82

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 86Ти не му бери грижата на херцог Анри. Парадната военна униформа е официалното облекло за представители на аристокрацията, а оранжевия пояс е част от въпросната униформа. Наша Сашка се е издънила с облеклото - и според етикета, и според огледалото, и според простото око на *** Кьоравия.

81

Анонимен

преди 7 години

Какво има под гнездото - клони при летящите и торф при пълзящите.

80

Анонимен

преди 7 години

Според повечето от коментаторите е трябвало да изглеждат като работник и колхозница с кръстосани сърп и чук :)

79

Анонимен

преди 7 години

До НАЙДЕНОВКАТО ГЛЕДАМ И ПОД ШАПКАТА НЯМА НИЩО.а под твоята ушaнка как е?

78

Анонимен

преди 7 години

И двамата са супер-смешни.Със сигурност госпожата можеше да изглежда и по-елегантно, но това си е въпрос и на пари, и на правилни съветници и на личен вкус. Така и не разбах как точно пък тази снимка стана най-коментираната новина в България. При положение, че премиерът-слънце трябваше да е подал оставка три пъти до сега. Ама не е. А вие се занимавате с това как изглежда някакъв посланик. Ми не може всички да изглеждат като фолк-диви. Предпочитам да я съдим за работата й, а не за дрехите й.

77

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 87Тъжното е не каква дреха е избрала дипломатката, а че тази статия е по-коментирана от "България остава без лекари, половината са над 50-годишни"...такива са приоритетите на проруската сгaн

76

Край

преди 7 години

Ние като приемаме дипломат от Люксембург трябва да го искаме с ***,потури, пояс и самурено калпаче - такъв ни е дрескода . Никой не може да ме убеди че нещо друго освен ГЛУПОСТТА е задължило леля Буля от Пазарджик да цъфне така накипрена в двореца. Ако пък вярно ония държат да обличаме средновековните им носии ние имаме два варианта - Задължаваме ги да носят и те нашите или просто късаме отношенията - загубата ще е съизмерима с икономията на заплатата на госпожата.

75

Край

преди 7 години

Пратете я посланник в Папуа нова Гвинея. Там дрескода е препаска от шума на предника и ***. Ще си го спази жената. За славата на нашата родина тази жена е готова на бостанско плашило да се направи.

74

Анонимен

преди 7 години

Тъжното е не каква дреха е избрала дипломатката, а че тази статия е по-коментирана от "България остава без лекари, половината са над 50-годишни"...

73

Анонимен

преди 7 години

Има нещо сбъркано,от където и да погледнеш!

72

До 82

преди 7 години

Хич даже не изглежда смешно херцогът.

71

по протокола

преди 7 години

До чудо голямоабсолютно, би трябвало да оценим избора на синьо. не искам да си представям как щеше да му отива на шнуровете в розови фльонги или електрик зелено.

70

Анонимен

преди 7 години

До 74abe tyka polovinata deto q pluqt hodqt s anzug i kojeno qke drygata polovina sa nosili kostum ("sporten") vednaj na abiturentskata si

69

НАЙДЕНОВ

преди 7 години

КАТО ГЛЕДАМ И ПОД ШАПКАТА НЯМА НИЩО.

68

Анонимен

преди 7 години

До мисия"ясно, бързала жената за писмата.грабнала първия шлифер"Очевидно е имала такова намерение, но е сбъркала шлифера с нощница.

67

чудо голямо

преди 7 години

Какво толкова-жната е купила, каквото са й препоръчали специалистите. Господинът с оранжевите пискюли и сабята също изглежда смешно, но аристокрацията си има собствени стандарти.

66

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 72Самата снимка няма проблеми, проблем е облеклото на дамата, което е повод за подигравки в дипломатическите среди. А дамата представлява България.

65

мисия

преди 7 години

ясно, бързала жената за писмата. грабнала първия шлифер по коридора и нахлупила кутията за бонбони от шкафчето.иначе пък кой щеше да разбере, че е там.затаяваме дъх в трепетно очакване на следващата изява по токчета, за щастие поне има прави и здрави крака.

64

Анонимен

преди 7 години

До 61shte mi obqsnish li kato po otvoren kakav e problema na snimkata?

63

До 66

преди 7 години

Тя вече направи изявление, като разбра реакцията на хората в мрежата.Каза, че протоколът бил строг. Изисквало се тоалетът да е в синьо, розово или светлозелено, дамата да е с шапка, на която има украса, а чантата да е в тон с обувките.Спазила е протокола, но не е съобразила на нея самата какви модели биха и подхождали. Можеше да се намери далеч по-добро решение. Не знам, към Министерския съвет има специалисти, които съветват начинаещите дипломати относно дрескода. Защо са допуснали това?