103

Анонимен

преди 7 години

До Кирил СофийскиПълни глупости.

102

Кирил Софийски

преди 7 години

До АнонименВажното е приятел профанизиран ,че излитат и кацат или приводняват успешно и хората се завръщат живи и здрави! А Аполо от години даже опитите си прекратиха поради огромния процент изгорели спътници при кацане и десетките жертви. Сега ползват Руснаците като такси - да ги качат и върнат от космоса ! Това е факт и колкото и да злобееете е истина. Руснаците останаха единствената космическа държава към този момент и с право са горди от това. Останалите могат само да им завиждат !

101

Анонимен

преди 7 години

Руските спътници излитат и успешно кацат на океанското дъно.

100

Кирил Софийски

преди 7 години

И по-важното се завръщат отново на земята ,за разлика от Хамериканските ! Те от време на време излитат ,но почти никога не се завръщат! Затова и високотехнологичните кравари вече разчитат изцяло на Руснаците да ги изведат в космоса и по- важното да ги върнат от там !С право Руснаците са горди! Останаха единствената космическа държава в света !

99

до 121

преди 7 години

А на *** къде са войските? Не говорим за ракетните дето съществуват в някоя перпендикулярна вселена, поне военновъздишните къде са? Хи хи хи хи...

98

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 118ко,ко?? я поясни!

97

смях пълен

преди 7 години

Ама как "сериозно" звучи а??!!? "Космически войски"!!! Направо си представяш космически кораби в орбита и руски джедаи гледат лошо с бут. водка в ръка:))) Аха да утепат американците ама първо...........артелчика, че сельодката е свършила:))

96

SASHO POLYAKA

преди 7 години

kakyw e tozi izsib od krawarski i eftino plateni trolowe???wyn od bulgaria mazni predateli!!!!

95

Анонимен

преди 7 години

До Юрий Гагарин ДА БЕ те да не са наглеци като ХАМЦИТЕ - кацнаме на луната при Холивууд.

94

Анонимен

преди 7 години

До смях пълен А ЩО ривете БЕ за С-300ВМ (таван на поражение 25-30км)...Иии къде Е хамския БАТУТ , искам го на снимка.

93

смях пълен

преди 7 години

"Космически войски"!!!! Ххахах!! Да се пукнеш от смях!! Клипче за дядя Стьопа преди да се е усмъртил от самогона:)) Частни американски компании вече записват за екскурзии в космоса а те се дуят с некви ракети носители!! Кви "войски" кви пет лева!!! Те калпаците един спътник за телевизия не могат да си направят та за "войски космически' говорят!! Смях, другари, смях!

92

Анонимен

преди 7 години

До АнонименРуснаците ще се напъват,напъват...докато се пръснат.Така е,според законите на физиката.

91

Три трола тролят

преди 7 години

Слаба поддръжка за такова "рандиозно събитие"

90

Юрий Гагарин

преди 7 години

Лекарят В. Волович, който преглежда Гагарин 3 часа след предполагаемото претоварване от 9-10 g при балистическото спускане, казва следното: В салона на самолета пристъпих към прегледа на Гагарин. Кръвоизливи, които възникват при високите претоварвания, не открих. Дробовете бяха чисти. Дишането умерено. Температура 36,6 градуса. Пулс 65. Кръвно налягане 125/75. Казах му: като на младенец, все едно не си летял в космоса. А може би и наистина, не съм летял? произнася Гагарин.

89

Анонимен

преди 7 години

Така е, тия русняци непрекъснато излитат. Известен проблем се създаде и с излитането у нас, даже лапацалото Толстой рече, че ще лети насам с космически крайцер. Добре, че лапнаха Крим, та тука малко млъкнаха. Иначе в Поморие вече бяха гракнали за руско даскало на наш бюджет и даже за "руска община". Едо към едно турци.

88

Анонимен

преди 7 години

От коя планета са тези "космически войски" !!!?

87

Анонимен

преди 7 години

Руснаците излитат с космически ракети, а ние излитаме с най-яките хитове на Азис и Тони Сторардо.

86

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен..................Обикновена БГ завист,нали...............Само руснаците не завиждат на никой и за нищо. Защото са най-великите екскреленти на цивилизацията. И техните фенове също!

85

Белагуев

преди 7 години

Да уточня,ако Мосфилм имаше възможностите на Холивуд,руснаците първи да са кацнали не само на Луната,а и на Марс,Юпител,Венера,че дори и на Нибиру.

84

Анонимен

преди 7 години

посрани русофоби с тъжни погледи се набират по клавиатурата.. мишки