30

славянин

преди 7 години

Такава ''героична нация'' от п.д.ли, травестити, *** и мулати може да воюва единствено със безпомощни страни-джуджета!

29

Извод

преди 7 години

Целия свят трябва в съюз да е-е майката на САЩ за да се оправи ЦЕЛИЯ СВЯТ веднъж и за дълго.

28

Еех, Станой

преди 7 години

Ех, Станой от Ахелой, На Саддам поне му обявиха война и като го победиха , тогава го обесиха, а Кадафи го застреляха като куче - агресивно и безпощадно. Сега и либийци и иракчани са щастливи и доволни от демокрацията , която им донесоха насила...Еех, Станой....разбираш ги тези работи

27

Анонимен

преди 7 години

На 9-ти септември сключва ли се споразумение? Каквото и да предприемеш на тази дата се проваля с гръм и трясък. Питайте БКП-БСП. На тази дата аз нищо друго не правя освен да се присламча към някоя групичка от побелели социалисти и да отида да ям заедно с тях безплатни кебапчета. Естествено в ушите си слагам полиуретанови тапи за да не им слушам глупостите защото ми се разваля храносмилането.

26

Анонимен

преди 7 години

До SpaceXКакъв "враг" са монархиите в залива на ИДИЛ бе, мозък! та нали ИДИЛ получават траншовете си от там, а са и подобен халифат, като тях! Със същите варварски закони спрямо "прелюбодейци", жени, светски облекла и маниери, други религии, забраняяват партии и избори и пр. безумия!

25

бг

преди 7 години

Вече не е Космос,а е Мустафа от Ахелой ( Айтос).

24

бг

преди 7 години

Затова ли Джон Кери реве,че Сауд Арабел бил похарчил много пари за тях (умерения джихад)??

23

Анонимен

преди 7 години

До Станой от АхелойСтанахте двама заблудени с Космоса или един пишещ под две имена! Я кажи, като ги няма Кадафи и Садам, както и обесения афганистанец с какви "демократи" ги замениха краварите?! А пусто в тези държави Русия не се меси за да им е "виновен" някой на краварите!

22

Анонимен

преди 7 години

До SpaceXНе се ли убеди, че от всички пишещи тук само ти си без мозък и се излагаш, Космос? И като не е ИДИЛ, подкрепяна по въздуха от хамерика - кой ще вземе властта от Асад?! Име, платформа, визия... Нещо да знаеш и да ни го представиш щом не го представят хамерика и Европа? Май само ти не си разбрал, че алтернативата на Асад е ислямския халифат ИДИЛ!?

21

бг

преди 7 години

Космическа овц.а,ти космонавт ли си или астронавт (не ми казвай че си чайконавт)???

20

бг

преди 7 години

Талмуда и Тората ли учат на демокрация и толерантност? На коя страница,на кой Космос,на кое Измерение?

19

бг

преди 7 години

Космическа овц.а,питай Brother Nathanaеl колко демократичен и толерантен е Израел.

18

проктолог

преди 7 години

САЩ спря мирния процес в Сирия. С което ни гарантира още няколко милиона бежанци.

17

койчо

преди 7 години

Асад е законния лидер на "режима" в Сирия и Русия е с неговото разрешение там. Дано заедно изтрият от лицето на земята останалите главорези!

16

благодарим ти

преди 7 години

Благодарим ти, Барак Хюсеин Обама. Благодарение на твоята политика, Башар Ал-Асад се задържа вече повече от пет години на власт и Русия се разви като най-мощния фактор в Близкия Изток!

15

Анонимен

преди 7 години

До SpaceXЗащо не отговаряш на 22 бе, Космос!? Не ти изнася да кажеш какви "демократи" евентуално ще заместят Асад в Сирия ли? И въобще дали ще съществува държава с такова име, ако падне Асад?

14

Анонимен

преди 7 години

До SpaceXОтново не си в час, Космос! В Израел руският е втори официален език след иврит!

13

майорски

преди 7 години

До SpaceXти си болен бре ...я вземи прочети малко защо Арабсккия свят мрази САЩ ...има интернет за това ако не си в час ...САЩ само палиха и грабиха последните години в Арабските страни избиваха лидери ...сваляха законно избрани президенти ,снабдяваха бунтоници с оръжие ,налагаха санкций ....какво да ти кажа мойто момче ... ..простотията е човека болест !

12

хехе

преди 7 години

" ...дето Американски ботуш стъпи ...трева не никне.."Африка , Либия Сирия Египет,Сърбия Афганистан Украйна горко ни че сме им съюзници Пак избрахме грешната страна в геополитиката ......горко ни !!!!Пак един ден репараций ще плащаме !!!!

11

.....

преди 7 години

Асад имаше късмет досега, че тоя страхлив човекоподебен Обама беше президент на Щатите. Ако имаха сериозен, щяхме да сме забравили за тоя, да не говорим, че в Европа нямаше да има пукнат бежанец.