306

Анонимен

преди 7 години

Тоя толкова ли е кух да вярва, че от Сталинка може да спечели пред Бокова?Не, че съм фен на Бокова, но поне не е неприятна, докато КГ е нахална персона, която отвращава само като я погледнеш.

305

87941

преди 7 години

Лорисов метна Кристалина в 7ма глуха и я неутрализира като вариант за президент. Тя няма да му е послушна. Той знаеше, че Бокова има реални шансове, но не само, че я остави без никаква подкерпа, а допусна доносникът евгени михайлов, приближен с вицето Бъчварова да вреди с писанията си. Премиерът се държа каато посредствен треньор на дерби - хаотични промени в състава и предварителната тактика и резултатът е провал - за него лично. Бокова е втора в момента с нараснал авторитет и оглавява ЮЕСКО.

304

Анонимен

преди 7 години

Няма да ви стане номерът и правителството да подаде оставка, излишно е да се напъвате, защото тъкмо сега показаха по БНТ "протестиращите" пред МС склерози на БСП начело с алкохолика Миков и милионерът Я. Стоилов.Толкова ви е къс акъла, че и едни протести не умеете да си организирате, а имате претенции за алтернатива на Бойко Борисов!

303

Анонимен

преди 7 години

Според Него виновни са: 1. Орешарски, че я номинирал 2. Първанов - че го натиснал и изнудил 3. САЩ и Русия - че изострили международната обстановка последната седмица 4. Самата Ирина - че ,,отишла'' там да пречи на Кресталина!!! Днес го каза. 5. Опозицията тук - направила всичко да дискредитира пред света автентичната кандидатура на Правителството При него всичко е чисто, за вина не може да се говори, а Кристалина е космически талант и феномен по способности, рейтинги и постове.

302

Анонимен

преди 7 години

Аз мисля, че родните психо-десни и те имат сериозен дял! Навили са го, че ще гласуват за Цецка, само и само да прецака Боков. То отдавна им бе мерак. То Мето, то Кмето, то Ергени Шундела, цяла розова плеяда са... Митов, оня европендел Андрей Ковачев и той си приписа ,,заслуги''. Бил провел сондажи и имал уверенията, че Криса ще е Първи номер.Уж до 26,09 искрено подкрепяли Бокова, а всички питали тоя и оня искат ли да им пуснем другата бабичка!

301

Анонимен

преди 7 години

"боковой удар" на руски значи страничен удар, та Бокова доказа, че не е трудно да се каже Не на асфалт паша, била нахална, че няма да си плюе на името и труда Ирина Бокова

300

Анонимен

преди 7 години

кисело е гроздето май, става за оцет само, а тиквондер

299

Анонимен

преди 7 години

Защо си мислите,че е уйдисал на мерака на Меркел.Истината е,че Борисов уйдиса на мерака на Кристалина,а Меркел уйдиса на мерака на Борисов,като го пусна по стръмната пързалка,знаейки какъв ще бъде резултата.С една дума пак го прецакаха.

298

Анонимен

преди 7 години

Евала на Карадайъ! За разлика от другите теоретици като Първанов, Каракачанов, Нинова и пр. го каза точно и ясно:- Станахме за срам и резил, изложихме се пред чужденците! История пълна с мръсотии!

297

Анонимен

преди 7 години

Асфалт паша требе да си оди.Освен за пожарната за друго не става.Провъзгласихме го за футболист номер едно за миналата година но и там сме сгрешили.Ше требе да дирим друга тиква по зряла да оправя отечеството.

296

Колио

преди 7 години

Борсовите началници му казали че не подкрепят Бокова .В тази ситуация аз на моя началник му тегля маините и го оставям да си бачка сам до обяд е хванал гората и ме издирва под дърво и камък да се върна на работа.Явно аз съм по ценен в работата си от боче.

295

Анонимен

преди 7 години

Какви глупости ръси само,а кави ги ръсеше Сталинка преди малко по НОВА-били я поздравявали,казвали и,че тя била нбай-сериозния конкурент на португалеца,просто не е истина.Тия двамата толкова си приличат,че си мисля защо не вземат да се вземат.

294

Анонимен

преди 7 години

Уйдиса на акъла на Меркел и станахме за смех из Европа.

293

Анонимен

преди 7 години

Комунист не ми звучи толкова лошо, както капиталист и герберски ***!

292

Анонимен

преди 7 години

Румяна Желева след резила напусна поста външен министър! ???????????????? !!! Трътката се връща в ЕК и ни в ООН ср ало, ни ООН помирисало!

291

Анонимен

преди 7 години

Червени каскети, смешни сте с напъните си да защитавате една комунистическа бабушкера като Бокова, която никой не бе виждал 20 години в България, а сега се натиска като луда да *** заплатата на Генсек на ООН.

290

Анонимен

преди 7 години

И какво, според вас Бойко Борисов трябваше да осигури комфорта и препитанието на една представителката на комунистическа фамилия като Бокова за 5 години напред?

289

дядо му на Боико

преди 7 години

Същата ще е ситуацията и с избора на кандидат за президент.И какво маже да се очаква от един пожарникар.От сега е ясно ,че тази пацафура която герп предлагат за президент няма да спечели.Ако загубят Боко щял да си подаде оставката.Това ще стане само на куково лято.На този човек не може да се вярва.Днес казва едно, утре се отмята и говори друго.Проста работа на прости хора които сме сложили да управляват и измъкнат държавата от батака.Колкото по бързо се ометът,толкова по добре за нас гражданите

288

Анонимен

преди 7 години

Нечувано нахалство и безочие!!!

287

Анонимен

преди 7 години

ПРЕХВАЛЕНОТО ЯЙЦЕ СЕ ОКАЗА ЗАПЪРТЪК