105

Анонимен

преди 7 години

Кой бееее ....?

104

моряка

преди 7 години

Йордано,говориш глупости,като премиера"СЛЪНЦЕ"!!!

103

Бобчо

преди 7 години

Фандъкова, не съм софиенец, ама силно се съмнявам да има някой съпричастен с мюслемите. Вас с Бойко някаква шизофрения ви обзема. Той завчера показваше, че понеже бил разпалил някакви войни, видиш ли бил съпричастен и ти така. Но каквито и да сте ги надробили, народа не е длъжен да ви сърба попарата.

102

Мен

преди 7 години

Тя може да си говори каквото си иска, но от вас зависи кой ще е президент!!!

101

АДОЛФ АЙХМАН

преди 7 години

Бежанците да бъдат НЕМЕДЛЕННО ДЕПОРТИРАНИА ФАНДЪКОВА КАТО Е ТОЛКОВА СЪПРИЧАСТНА ДА ГИ ВЗЕМЕ Е ТЯХ

100

Баи х.и

преди 7 години

Прибири си ги у вас да те топлят вечер.сапричастни сте вие дето вземате пари.колко ви дава меркел на глава.за да останат в БГ.пожелавам ти цялата ти рода за бежанци да се женят...

99

Анонимен

преди 7 години

Каквото ти каже Бойко това ще говориш и може да си кметица още 20 години.

98

Анонимен

преди 7 години

А пакистанците няма ли да ги връщате?Ами сомалийците?

97

Слагат Възелина

преди 7 години

Фандъкова с нежни думи слага немския възелин и след изборите .... ще стане ясно какво е обещавал БИГ Хеад на Меркел

96

Анонимен

преди 7 години

Не съм съпричастна. Мнението на Фандъкова не е мнението на столичани.

95

ha ha haaa

преди 7 години

На такива се казва: Столичани в ПОВЕЧЕ.... Протеста показва мнението на хората.... За няколко милиона ще ни изкарват толерасти от класа... Ама НЕ СМЕ и ще си проличи....

94

Анти-трол

преди 7 години

Много интересно с какво изказването ми предизвика неговото премахване? И да го триете, и да не го триете, ще повторя - освен ББ и троловете тази вечер получиха опорните си точки.

93

Анонимен

преди 7 години

В момента на световната политическа сцена професионално стоят Русия и Китай, защото поне там демокрацията не е абсолютна и сред политиците има и професионалисти.Много се извинявам на кмета на София, но нейното образование е като максимум за директорка на детска градина.За кандидатката за президент на Републиката, както каза един човечец-гласуваме и ревеме.

92

Анонимен

преди 7 години

Да видим защо селяните налазиха градовете?Защото човечеството преживя техническа революция миналия век, появиха се заводи и фабрики, както и селскостопански машини и не е нужно да има толкоз много селяни.Какво се обърка? Сбърка се човешкият фактор, а дали селянинът или бакалинът не са на мястото си е все тая.Най-сбъркано в по върховете на държавите в цял свят.Лидерите са демократично избрани ***-виж какво означава, а не дипломати от кариерата.Още Платон е казал:демокрация=слаба държава.

91

Анонимен

преди 7 години

всички се крият сърцераздирателно зад майките и децата, обаче много брадясали и потъмнели сирийките, докато бягали от войната в ?!Турция.да не пропишят електоралните единици по селата накрая, че ще стане една - направо Четвърта световна от Драгалевци до Банкя.

90

Лили

преди 7 години

Ами дръжте си ги в София тогава, не ни ги натритасайте на нас!!!

89

Анонимен

преди 7 години

В момента на лъвов мост тече протест срещу тях,ето защо е тази статия. Някъде да виждате новини за него, който отразява "съпричастността" на столичани. Такъв терор над нас.......няма край

88

Анонимен

преди 7 години

до кореняка софиянец. Няма с какво да се хвалиш, защото поколението на дядо ти е точно селско. Преди София да стане столица е едно запустяло село, което е забравило каквото и да е бивше величие... Кореняк селянино!

87

inter

преди 7 години

ako sofiqnci sa "Fandukova" da moje ... no ima o6te kum 2 mln. drugi v sofiq osven Fandukova :D

86

Анонимен

преди 7 години

Съпричастни? Що за заключение!? Защото 30 деца /горе-долу децата от 10 семейства/ учели в наши училища. Ами няма проблем. Нека учат. Ами другите? Ами групите "бежанци" 20-40годишни мъже които влизат от знайни и незнайни държави? Бягат от от някаква война? Без семействата си?