155

Анонимен

преди 7 години

Традиция е фалшификацията на изборите в Русия. Видяхме десетки клипове в които се изсипваха торби с бюлетини в урните на последните избори в Русия.

154

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен...............Путин е преизбран за президент на Русия с около 90% избиратели. Това диктатор ли е.............Първо, лъжеш като всеки русофил, понеже фактите за вас са досадна подробност. Путин печели президентските избори с 63.6%.Второ традиция в азиатските култури е президентите да печелят с такъв резултат. Лукашенко печели със 79,65 а Нурсултан Назърбаев с 97,5%.Разбира се, че путин е диктатор, но е безмислено да ти давам примери. За вас той е бог.

153

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 182То и бай тошо го избираха с 99%. А прасето Ким със 100% !!

152

Анонимен

преди 7 години

До Ха-ха-хаПутин е преизбран за президент на Русия с около 90% избиратели. Това диктатор ли е.

151

Ха-ха-ха

преди 7 години

СССР и той укрепваше военното си присъствие в Афганистан, ама каква стана? А двамата диктатори Асад и путин вече са като сиамски близнаци. Докато го има Асад ще има и руски военни бази, докато го има Путин ще има и Асад. И двамата ще си отидат. Асад като Кадафи а Путин като Саддам! Може и като Чаушеску!

150

Анонимен

преди 7 години

Браво на Путин. Политика им е да подкрепят Асад и не трябва да се отказват само защото на Хамериканците им се е прищяло друго.

149

Анонимен

преди 7 години

До БГТРАКИЕЦАНе си много нормален. Даже хич.

148

БГТРАКИЕЦА

преди 7 години

ОТГОВОР,ПИЧ ДАНО ДА ИЗТОЧАТ И ТЕБЕ,ДА ОСТАНАНЕМ ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ И ДА СИ ПОДРЕДИМ ДЪРЖАВАТА.ЦИГАНЧЕТАТА ЗНАЯТ КОЙ ИЗТОЧИ ДЪРЖАВАТА И КЪДЕ ОТИДОХА КАПИТАЛИТЕ,ЗАЩО СА ТУКА ХАМЕРИКАНЦИТЕ,ОСТАВА ДА ДОЙДАТ ИСЛЯМИСТИТИ И ДА ТИ ПРЕМЕРЯТ ВИСОЧИНАТА.ХАМЕРИКАНСКИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ СА ТУКА ОСТАВА ДА ДОДАТ НАЕМНИЦИТЕ И ДА ТИ ИЗРЕЖАТ ЧУРАТА.КРАЙ.

147

Анонимен

преди 7 години

До БГТРАКИЕЦпич, всяка година руски фирми източват на 10 млрд от България.

146

БГТРАКИЕЦ

преди 7 години

АЗ ИСКАМ ДА СЕ УКРЕПЯТ ПОЗИЦИИТЕ И В БЪЛГАРИЯ,ЗА ДА НЯМА НАШЕСТВЕНИЦИ,ЛЪЖЕПАТРИОТИ,ДА ГРАБЯТ НАШАТА РОДИНА,ДА СМУЧАТ КРЪВТТА Й. ТО СЕ ВИДЯ,ЧЕ НЯМА НИКАКВА ДЕМОКРАЦИЯ,ОСВЕН КРАДЕНЕ,КРАДЕНЕ И ОБЕЗЛИЧАВАНЕ НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ,ИЗНАСЯНЕ НА СЪЗДАДЕНИТЕ КАПИТАЛИ И ОГРАБВАНЕ НА ВСИЧКО БЪЛГАРСКО.СРАМ,КАКВИ БЯХМЕ А КАКВИ ОЩЕ ЩЕ СТАНЕМ С НАШИТЕ ПРОДАЖНИ ПОЛИТИЦИ.

145

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 172Сложих ти плюс за иронията, нищо че си пропуснал "братския":)

144

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 169''Кой е тоя Водкин?''прякора на Медведев

143

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 169Кому е нужно? На мен. Исках да докажа на мръхльото, че хал-хабер си няма от руска култура. Петров-Водкин, а не Водкин. Не получих нито един отговор. Извод: приказките, че човечето цени руската култура са ала-бала! Всички примери са за световно известни руски културни дейци. Лека нощ и да сънуваш Маша Шарапова!До анонимен 170Пълни дивотии! А Крим се възражда от украинския мързел и безхаберие. И ток им пуснаха, и моста ще направят. Крим приема туристи. В магазините няма дефицит.

142

Анонимен

преди 7 години

Да бъде и пребъде дружбата ни със руския народ.

141

Анонимен

преди 7 години

Откакто Путин е на власт,Русия само се въоръжава срещу запада и лъже света,че е за мир.

140

Анонимен

преди 7 години

Путин унищожи Сирия, Донбас, Приднестровието, Абхазия и Южна Осетия и ги превърна в пустиня. Крим да 1-2 години ще умре от само себе си поради липса на прясна вода за земеделие и битови нужди. С тези русофилски политици които днес управляват България със сигурност и ние ще се превърнем в руска пустиня.

139

Анонимен

преди 7 години

Въпреки че Русия се намеси в конфликта в Сирия ,тя е стожерът на мира в света.Ако не беше присъствието й там от Сирия щяха да останат само руини.Вечна слава на Русия!

138

До Анонимен 162

преди 7 години

До До До Анонимен 136До, ре, ми...Уважавал бил руската култура! Ти се алитерат, човече с ниска култура. "Вие сте жалък, нищожен човек!". Кой го е казал, в коя книга? Изброй ми няколко произведения на Петров-Водкин! А на Куинджи? Знаеш ли кой е Татлин, ами Мельников? Каква награда е получил Бунин? Понеже висиш на компа, чакам незабавен отговор! Никаква Уикипедия! Хайде, докажи се! Мръхльо!

137

Анонимен

преди 7 години

Тъй значи пак ривът защо Русия трепе терористите, абе глави ИДИЛ ако превземат Сирия после и тука ще ще дойдат. Ще кажете не няма я питайте парижаните дали няма.

136

Стамат

преди 7 години

Слава на Русия!