72

Анонимен

преди 7 години

ще съм крайно учуден ако производствената цена на тоя "сандвич" е над 8 стотинкитва е модела на капитализма - правиш нещо на стойност Х и го продаваш на стойност 5X, иначе капитал не се трупа, и трябва задължително някой да ти свърши всичката работа почти за без пари, а ти само да вземеш и препродадеш на твоята цена

71

Анонимен

преди 7 години

До 78Даже сигурно на загуба работят тия светци, хранители на бъдещето на България! Те сигурно са платили милиони само за да патентоват тая велика "рецепта".Вероятно разходите им са дори по-ниски от това, понеже купуват на едро, и дори може би произвеждат сами някои от продуктите, вика му се "вертикална интеграция" бизнесгоспожо.

70

Анонимен

преди 7 години

По-добре да им дават по една баничка, има такива по 50 ст, които изглеждат по-добре.

69

78

преди 7 години

Знаеш ли защо не си бизнесмен? Защото не знаеш как се смята печалба, мое дете. Къде сложи разходи за персонал, офиси, складове, работни помещения, комуникация, реклама, данъци и ако щеш и подкупи за ГЕРБ. Сложи ги и ще видиш, че печалбата не е толкова голяма.

68

Анонимен

преди 7 години

До (-_-)Не само в училищните столове се вършат такива далавери.Смени ли се правителството или общинската власт, обикновено се сменят и фирмите посредници, които получават от бюджета пари, за да правят нещо в полза на държавата и обществото.

67

(-_-)

преди 7 години

Никой не дава пет пари за вашите деца. Всичко е прах в очите и бизнес интереси. Въпросът е защо т. нар. Държава позволява някакви фирмички да я източват за сметка на учениците? Пак някой е прибрал рушветчета, пак няма да има виновни..

66

Анонимен

преди 7 години

Искахте демокраДция, на ви демокраДция

65

Анонимен

преди 7 години

Какво недоволствате. Те мислят за здравето на децата. По малко сиренце и по малко лютеница, значи и по малко Е-та ще погълне детето. Това е здравословна храна.

64

do 47

преди 7 години

Ами добре, значи проблемът е решен, ти ще зареждаш за 50 стотинки филийка обилно намазана с лютеница и сирене. В това ти влиза труд, транспорт, данъци, ...Ти какво можеш да си купиш за 50 стотинки?

63

Цената на "санд

преди 7 години

1 хляб = 1 лев = 26 филии = 13 сандвича. 1 / 13 = 0.08 лв.1 кг лютеница = 6 лева = 200 чаени лъжички = 200 сандвича. 6 / 200 = 0.03 лв.1 кг сирене = 10 лева = 400 х 2.5 грама = 400 сандвича. 10 / 400 = 0.025 лв.По ПАЗАРНИ цени на ДРЕБНО, един такъв сандвич струва общо 13.5 стотинки.Останалите 37.5 стотинки = в джобчето.:)

62

Анонимен

преди 7 години

Бавно и мъчително.

61

Анонимен

преди 7 години

Продължавайте да спирате тирове и други неща, отнасяйте се кофти с чужденците и т.н. , пък чакайте върху филията да има салам.

60

Че

преди 7 години

2,4 грама сиренце върху школската лютеничка за красота!!!---То да беше поне "сирене", ама и това не е ...

59

чуй

преди 7 години

Работиме много,работим от сутрин до здрач.Но хлеба е малко.Но хлеба не стига, деца. И ваште лица са сгърчени вече от плач. И ваште очи са сухи и неми такива големи, мъчително тъжни очи... И в тех е стаен ужас свиреп: Хлеб! Хлеб!

58

Анонимен

преди 7 години

Има салам върху филията , но вие не виждате.

57

от 118 у-ще в София

преди 7 години

Миналата година в 118-то у-ще пък имаше дни в които даваха на децата от първи клас пакетирано сирене (около 50 грама) и ми беше много чудно как едно дете, което не носи нож и вилица със себе си, ще може да отвори пакета и да се храни с това? Интересно дали това ще продължи и тази година....

56

az

преди 7 години

Г-жо Цацева, дали този сандвич би задоволил вашите нужди?

55

Политическа криза

преди 7 години

Боко е бъгнал сайта,сега ще гледаме цял ден петно лютеница с троха сиренце!

54

Loylo

преди 7 години

i zapomnete! Niama bezplaten obiad

53

:)

преди 7 години

За вашите деца - 2 грама третокласно сирене с изтекъл срок на годност, за децата на Тиквун Паша - 5 милиарда евро като наследство. Това е положението. Не може хем Вожда да е милиардер, хем индианците да са нахранени. Да живее Винетууууу!