32

Питам

преди 7 години

Какво значи думата " отсърди" , до сега се е сърдил , а вече не ? Българин съм но не познавам такава дума. Чуждица ли е или нашенска п..........я?

31

Totev

преди 7 години

Mogerini da prati italianski, luxemburgski, angliiski i belgiiski voiski v afganistan.

30

маке

преди 7 години

язе съм готов за премиеру тва дере или има вода или нема

29

Srok

преди 7 години

Toi e premier oste 40 dena. Posle ste gi varnat bg askerite ot Afganistan, ako ne gi pleniat. Te tam sa chujdi agresori i chujdi nashestvenici.

28

Браво на Борисов

преди 7 години

Ето, значи само така ще се размърдат, като им извиеш ръцете.Добре го направи Бойко!

27

Анонимен

преди 7 години

Леле,тая как го гледа

26

като папагал

преди 7 години

На снимката: другаря Борисов копира като папагал другарката Меркел. Ръчичките му показват формата на сърчице, което е патент на немската бабка! Ах, ще се разплача...

25

придворна хроника

преди 7 години

Другарят Борисов съобщи, че е променил решението си и няма да изтегля българския контингент в Афганистан, и че е променил решението си и ще изтегли българския контингент в Афганистан, и че е променил решението си и няма да изтегля българския контингент в Афганистан и че е променил решението си и ще изтегли българския контингент в Афганистан и ...

24

кон спиратор

преди 7 години

Могерини разбрала от вестниците, че се била срещала с пожарникаря и че той бил и поставял ултиматум.

23

Анонимен

преди 7 години

Борисов слуша внимателно последните заповеди на Могерини

22

РРРРРР

преди 7 години

Айде пак същите номера. Сутринта кае едно... надвечер каже обратното... Аааа.... Ама нищо нищо гласувайте пак за герб давайте смееело.. хахах смешковци. Гледайте сега кака ще си изберете цецка за презииии

21

Анонимен

преди 7 години

Борисов сънувал, че е независим премиер на суверенна държава.Като се събудил, горчивата истина го чакала в образа на "фактори, които бяха обезпокоени".

20

Анонимен

преди 7 години

Българският контингент остава в Афганистан.А афганистанския крими контингент идва в България? За сметка на държавния бюджет...

19

Марин

преди 7 години

Аз пък така ще отида на екскурзия до САЩ или Канада с еднопосочен билет. После като ми омръзне ще се предам на миграционните да ми платят билета до България.

18

Анонимен

преди 7 години

Той съобщи, че е провел разговори с "фактори, които бяха обезпокоени" от заявленията му за изтеглянето на контингента, за да ги успокои, че това няма да се случи, но отказа да ги назове.ВСЯКА ГОДИНА ДАВАМЕ ПО 80 МИЛИОНА ЗА УЧАСТИЕТО В АФГАНИСТАН.ЗА ВРЕМЕТО НА ЧЛЕНСТВОТО НИ В НАТО СМЕ ДАЛИ членски внос 1,2 МИЛИАРДА ЛЕВА.ЧЛЕНСКИЯТ НИ ВНОС В ЕВРОСЪЮЗА Е 1% ОТ БРУТНИЯ ВЪТРЕШЕН ПРОДУКТ. За 2015 г. той е 88 милиарда лева, значи чл.внос в ЕС е 880 милиона за годината..

17

Susamki

преди 7 години

Borisov da prati s bg paticheski vlak po bedejeto na Junker v Luxemburg tolkova migranti s sastoto saotnoshenie spriamo mestnoto naselenie, kakto e v Harmanli.

16

Ха-ха

преди 7 години

Въртиопашка е Борисов. От млад комунист, през мутра, та накрая десен европейски демократ с русофилски уклон! Ха-ха! Няма такава държава!

15

Западноевропеец

преди 7 години

Ще гласувам за Цецка Цачева!

14

Анонимен

преди 7 години

Има ли де, в който този сикаджия да не се отметне. Боко, бъди мъж, дръж си на думата, така се измяташ - като лека женица.

13

слава на Буда!

преди 7 години

От цялата статия разбрах, че благодарение на тона на Борисов---ЕС работил бързо, стегнал се един вид и затова ние засега няма да ги тормозим! Слава на Буда! Срам за БГ.....