8

константа

преди 7 години

Поредната НЕИЗМЕННА КОНСТАНТА , за БСП :---НИЕ СМЕ ''М-орални'' ПОБЕДИТЕЛИ ,...както казваше СъселЪ .И така , ГЕРБ - БСП = 14:0 .Много бой ,много нещо ,....ЗАЩО НАРОДА ПРЕДПОЧИТА ГЕРБ ?Дали не са , по-малкото зло ?Да и те са много ЗЛО , но по-малкото зло .

7

СМЕШНИ ПОЛИТИЦИ

преди 7 години

Лая Манолова каза ДА на Ачо Найденов ,.....а кога и Нинова ще каже ДА , на Митьо Пищова ?

6

СДС-рката Нинова

преди 7 години

От НАТО-вски генерал и US възпитаник, човеку става просто ... турски поданик с униформа!

5

ОРЛОВ МОСТ-2

преди 7 години

За 20 г. БСП позволи на ДПС да си САМОПОДАРИ ,..... И ТЕРИТОРИЯ , И ПАРИ , И ВЛАСТ , НАКРАЯ ДПС СЕ ИЗПЛЮ В ЛИЦЕТО НА БСП ...И сега , всички държавни поръчки в България , се ПЕЧЕЛЯТ ОТ ФИРМИ НА ДПС ,....защо Г-ЖО ОЛИГАРХ ??Какво построихте в България , за 20г. със ДПС и НДСВ ???Защо и ромите избягаха от БСП , и се ислямизираха ?Още 1001 , ЗАЩО ?

4

Миков

преди 7 години

бе, тая Корнелия е като японски булдозер. Няма спиране! Като нищо ще измъкне победата под носа на ГЕРБ(както и мен ме прецака след балотаж). Има хляб в таз девойка!

3

Анонимен

преди 7 години

Нищо ново, гласуваш за Радев, получаваш Доган и Пеевски :)))

2

Орлов мост

преди 7 години

Нинова ли е следващият ''герой'' на БСП , който ще се целИва и прегръща на Орлов мост , с Местан ?Нинова да не се прави на умряла лисица , доста е забогатяла , вече е станала ДЕСЕН ОЛИГАРХ , а в същото време ще залъгва бедният си електорат , със ''СОЦИАЛНА'' политика .Пореден срам и резил , за БЕЗДЕЙСТВИТО на БСП като ОПОЗИЦИЯ .След голямото унижение от ДПС , че БСП винаги е виновно за потъването на България и беше наречено ''МАНДАТОНОСИТЕЛИ'' /ВИНОВНИЦИ/ .САМОПОДАРИ

1

Анонимен

преди 7 години

Какво да придърпва Нинова - нали е двете са съветцки партии?