6

До антикомунист

преди 7 години

Такивакато теб мекеретанеможат и собствените си жени да оправят. Това за жената съм го писал в преносен смисъл, но за да го разбереш, трябва акъл в главата. Човек трябва да умее да чете между редовете. Но какво да обяснявам на куха кратуна като теб. Така или иначе нищо няма да разбереш от написаното. Ти си един примитивен животински индивид, който мисли само за ядене, пиене и секс.

5

Анти ГЕРБ

преди 7 години

Сега разбирате защо Китай е номер 1 в света. Всички други тълкования и свободни съчинения са глупости. За да има ред и просперитет в една държава трябва строги закони и сурови наказания. Простотии от рода на комунизъм, Сталин, разправа с политическите опоненти и други такива са си чисти глупости. Ако жена ти изневерява, какво ще направиш? Ще я милваш, ще я водиш на шопинг. Така ли. За да не те обвинят в неспазване на нейните права.

4

Анонимен

преди 7 години

Там ги разстрелват, при нас корумпираните съдят държавата в Страсбург за пропуснати ползи.

3

Иво

преди 7 години

3, в САЩ за разлика от Китай има независим съд, и прокуратура, които не веднъж са разследвали и президента на САЩ. Такова нещо в Китай никога не може да се случи. Там присъди получават само непослушните партийци на по ниско ниво.

2

Анонимен

преди 7 години

По време на Сталин също много другари бяха разстрелвани по различни обвинения. Типично комунистическо разправяне уж в името на доброто. Истината е, че така държат ред в редиците на партията. Който не слушка, смъртна присъда и толкова..

1

Анонимен

преди 7 години

amerikancite koga shte dokarat velikata demokraciq tam