31

Анонимен

преди 7 години

Значи Орбан ще се спазари за важни инфраструктурни проекти. А нашата тиква, му спряха всички проекти, натътрузиха му бежанците и ще плаща за построените реактори.Както виждате, огромна разлика в интелекта.

30

Анонимен

преди 7 години

Не е изключено тази новина да е блъф, с цел унгарците да се мотивират и да отидат утре масово на референдума и да гласуват против квотите за бежанци

29

haha

преди 7 години

Въобще не вярвам, че Орбан е предал Родината си. За разлика от Бойко, който ни продава и предава ежедневно. Това е лъжлива статия и милиционерска манипулация. Цветанов и Бойко са си милиционери и такива ще си останат завинаги.

28

гайбаньоориджинал

преди 7 години

Работата започна да се размирисва яко...

27

До 21

преди 7 години

В родните им страни никой няма да им дава социални помощи и да ги настанява в жилища, на които няма да плащат режийните.Освен това, в техните държави пребиват с камъни или режат глави като наказание за нещата, които тези същества си позволяват да вършат, когато дойдат в Европа.Така че, вярвам, че биха предпочели да са в Западна Европа, но се съмнявам, че биха се върнали в държавите, от които са дошли.

26

Анонимен

преди 7 години

Орбан се убеди,че не пазим границата,а хитруваме.Затова ще станем приемателен буфер за нашественици.на изборите гласувайте пак за Него или предните предателии.. О ..даа.. псувайте яко патриотите.

25

Лъвско Сърце__

преди 7 години

Футболните агитки вместо да се бият като лум.пени заради смешните си футболни пристрастия и корумпирани български отборчета, да се обединят и да почнат да млатят тия бежанци. Така като български народ ще направим нещо полезно за България, да защитим жените, децата и врата!!!

24

Анонимен

преди 7 години

Какво щял да промени?Утре имат референдум, очакваме, че унгарците ще кажат ДА на квотите?Ще каже "аз много искам бежанци, ама на - народът не иска"

23

Анонимен

преди 7 години

Хахаха, те не могат да заселят България с българи, *** манерки се притеснили, че ще я заселят с мигранти.

22

Анонимен

преди 7 години

Господи, дай на моята България един държавен глава като Орбан!

21

Анонимен

преди 7 години

Спряха ли ви Козлодуй, а? Спряха ли Белене - колко милиарда има още да плащате на Русия. Спряха ли ви Южен поток - ще купуваме скъпа руска газ, а, нещо евтината американска шистова хич я няма. Купувате ли сега и ток, и всичко от ЕС защото и промишлеността съсипахте с мъдрите съвети от по-старшите партьори. Е, сега ще сте буферна зона за бежанците, ще си ги държите при вас да не ходят на запад да им развалят там рахлъка.

20

Анонимен

преди 7 години

Има тънкости, Орбан е хитрец. "Да смени риториката" се иска от него, хубаво, няма да приказва срещу мигрантите, но действията му си остават същите - и оградата си е там, и референдум ще се проведе, просто ще върши работа в полза на държавата си без много приказки. "Риториката му е заплаха за Меркел във вътрешно политически план" - сигурно и немците са започнали да си викат като нас "защо нямаме държавник като Орбан".

19

Анонимен

преди 7 години

Приятелят на Бойко Борисов - Виктор Орбан - преди няколко дни заяви, че България трябва да остане извън Шенген и да играе ролята на буферна зона за тълпите от бежанци които все повече се увеличават.

18

Анонимен

преди 7 години

Тази немска *** ако срещна, няма да да бъда толкова мил както Орбан на снимката. Ще я дъня в мутрата, докато й омекне главата.

17

Анонимен

преди 7 години

До АнонименКъде ще ги заселват при вас бе, ***. Да не мислиш, че те бежанците искат да стоят в мизерната ви държавичка и да живеят сред тоя проклет народ. Ако не ги държата в лагери моментално щяха да напуснат България. По скоро ще се върнат там от където са дошли отколкото да останат в България ако знаят, че нямат шанс да се доберат до западна Европа.

16

Анонимен

преди 7 години

това са глупости за простия електоратОрбан никога не би направил такива споразуменияТой не е като нашия нагаждач Пойко Порисовв противен случай ще бъде изхвърлен от унгарския народ

15

Анонимен

преди 7 години

Такв е в сплотеното европейско семейство - всеки дърпа към своята черга, с "диктатора" Орбан се споразумяват а на отличниците им cepaт в устата, а отличниците се облизват и продължават да се кланят.

14

Анонимен

преди 7 години

"Европа е Германия и Германия е Европа още от времето на Свещената Римска Империя"Германия е основана през 1814 от отломките на няколко народа. Недей да обиждаш Европа и римската империя, наричайки ги германци.

13

Анонимен

преди 7 години

Големият лагер за 10000 бежанци, който ще се строи в България ще бъде в Банкя.Така градецът ще живне, търговията също.Пък и лагерът ще е извън София, както иска ПРАСИМИР Парапачанов

12

Анонимен

преди 7 години

До АнонименЕвропа е Германия и Германия е Европа още от времето на Свещената Римска Империя,или иначе казано Първият Райх! Но предполагам,че ти си "посател",а не "читател",така,че как да знаеш такива неща!