8

Анонимен

преди 7 години

Дайте да го видим убиецът, да не се окаже че баща му е някой непрокопсаник на държавна ясла,или спонсор на рушветчиите. Кой ден поред, се опитват да прехвърлят вината на жертвата. Също като в Габрово. Оня *** убиец дето майка му е някаква съдебна изпълнителка. Криха, мазаха, лъгаха и накрая копелдачето невинно,но убиецът си остава убиец.

7

вера

преди 7 години

Загинало е 13 годишно дете. Това, че често се е прибирало пеш, означава, че няма пари. Може да е детето на всеки от нас. И ако малко се замислим, ще се сетим, колко "лесен" му е бил живота на детето. Колко пъти на ден и с какво се е хранило, какви дрехи и обувки е носило, миналата зима, например. И след това да си помислим за нашите 13 годишни деца.Каквото и да кажете за оправдание на водача.....а детето каква вина е имало. Просто трябва да сме по-внимателни и да не я караме на автопилот.

6

Анонимен

преди 7 години

Бащата изглежда много мъдър и смирен човек.

5

Анонимен

преди 7 години

Георги е, отрепал детето и е избягал! И най нахално е навьнка спокойно се разкарва! Има голяма вероятност да е син на някоя важна клечка (мутра)!

4

Шаран БГ

преди 7 години

Къде в нашата Република, в коя община, може да се види вечерно време каруца боядисана в сигнално жълт цвят и с осветление / жълто и червено/? Само работниците по пътищата и полицаите имат светлоотразителни жилетки!?!? Къде сте видяли по тъмно пешеходец с такава жилетка или подходяща дреха и то в лявата страна на пътя - срещу идващите автомобили. Всеки върви където и както свари! Шофьорът въобще не го е забелязъл, а после изпада в шок - хвърля всичко и бяга обезумял.....

3

Анонимен

преди 7 години

27 годишния Убиец шофюр на 13годишното дете, по закон не е ли било редно като го е бльснал по непредпазливост да избяга и да не му окаже пьрва помощ на детето? А по закон че е убил детето и избягал, е трябвало по бьрзата процедура да влезе в затвора за най малко 15години лежанка!

2

Лошо

преди 7 години

Съжалявам за детето, мир на праха му. Но всеки, който шофира знае, че в тъмното е много лесно да се случи такъв инцидент. Ако има насрещен автомобил да те заслепява не може да видиш неосветен обект пред теб, било то човек или каруца.Вече затова че е избягал трябва да се отнесат много сериозно.

1

Анонимен

преди 7 години

Да е живо и здраво детето