37

Факт

преди 7 години

С тази победа Гришо става 19-ти следващата седмица. Ако отиде и на финала, става 18-ти, а ако победи в турнира скача до 15-16-то място в ранглистата на ATP. Успех Гришо!

36

РККА

преди 7 години

Този се засили като валяк по нанадолнище,браво Григоре полежа у вуйна си Никол доде другите блъскаха през лятото и сега га окуцяха и омаляха стрижеш наред,точиш зъби и за Мири...е айде да не ти е уроки здрав да си и само нагоре..

35

Факт

преди 7 години

Е, иамаме си само един тенисист от световна величина, но за сметка на това е доста добър

34

77777

преди 7 години

След поредицата от силни турнири на Грошо, очаквах да се случи нещо такова, въпреки че в турнира играят доста от най-силните тенисисти в света. Въпросът вече е докъде ще стигне Гришо? Ще остане до полуфинала, което си е огромен успех, ще стигне до финала или ще победи в турнира, което не е невъзможно. Точно сега е времето да победи Анди Мъри на финала.

33

Анонимен

преди 7 години

Апелирам на злонамерени и обидни коментари да не отговаряте и да не коментирате! С това пренебрежение свършва света за комплексарите!

32

Надал - пенсията

преди 7 години

Мачкай Дришооооооооооооооооо. Ама мачкай и Раонич, щото ще те изоре от корта :)

31

До 28

преди 7 години

Доста грешки си допуснал и най-вече не схващаш основното в тениса.

30

Един

преди 7 години

Всички комплексари, които плюят по Гришо да продължават да живуркат в собствената си клоака и да не излизат от там! Мачкай, Грише, остави ниските да вонят!

29

Анонимен

преди 7 години

талантлив, но непостоянен. новият му треньор здраво трябва да поработи не с техниката, а с психиката и концентрацията. което е доста трудна задача.

28

Анонимен

преди 7 години

по-добри ли са надал, джокович, мъри и т.н.? да. беше стигнал 9ти в ранглистата, но другите са преди него заради ПОСТОЯНСТВО, мъжество и СКРОМНОСТ. Не очакваме от него да побеждава винаги, но от време на време да успява да прескочи и някой по-силен. а той винаги се проваля на края, не защото няма техника или не му е вървяло.

27

Наблюдател

преди 7 години

Всичко е от главата... нашето момче има страхотен треньор,който явно му даде хъс и му разкри някои тайни от света на големите играчи. Резултатите се виждат! С Раонич няма да е лесно но нашия му води с 2:1 победи и съм оптимист за утре!!!! Гоу Гриша!!!

26

Анонимен

преди 7 години

Милош Раонич - това е следващия противник на нашия Гришо. Играли са три пъти досега. Една загуба на нашия Гришо през 2011 година и две победи за Гришо през 2013 и 2014 година. Все пак да не забравяме, че след това Милош Раонич напредна много и сега е 6-ти в ранглистата за тази седмица. Много силен противник за Гришо.

25

Анонимен

преди 7 години

защо този позитивизъм не се запази и когато пада,а? ами точно защото по-често пада, а победите му са инцидентни, срещу незнайни тенисисти. вероятно твърде много фенове е разочаровал и ще продължава да го прави; вероятно и защото на няколко път отказва да играе за националния. вероятно и защото е прехвален, понеже няма никой друг. вероятно и защото от 5 статии за него, четири са с кого е излязъл на среща и как е паднал в ключов момент. искам да гледам добър тенис, а не ким кардашиян с космат крак

24

Обективен

преди 7 години

Световна класа - световна класа са тенисистите в топ 100.,ако не и в топ 200. Пишещият преди мен много се е объркал или поверочтното е много невеж на тема тенис.

23

Анонимен

преди 7 години

българският тенис ще ми стане интересен, когато имаме повече кадърни тенисисти, побеждаващи по-често. хубав спорт е, но да го гледам само заради димитров и пиронкова, които падат в 80% от случаите - не, мерси. наистина са най-добрите българи в този спорт, но са единствените и са твърде, ама твърде далеч от световна класа, дори и от европейска. статистиката не лъже.

22

Анонимен

преди 7 години

Злобни коментари от бездушни, живеещи за ракийка и салатка панелни бачкатори, да няма. Никой не се и интересува от тях де, важното е да слугуват на средната и високата класа с допотопните си "професии". Относно Григор- всеки спортист има спадове и скокове. Нормално е. Момчето е огромен талант, за жалост от време на време има много слаби игри. Все още е много млад и големият тенис го чака. Безпосно най-добрият българин, състезавал се в този спорт някога. Говорим за мъжки тенис, разбира се.

21

Анонимен

преди 7 години

Защо този позитивизъм не се запази и когато Гришо губи,точно тогава почват нападките,а сега е герой.Нека го подкрепяме винаги,във всеки спорт има загуби има и победи.

20

Анонимен

преди 7 години

Победата на нашия Гришо на Рафаел Надал, изкачва засега Гришо с едно място нагоре в ранглистата и ще бъде най-малко 19-ти, но в същото време смъква Рафаел Надал с две места в класирането и Надал от четвърто място отива на шесто място.

19

Анонимен

преди 7 години

Бе той ди нсмери треньор най-после, който разбира от тенис.

18

Анонимен

преди 7 години

Сега предстой да играе срещу Милош Раонич