32

Анонимен

преди 7 години

Вдигайте още паметници в паметта на загиналите българи и после "вземайте" от закуската на децата! Родолюбци на квадрат но на минус две!!!:)))))))))

31

Какви пет лева

преди 7 години

Това вьрху филията по мяза на корейската бактерия която се среща на хамбургерите Еширихия Коли!

30

Анонимен

преди 7 години

това на снимката струва макс.15ст (не знам каква сума е определено за едно дете) останалото у джоба на някой.

29

Анонимен

преди 7 години

това от години е така,който мълчи ще си трае.

28

Анонимен

преди 7 години

С ЛЮБОВ ОТ ГЕРБ!

27

Анонимен

преди 7 години

100 камшика публично на мерзавец-чиновник позволил и подписал тази гадост, а също и на мерзавеца-бизнесмен богатеещ и дебелееш от глада на децата - при това напълно съзнателно, но вероятно криещ се зад съмнителни "търгове", "норми", "процедури", "проекти" и прочие чиновнически г***а.Казах.

26

Професор

преди 7 години

Хлябът е от животински фураж и с подобрители. Лютеницата е дом.пюре от Китай, тиквено пюре, много вода и пълнители стабилизатори. Сиренето всъщност е палмово масло с произход Индонезия.

25

Професор

преди 7 години

Калво лошо има? Хляб със сирене и лютеница.

24

Анонимен

преди 7 години

Гарантирано от ГЕРБ!

23

Анонимен

преди 7 години

Да се *** от плюскане ви пожелавам ***. Вашите деца на по 12г. са 60 кг плюс нали? Или аудиото, в което си возите тлъстите бутове, то колко струва? 140 000 лв? Всички отиваме на едно място, да ви видя тогава дали ще ви помогнат парите!

22

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 7 години

Доставчикът от втората снимка е прекалил със сиренето. Там има за поне 10ина сандвича, ако се съди по първата снимка :) И ако му казвате на всяка червеникава каша лютеница..е.. то нека е лютеница..

21

Qeet

преди 7 години

Pizza Cicka mamma mia :-)

20

Анонимен

преди 7 години

Все пак обядът на Г-жа Цачева струва 1700 лева.

19

Анонимен

преди 7 години

Спокойно народе преди изборите ще има кебапчета и кюфтета.

18

Spectre

преди 7 години

Това е истинското лице на т.нар. "български бизнес", който постоянно реве, че производителността на труда била ниска, имали сме много празници и затова заплатите не можело да се вдигнат. Каквито заплати дават на вас - техните служители, такава храна пробутват и на децата ви. Обаче и вие сте за трепане, понеже си траете. Това изобщо не е незначителна новина. Това е капка, която трябва да прелее чашата и е крайно време да има метеж и подобни "бизнесмени" да бъдат окачени по уличните стълбове

17

:)

преди 7 години

И 100 минуса да ми напраскате, все тая. Това са фактите. Има и още - 90% от ядките на пазара са внос от Китай. Даже не се и крие, написано си е на опаковките. Замислете се, защо китайски делегации постоянно обикалят из държавите и сключват договори за внос на храни в Китай. Тяхната продукция е токсична и затова я изнасят, а си внасят чисти продукти. Същото е и с млеката - масово по кафенета се използа прясно мляко, което е внос от Китай. Кутия от един литър излиза по 5 стотинки. Пълна отрова.

16

Анонимен

преди 7 години

Позор ,прилича на дажба в Дахау или Освиенцим.

15

Майка

преди 7 години

Не че майките не могат да направят сандвич на децата си, но този сандвич им се осигурява от държавата. Така че той е доказателство как някой краде пари за сметка на здравословното хранене на децата.

14

Моцарт

преди 7 години

К'во ста'а бе, българи юнаци?!?!? Нещо не се оправяте в демократична среда и май пак трябва да се връща комунизма. Тогава такива "бизнесмени" и тарикати, в каквито между другото, сте се превърнали 90% от вас, отиваха по лагерите. И нямаше такива изпълнения, като това на снимката.

13

Анонимен

преди 7 години

това е в разрез с рекламата "бабо аз такива сандвичи не ям" !!този сандвич е по- зле и от студентските представи за храна :)