144

благодарим ти

преди 7 години

Благодарим ти, пожарникарю! С твоята кандидатура, Цвечка Цачева, ти най-много допринасяш за избирането на генерал Радев за президент!

143

домашен любимец

преди 7 години

Цецка е много подходяща. Обтекаема, безгръбначна, слузеста като риба, домашен любимец на пожарникаря, лесна за гледане.

142

маде ин Булгари

преди 7 години

Когато от някой нищо не става, той става президент на България. От т.н. "герб".

141

Анонимен

преди 7 години

До хазащо се косиш толкова много за Цачева, има подходящи кандидати за теб и други подобни - Кузев пасва точно за вас!

140

Анонимен

преди 7 години

Васил Гушлев Ние тук сме лесни, голяма борба предстои до изборите, защото много хора не я харесват Цецка! Мисля, че накрая тя ще стане Президент! Какъв абсурд!!! Превивам се от смях.

139

...

преди 7 години

съкращението на Работнически факултет е рабфаК, не рабфаГ

138

Таню

преди 7 години

И вие сте прoсти, и тя си е прoстичка. Одлично ке се зборувате!

137

ха

преди 7 години

"готина и земна"...Тези лъжи, само от устата на Цветанов може да излязат. Е, не можеше без да намеси и името на Ив. Костов. Абе Костов да не е станал еталонна мярка на гербаджиите, все с него се сравняват? Много ревност, много завист и злоба в посредствените им души. Цецка била "голям" професионалист и отличен юрист - човек завършил Рабфак да е отличен специалист? Като се знае, че партийно лоялни работници са взимани буквално от машините и без изпит са записвани във вузовете. Смях и абсурд!

136

Китов

преди 7 години

Трайков VS Дончева би бил очакван балотаж в една нормална демокрация. В нашата държавица мат'ряла ще избира между Майката на Народа и Генерала на Червената Армия.

135

ООООх...,

преди 7 години

От вчера не мога да спра да повръщам.Навярно от герберската яхния. Не ви я препоръчвам.Който е опитал е получил я разстройство,я повръщане. Яжте здравословни храни.Не се тровете със съмнителната манджа,която ви предлагат лицемерните готвачи в кръчмата на ГЕРБ,ако искате да сте живи и здрави.....!

134

Анонимен

преди 7 години

Влезте в фейсбук профила на Danny Iordanova да се посмеете от сърце.

133

Край

преди 7 години

залагам срещу Божидар Димитров и Мишо Алгебрата че Булята на нацията няма да стигне до балотаж. Залагам си компютъра. Ако съм прав обаче искам да обещаят че повече пред камера няма да застават НИКОГА. Омръзнали са ми повече и от ЦЦачева и Борисов взети заедно.

132

Анонимен

преди 7 години

Тази и с купения си вот не ще я пробутате !

131

Анонимен

преди 7 години

"Бил съм ги,бия ги и пак ще ги бия"-това не са думи на Хан Крум от Средновековието това са думи на башбабаита в БГ-то в 21 век към опонентите му.

130

СТРУГАРКА с РАБФАГ

преди 7 години

3г. ЗАДОЧНО право СУ. После ЩАТЕН партиен секретар в съда в Плевен. Е това е достатъчно за да се вищо за "ЕКСПЕРТ" е новото "МАГАРЕ-ПРЕЗИДЕНТ" от ГЕРБ

129

Гого

преди 7 години

Ще гласувам за по - качествения комунист - Ген. Радев

128

wrre

преди 7 години

До истестествено че не зависи, само дето понякога падат правителства, дет сега са си купили водни оръдия да се бранят...

127

ГЕРБ, изложихте се

преди 7 години

Тотална пародия! Тотална! Как можаха точно Цачева да издигнат за кандидат-президент? ГЕРБ нямат ли малко акъл? Че този дори заклетите ГЕРБаджии не бихме гласували за тази госпожа.Този път и 10% от гласовете няма да съберем.

126

haha

преди 7 години

Аз предлагам Дилов-син за говорител на президентството Той така чаровно казва Шешка Шашева.

125

Баба РБ Герберуша

преди 7 години

Цачева много ми помага - ако внучето не слуша, показвам му Цецка по тв и го плаша с нея. "Ако не си изядеш филията с мас, ще те дам на тази баба!" Ербап е внучето, но след тази заплаха *** по пет филии! Лошото е, че после постоянно се стряска в съня си и реве, та се къса. Дайте съвет, какво да правя?