7

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 6.Щото има интерес в кражбите. ЧЕЗ не губи, защото разпределя загубите си от кражби на плащащите редовно сметките си клиенти. Сега са измислили друга врътка, с която ще прибират всички суми от многократно увеличените глоби за кражби в отделен фонд, а неприбраните суми за открадната ел. енергия ще продължават да разпределят в сметките на лоялните клиенти. Така ще прибират сумите за кражби двойно - държавата им съдейства да го правят, както и журналистите, а и.диотите плащат.

6

Анонимен

преди 7 години

България е едниствената страна в света, която умишлено се стимулират кражбите.

5

до 4

преди 7 години

Такъв е закона за съжалание. Но ако не знаете законите не ги пишат ЧЕЗ, а едни други.

4

Инженер

преди 7 години

Майката ми разкатаха една година, след като цяла зима ми надписваха по 100 лв/мес за имот, в който не се живее. Оказа се, че някой го мързяло да си вдигне дирника и да отчете електромера. Цели 6 месеца се разправяхме за тия фактури и се ангажираха десетки хора, комисии институции, жалби и пр. Арогантно настояваха, че са дължими, нищо, че не отговарят на консумацията. Трябвало да платя и след това да ми приспадат месеци наред обратно. Направиха си и труда да ми спрат тока и да ми надчислят глоба.

3

Инженер

преди 7 години

"Конкретни мерки по места в зависимост от района..."Как ви звучи това? На мен ми звучи като дискриминация. Това трябва да се чете "в цигaнcкитe квартали няма да направим нищо защото и сега си знаем, че тем се краде 80%. Тях ще ги търпим, иначе, ще довтасат куп партии и организации. Затова, ще плащат останалите, включително и парите за монтиране на въпросните скъпи устройства."

2

Анонимен

преди 7 години

КОЛКОТО И ДА КРАДАТ ВАС НЕ МОГАТ ДА ВИ НАДМИНАТ....ВИЕ СТЕ НЕНАДМИНАТИ ПО КРАЖБИ.-НСТИЦИЯТА Е САМО В ЕЛЕКТРОМЕРИ

1

Анонимен

преди 7 години

Тях кой да ги следи