17

Анонимен

преди 7 години

До Дедо Шмърк"Политико' сие орган на ЕК (както казва Хановер финансирано от Сорос по всяка вероятност). Естествено че са за нея. Обаче реалността е друга - нея ще я избират от хората от ООН (дори без да гледаме тези страни с право на вето - което е доста широка тема) а не от ЕК. И В ООН тя е никой. Още повече когато още в първия ден заяви че 'ще спести 1 милиард' - т.е. тези от ООН са некомпетентни, аз като дойда ще ги оправя! И как да гласуват за нея при това положение - да признаят че са?

16

Хановер

преди 7 години

Политико-базиран в Арлингтън,Вирджиния,САЩ - дедко Сорос не спи!Нали се сещате,че редакторите и админите на EU Политико са подчинени на САЩ централата!Между другото Георгиева не е известна никъде по света,а само в БГ благодарение на кухият хамбургер-пиар и соц.агенциите!

15

бъларан не комунист

преди 7 години

стига с болшевишките глупости! Комунист не може да ти е сънародник ! Такива продажници са сънародници на СССР -Русия.Спрете с анти българската кампания!

14

Дедо Шмърк

преди 7 години

Жалко обаче че от читателите на влиятелното европейско издание "Политико" нищо не зависи в този избор.

13

да бе

преди 7 години

"Политико" отбелязва, че в последните 18 месеца Георгиева е подготвяла "кампания в сянка".Това ми хареса - в светлината на 'твърденията' и - че едва ли не онзи ден ББ я убедил да се метне... И че поради това едва ли не била 'неподготвена' и в 'по лошо положение' от другите кандидати!

12

до # анонимен 21

преди 7 години

Сталинка е пусната на пистата да отстрани не сънародничката си Бокова , а другопартийката Бокова !

11

Ив

преди 7 години

Даааааа, като я одобряват, то моля, да си я вземат при тях европейците! Аз тая синтетика нито я харесвам, нито мисля, че върши нещо читаво в моя полза.

10

Анонимен

преди 7 години

До х - пак вицове - българете чувствителни на тема коректност - мили боже, не знаех!

9

х

преди 7 години

да ама не е любимка на българите, които са доста чувствителни на тема коректност.

8

Анонимен

преди 7 години

Ох,котьоооооооооооооооооооооооо!Голям кеф ако я изберат!

7

Arhangel

преди 7 години

По-просветените знаят, че когато демоноидния рептил сталинка стана еврокомисар в екипа си не взе нито един Българин. Това е красноречиво доказателство доколко кандидатурата и е наша. И още нещо - дали ще е тази яга шеф на ООН няма никакво значение. Също толкова значение има и коя кукла ще стане президент на България...а също и кой е министър председател. Дали ще е цецка или някоя друга "маанкенка" или ааазис...или славии...все тая. Властта на сатана е тотална и иде апокалипсис

6

сталин

преди 7 години

Моята адашка няма кой да я избере. Нали бб.

5

Пульотику

преди 7 години

Да бе, най-влиятелното издание в Европа ..... 400 човека глусавил от тях 210 за Сталинка ..... смях. Тя си плаща на Политико за такива статии от край време. Файненшъл таймс, немките големи издания, пасти да ядат. ПОЛИТИКО!

4

Нед

преди 7 години

В цял свят журналистите я клепат за гафа който направи още в първото си изказване , наще тук пак са взели едни кинти :)

3

LoL

преди 7 години

Aми естествено. Всеки който се е докосвал то Политико е наясно че и те като редакция, и тази персона на снимката изповядват една и съща идеология и служат на едни и същи господари. Какво чудно има? Все едно да ми кажете че болшинството читатели на Работническо Дело подкрепят партийната линия.

2

ПАТРИОТ

преди 7 години

АКО Е ВЯРНО, СИГУРНО НЕ Е ИСКАЛА ДА ИМ ПОДОБРЯВА ГЕНОФОНДА!АЗ ЛИЧНО НЕ ПОДКРЕПЯМ ЧОВЕК, КОЙТО ОБИЖДА МЕН И ЕТНОСА МИ И ПРЕДЛАГА ДА ГО ПОДОБРИМ С "ПОМОЩТА" НА БЕЖАНЦИ И МИГРАНТИ! ОЧЕВИДНО Е , ЧЕ ПОВЕЧЕТО ОТ ТЕЗИ ПОМОЩНИЦИ СА НА МНОГО ПО-НИСКО НИВО ОТ БЪЛГАРИТЕ!

1

Цицелков

преди 7 години

лелка с кариера