 2,5 години. Русия ще фалира заради СИРИЯ както Фалита от АФГАНИСТАН - СЪЩО ЛЪЖА за СИРИЯ и Лъжа за АФГАНИСТАН.Изхарчени били 1/3 от валутните резерви - реално за миналия месец почти достигнаха 500 милиарда по данни на Центробанк.

32

Боби

преди 7 години

До ФАКТ! 32Не защитавам НИКОЙ разобличавам ЛЪЖИ представени ни за ФАКТИ.ПУТИН Е ДИКТАТОР - ДА, Ползва ДЕМОКРАЦИЯТА за да е на ВЛАСТ- ДА (КАКТО ГО ПРАВИ УПРАВЛЯВАЩАТА ВЪРХУШКА В САЩ КАТО ДВА ВЕКА ВЕЧЕ УПРАВЛЯВА С ПОДСТАВЕНИ ЛИЦА(ПРЕЗИДЕНТИ) А НОРМАНИТЕ И НЕЗАВИСИМИ КАТО КЕНЕДИ УБИВА)Елиминира противниците си -ДА(на запад се ползва Carackter Assasination или нещастен случай) Относно Политковска съм съгласен че е възможно, Немцов не е негова жертва - КОЙ се опита да го направи МЪЧЕНИК

31

Анонимен

преди 7 години

До БобиКъв ти е проблема бре ? Фалира Русия, не ти ?! За кво се тревожиш толкоз ?

30

ФАКТ!

преди 7 години

Режимът на Путин ще бъде изправен пред съвсем реален банкрут през 2017 г., когато дойдат падежите за изплащане на голяма част от външния дългНещата са много много зле за Путин и Русия.

29

ФАКТ!

преди 7 години

Убийствата на Политковская и Немцов (и не само тях) говорят достатъчно за диктатурата на Путин. Да си ген на диктатор те прави умствено и емоционално незрял индивид. Да защитаваш руските а не българските интереси те прави обикновен предател.За предателите е ясно какво трябва да се направи. Съд за държавна измяна.

28

Боби

преди 7 години

До ФАКТ! 28Това вече е ТРОЛЕНЕ с ОПОРНИ КЛЕЧКИне знам дали същия човек го е писал но моля не ТРОЛЕТЕ.

27

Боби

преди 7 години

До ФАКТ! 26Беларус се присъедини за това пък в единна система за ПВО към РФ и като събере пари ще получи(официално) С-400 и Танкове - Никой не знае колко и какви са пазарлъците между страните комплексно трябва да се гледа АКО МОЖЕ.

26

Анонимен

преди 7 години

САЩ - СВЕТОВЕН ТЕРОРИСТ НОМЕР 1 !

25

ФАКТ!

преди 7 години

Русия затъва икономически стабилно откакто анексира кримРусия стабилно успява да се изолира от света откакто анексира Крим.Русия не я чака нищо добро в политически икономически план докато КримНаш.

24

Боби

преди 7 години

До ФАКТ! 24Ти ПРИЧИННО СЛЕДСТВЕНА ВРЪЗКА ЗНАЕШ ЛИ КАКВО Е?1.ФАКТ ДЕКЛАРАЦИЯТА за НЕЗАВИСИМОСТ даже не РЕФЕРЕНДУМА ДЕКЛАРАЦИЯТА НА КОСОВО не е призната от доста държави включително РФ - КОСОВО НЕЗАВИСИМА ДЪРЖАВА ЛИ Е ИЛИ НЕ?Подсказах ти минималното условие за казуса Косово - ДЕКЛАРАЦИЯТА ДА Е ПРИЗНАТА ОТ ЧЛЕН НА СС НА ООН С ПРАВО НА ВЕТО.2. ФАКТ при КРИМ има не само ДЕКЛАРАЦИЯ а има и РЕФЕРЕНДУМ - пак да го направят при 70-75% етнически Руснаци пак ще го спечелятКРИМ НЕЗАВИСИМА ДЪРЖАВА ЛИ Е?