47

Анонимен

преди 7 години

До маке 49Ще вземеш ти на баба ти потурите!

46

Да бъдем обективни

преди 7 години

Този на снимката мяза на пациент, избягал от здравното заведение, намиращо се на 4-ти километър в София! Как да му търсиш отговорност на такъв? Не той е крив, а онези, които са го подучили и после му гледат сеира. Може само да са казали в негово присъствие, че мястото на онази плоча не е там.Това напомня една шопска пословица: "Кажи лудому да пр.ъдне, а он земе та се ус.е.ре!"На останалите негови съмишленици - един по.здрав татарски!

45

Анонимен

преди 7 години

Е, сега вече наистина знаем каква "държава" е Македония.

44

П провери реакцията

преди 7 години

Този грозен акт идва да каже на Българите че ние сме си Татарите в руските книги. Няма какво да се срамим от това. Просто трябва да осъзнаем че Възродителния процес беше организиран за да потурчи населението изповядващо ислям в България и да сложи клин в отношението между Задунайска България, Татарстан и Башкорт.Ние сме си братя и религията не бива да ни пречи да развиваме взаимоотношения.

43

маке-булгаро

преди 7 години

До АнонименМоля те не го наричай маке. Ас съм маке. Макетата са гостолюбиви и приятелски хора. Тук в Бг имамхора които ми са како братя, помогнали са ми в много трудни моменти. Миленко не преставлява Мк. Тои преставява безумието. Ще го последваме ли ас и ти?

42

Анонимен

преди 7 години

МАКЕТО МИЛЕНКО СИ Е ЕДИН ОБИКНОВЕН МИРИЗЛИВ ПЕДОФИЛ

41

май на та му

преди 7 години

Бил човек на тяхната влада.Че то бе ясно като бял ден.Някой ден памтник ще му вдигнат.Ама първо медал за дето се изгаври с паметта на мъртвите войници.И парична премия за вярност към груевски

40

Анонимен

преди 7 години

Миленко, Миленко. Ама много убаво си го хванал тоя сап на ***. Даже се размечтах как вместо сапа си фанал нещо друго и го насочваш към устата си.

39

Анонимен

преди 7 години

Северозапад, вместо Сан Стефано, който не е карта на държава, а на окупационна зона, вземи виж карта на Цариградската конференция. Разбира се точно Русия забърка кашата на Балканите, като даде Северозапада на Сърбия и С.Добруджа на власите. За чест на последните, те разглеждат "подаръка" за компенсация на забърсаната Молдова, на заседание на Парламента и почти половината са против. Точно тези подаръци изостриха апетита на съседите до крайност.

38

Анонимен

преди 7 години

Визов режим за македонците в България и визов режим за българите в Македония!!!После ще видим "Кой сват, кой на бълдъзата брат?"

37

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 39 Щом до ден днешен не си успял да разбереш че миленко не е Македония значи просто на празно си живял! :)))))))

36

Анонимен

преди 7 години

Въздухар!

35

Анонимен

преди 7 години

До ден днешен не мога да разбера на какво "законно" основание се раздава българско граждансртво на македонците???Кой е гласувал за такова "обновяване" на нацията???Колко струва българския паспорт за макетата???Шенген само през крив макарон за БГ-то

34

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен42Те СА вече на албанците - в парламента им албанците говорят на албански, а макетата слухтят и не разбират нищо. Освен това са заети с измислянето на "македонска история", ама фантастиката няма нищо общо с действителността.Като видят, че се излагат, почват да псуват и да вдигат лозунги, ама ШУМНО!Както виждате - простотията там е тотална.

33

Анонимен

преди 7 години

Оставете тези *** на албанците и не ги мислете .

32

Анонимен

преди 7 години

Стига ни занимавахте с отрепките бе, тоя скот да не би да се разчувства? Теглете им една майна и толкоз, оставете там да си беснеят...

31

Анонимен

преди 7 години

Повече Динковци - по-малко ***!

30

Анонимен

преди 7 години

До 1Затова пък тук оправят тия, дето са им рязали чурките като малки.

29

Макебник

преди 7 години

Миленко, тук има камЪНье за трошене - идвай, ще правя ограда!Имаш една бира за работата. Не, че не си мисля, че си взел парички за това, дето си направил. Ама неофициално де.Как е при теб в Макелбания?

28

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 22И това как се отрази на историческото и революционно състояние на България?? Цъфна та върза и хората поумняха! Я пак се загледай ама този път по-обстойно! :)))))))