32

Anonimen

преди 7 години

Номер 13 ще бъде кошмарът на всички останали кандидати.Да му пожелаем успех,в който не се съмняваме.

31

Само Трайчо чист

преди 7 години

И какво се оказа накрая ? Единственият демократичен и необременен от зависимости кандидат за президент от гражданската квота е Трзйчо Трайков. Всички останали с някакви шансове са или ДС дондоници или екс активисти на БКП/БСП. Избирането на една невзрачна партийна приспособленка като Цецка Цачева за президент е обида за интелекта на българския народ и обезсмисля Президентската институцуя !

30

ОПАА

преди 7 години

Обединението на патриотарски политически сили е парична сделка с Борисов, за придаване на гласове в негова полза при евентуален втори тур. Това е сделка с мафията, с прякото посредничество на Държавна сигурност в лицето на незаменимия патриот Каракачанов.

29

anonimen

преди 7 години

майка на мизерията и баща на тъпотията

28

dsadsadas

преди 7 години

Пищова-Шишарката кой номер са?

27

BG

преди 7 години

Русофилчета колкото и да агитирате тука и плюете другите кандидати накрая пак ГЕРБ ще спечели!

26

Анонимен

преди 7 години

Радев е най- подходящ. Смел, дисциплиниран, с чувство на отговорност, а най- важното е , че не е политик. Всички останали ги знаем и от тях нищо ново не може да се очаква. Армията ще се гордее с такъв главнокомандващ.

25

Анонимен

преди 7 години

Манушев го е срам да каже от къде е аз ще ви кажа той е ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО малък град на 20 км от Добрич .Толкова ли да е долен да каже къде е израснал , от къде е започнал синът му беше кандидат за кмет но не го избраха хахахаха манушееев манушеев излезе от селото отиди у софията и стана голямата работа големия депутат хахахахаха

24

Анонимен

преди 7 години

Слаби кандидати, за ниска избирателна активнист и референдума няма да мине.

23

защо не

преди 7 години

До АнонименНе е ли по добре Цецка да бъдепрезидент и като такъв да дирижира хора от целиябългарски народ да пее Цъфнал герб.Голямавеселба ще бъде.Може да кандидатстваме и за Гинес!!!!!

22

Анонимен

преди 7 години

Стругарката е аут.

21

Анонимен

преди 7 години

ЦАЧЕВА НЕ ТРЯБВА ДА Е ПРЕЗИДЕНТ - КОЙ ЩЕ ДИРИЖИРА ХОРА ДА ПЕЕ "Цъфнал ГЕРБ",пък и на банкетите на ГЕРБ няма да има тамада като нея.

20

Анонимен

преди 7 години

Армейските фуражки са като ПОЖАРНИКАРСКИТЕ - С ТАЗИ РАЗЛИКА, ЧЕ ПРИ ТЯХ МОЗЪКЪТ СЕ НАГРЯВА ДОПЪЛНИТЕЛНО ОТ ПОЖАРИТЕ И СТАВА НА ОМЛЕТ.

19

Анонимен

преди 7 години

Важно е да се гласува !

18

Как за Радев?

преди 7 години

Какво му е мнението за членството на БГ в НАТО? - ще свика ли референдум, народът да реши. Какво му е мнението за имиграционната политика на ЕС? - ще свика референдум за отказ на БГ от прием на емигранти? - Някакви общи приказки говори - трябва ли сме да преразгледаме отношенията с ЕС и НАТО. Аман от общи приказки.Ето Велизар Енчев - каза какво ще направи - свиква референдуми и това.В прав текст. Единственият политик, който водеше праволинейна политика.

17

Анонимен

преди 7 години

Армейските фурашки са направени така, че спарват главата и мозъка се свива, свива и така токато стане колкото връх на топлийка.

16

еделвайс

преди 7 години

до 17- Избираме Радев, не БСП. Никоя партия не важи! Всички са маскари! Радев може да не е идеалния, но е НАД всички, явили се до сега.

15

Няма кой, а трябва!

преди 7 години

Цачева - не става, симпатяга, но не за президент. Радев - не, вицето му Йотова лъсна в Соросгейт - няма да защитават БГ интереси.Дончева - консултант на "Мултигруп", създава скандална поправка Ванко 1.Патриотите "Атака", "НФСБ", "ВМРО" - подкрепят правителство с ДПС - ГЕРБ, цяла година плюха ГЕРБ - станаха патньори - създадени да оберат патриотичния вот.Вече ги гледам по делата: единствената достойна политика беше на Велизар Енчев, дипломат, работил за БГ, не доносник. Гласувам за 3.

14

нумероидиот

преди 7 години

До Нумерологабе като направя сметка за майката на нацията се получава 1064448... глей що четворки и подем и възход и изобщо ник'ъв балотаж чиста победа хахахха

13

Анонимен

преди 7 години

17 е просто число, народа също е ***, също ББ - победата е сигурна