206

Darma

преди 7 години

Нямало как Европа да е стабилна...тоя иска да внесем войната в Европа! Тоя казва, че в Европа трябва да приемем бежанците и да приемем войната...да жертваме себе си и децата си, и внуците си! Тоя мерзавец...Животът много жестоко ще го накаже.

205

Каруцаря

преди 7 години

Важното е пилотчето да не спечели изборите, ама шушумигите са се хванали за него като удавник за сламка.

204

Финци

преди 7 години

Алоуу, Плевнююю, проблема на БГ не са бежанците, а римлянското племе което глозга кокалите на старците по села и градове, ама това няма кой да го проумее, включително и Румен Пудела, за който основния проблем е НАТО и ЕС.

203

ф

преди 7 години

Браво АФУС АЛИ! Смях се от сърце.

202

Анонимен

преди 7 години

Патриот е - душа даваза наука, за свобода;но не свойта душа, братя,а душата на народа!И секиму добро струва,само, знайте, за парата,като човек - що да прави?продава си и душата. Хр.Ботев

201

Анонимен

преди 7 години

Пичове, някой наистина ли има нещо против да се отвори вратата на изхода от България за бежанците?Плевнелиев е много вещ даже в изказа.Може би някой си мисли, че каналджиите са случайни хора?!

200

Предложение

преди 7 години

Когато прецедента даде личен пример на "отворени врати" и настани във вилата си в Халкидики десетина "бежанци", тогава ще го призная, че е искрен в приказките си, а не лицемер.... Давай, прецеденте... И без това преди да дойдат в България, т.н. "бежанци" минават през Халкидики!

199

край

преди 7 години

Отваряй Росене врати. Днеска ти обрали майката утре какво ли ще ти вземат -само наивността не успяха. Не си за президент - ти си за поп.

198

Анонимен

преди 7 години

Ами отвори своята врата. Хем може някой от тези инженери и лекари да опъне жената и той. Загубен cuckold :)

197

Анонимен

преди 7 години

Защо бе, аз съм русофил, кефят ме рашките, но-о съм против това да сме руски протекторат.Темата е хлъзгава, както и темата за мюсюлманите.Плевнелиев се справи добре с приказките и копе-лето хич не е просто.Много повече ме е страх от новите кандидати.Генерал Радев е по-добрият вариант, защото схемата "добро- лошо ченге" за нас сработва.

196

СИЛЕН

преди 7 години

До Анонимен 233Продължавай да се срамуваш. Смени си народа, да не се мъчиш.

195

Анонимен

преди 7 години

Тоя задръстак, така и не разбра къде се намираа и какви са му задълженията, по отношение на Бълария.От там нататък, глупостите, които пак плещи, са нещо очаквано.Навлеците от арабския свят ще изядат главата на Меркел, но тоя не му пука. Нали и така и така ще му бие шута народа...

194

Доган

преди 7 години

До226.че то е сега боко е президент.просто той управлява държавата на сто процента а америка дърпа конците като в много други държави чат ли си

193

Анонимен

преди 7 години

trans penis adilare, говори ми, не те чувам сплескан помашки ръб, единственото хубаво нещо е, че си заминаваш и се продъни в дън земя до нивото на предателите в Историята, продажен ***

192

Анонимен

преди 7 години

Трябва да се срамувате от себе си, защото ВИЕ избрахте такива политици и ВИЕ ги търпите!

191

Анонимен

преди 7 години

Бих върнал личната си карта на президентас мотиви, че не искам да принадлежа към нация толкова долнопрообна като българската.Срам ме е, че съм българин.

190

Анонимен

преди 7 години

Турция е на светлинни години пред нас. Демографски, икономически, законово... всичко.Румъния също.Вече ме е срам, че съм българин.Само с ганювско биене в гърдите не става.

189

Анонимен

преди 7 години

От малки ни захранват с патриотизъм към този долен народ и порнографската му държава.Като си малък и глупав - лъжеш се.Но порастваш, поумняваш, и започваш да виждаш, че всичко е било лъжи и фалш.Как може нормален и интелигентен човек да изпитва патриотизъм към подобна държава и населяващият я народ???Това държава ли е, това народ ли е?Не народ, а... поетът ви го е казал.Срам ме е, че съм българин и не искам да имама нищо общо с този долнопробен народ.И не ме пързаляйте с "рози, кисело мляко, хубави жени и троянска сливова".Нито със "славна история", "бляскави победи" и "как

188

БЕЗ КОМЕНТАР

преди 7 години

КУКУ..КУКУ..КУКУ...

187

Атлас

преди 7 години

Меркелица днеска я целиха със бутилки,бомби гърмят из Германия,а щом падне вампира и наще отпадъци са история.....