35

Анонимен

преди 7 години

Роско, Роско, мамин Роско, ти чудо проклето. Що отвори Роско, ти имаше всичко, всичко ти купувахме Роско, от нищо не те лишихме!

34

Анонимен

преди 7 години

Първата, която се е вслушала в съветите на мъдрия ни президент, е била неговата собствена майка - отворила вратата и парите дим да ги няма. Затова, братя българи, ако не искате с вас да се случват подобни небивалици, залоствайте и заключвайте вратите, затваряйте границата и ВАДЕТЕ МЕЧОВЕТЕ КАТО НАШИЯТ ВЕЛИК ВЛАДЕТЕЛ ТЕРВЕЛ, ЧИЕТО ИМЕ СЕ ПОМНИ И ДО ДНЕС, за разлика от това на росен, което ще бъде забравено. Прости ми, ВЕЛИКИ КНЯЖЕ, че Ви споменавам заедно с името на един предател!

33

Анонимен

преди 7 години

роско ,обрал я е един от тия дето каниш

32

Анонимен

преди 7 години

Днес е добър ден за евроатлантизъма! Това е истинската демокрация - те крадат от нас и ние си взимаме от тях. Пито - платено.

31

Анонимен

преди 7 години

РОСКА, НА *** ЗАЩО СА И ОБРАЛИ АПАРТАМЕНТА? ЗАЩОТО Е ОТВОРИЛА ВРАТА СИ ЗА НЕПОЗНАТИ!

30

Анонимен

преди 7 години

Колко баби изнасилват, грабят и убиват по селата *** му избиратели, но и един ред няма написан от "свободната" журналистика. Ограбили неговата и вой до небето. На вас трябва да се случва, за да разберете как живеят хората по селата в 21 век в "свободна и независима България".

29

Анонимен

преди 7 години

Да завършим днешния ден с една добра новина. Наздраве за риформите в полицията и в кривосъдието! Сега като ги намерят и изправят пред съда тези хора, да ги почерпят с локум и да ги изпратят по живо и по здраво. Спомнете си - когато бе премазан Ангел от Катуница /Бог да прости момчето/, този същият *** откри предизборната си кампания с концерт. Така че - не само ме боли патладжана, че са ограбили мамицата му, но се радвам, че ще започне да изплаща предателството си гнусно към Род и Родина.

28

смЕх

преди 7 години

Плевел оня горе гледа и такива като теб рано или късно ще бъдат наказани ,а за това ,че са обрали *** много ми дреме такива като теб ни обират всеки ден.

27

izbiratel

преди 7 години

ЗАЩО ДА Е МОШЕННИК,ТАКА СИ ИЗКАРВА ХЛЯБА.АКО БЕШЕ МОЯТА МАЙКА ЩЯХТЕ ЛИДА ПИШЕТЕ

26

Анонимен

преди 7 години

Роска, не оплакването в полицията е твоят инструмент, а отворената врата на апартамента!

25

Анонимен

преди 7 години

Ако тоя "човек" МАЙКА МУ са я обрали мигранти, ще бъде истинска наслада за всички честни и добри патриоти. Роско, отваряй вратите за гмежта! Всичкото роми и мигранти към къщите, вилите и апартаментите на щедрия плевел

24

Анонимен

преди 7 години

Добре, че Роско не е бил там, че ако водопроводчика е казал, че ще ги сменя с американски е можел и 5000хил да отмъкне.

23

Пумпи

преди 7 години

Старицата се е зарадвала, че идва водопроводчика, за който е гледала по филмите от компютъра на Роската...Той пък не бил от немските водопроводчици, а нашенец.

22

Анонимен

преди 7 години

тОВА само началото. Тези сигурно са престъпници, но заслужават орден Стара планина. Оттук нататък народната любов ще става все по-гореща, и все по-силна, и все по-всеядна!

21

Моцарт

преди 7 години

до ПрофесораЧовек теб кога те пуснаха от лудницата та и компютър ти дадоха....марш обратно да ти бият успокоителните. Ако Роско беше кадърен такива като теб нямаше да се подмятат по улиците!!!

20

Язека

преди 7 години

Най-боли от крадеца да откраднеш.

19

Анонимен

преди 7 години

Плевнелиев звъни на Борисов:- Бойко, обраха майка ми!- Обади се веднага на МВР, ДАНС и прокуратурата!- Обадих се, казаха че не се те!

18

Анонимен

преди 7 години

Хахахахахахаха.....карма.

17

Роска Предателката

преди 7 години

Повече толерантност към мошениците. Повече Европа.

16

ODESSA

преди 7 години

Това изби и рибата и жабите и раците. Водопроводчиците маскирани ли трябва да ходят? Това вече е истинското дъно на глупостта.