102

socialen

преди 7 години

Най-великото Нещо е сегашният Турлюгювеч на Доган, Пеевски, Кънев, Прокопиев, Гоце, Румбата и Кунева - техният човек от времето на Тройната Коалиция, незнайно защо наречен от някои "правителство", начело, на което туриха неграмотния Борисов да "управлява" с 80 депутата.

101

socialen

преди 7 години

Турлюгювечът на Доган, Пеевски, Кънев, Прокопиев, Гоце, Румбата и Кунева - техният човек от времето на Тройната Коалиция - незнайно защо наречен от някои "правителство" на неграмотния Борисов е най-великото нещо. Разграбиха 16 милиарда лева, взети като кредит от частни западни лица на непосилни лихви, които Народът барабар с неграмотния електорат на Борисов ще връща двойно и тройно.

100

socialen

преди 7 години

Малобройният, неграмотен, нискоинтелигентен електорат на Борисов от бедни, провинциални, български пролетарии вярва на глупостите на слабоумния Цветанов. Добре, че са само едва има-няма 13% или много по-малко от 1/7 от всички български избиратели!

99

socialen

преди 7 години

За 3.5 години еднолично, катастрофално-неграмотно, малоумно "управление" на неконтролируемия хаос в периода август 2009-февруари 2013 година, Борисов забатачи страната в тежка икономическа депресия и беше изритан от Народа с шут като единственият с Жан Виденов досега.

98

Анонимен

преди 7 години

Август беше септемрви септември беше октомври е днеска явно цеко мисли че е 31 септемви и утре ще кажат ще го обявим НОЕМВРИ МЕСЕЦ

97

Анонимен

преди 7 години

Настоящото изказване е сетното потвърждение,че за всички кандидата зи депутати и министри трябва да се изисква свидетелстгво за психично състояние. Иначе не мога да се обясня огромните лъжи и манипулации в това изказване. Нормалният човек лъже и маже, но си поставя някакви граници.

96

Комисаря Иванов

преди 7 години

Турил черните очила , като стар мафиот , / а то дребно рушветчийче с физкултурно образование/ и ръси оценки , като професор !

95

Анонимен

преди 7 години

смешкоооооооооооооо изборите наближават вашия анонимен кандидат кога ще започне кампания сабален ли мирише ми пак че ще има ала Костинброд продължение

94

Анонимен

преди 7 години

вие сте най проваления *те се с прецедента плевлио който ни излага по цял свят кога ще го обявиш на самите избори ли * долните смешници дето сте

93

CHERVENITE KILURI

преди 7 години

NYAMAT NIKAKUV SHANS.TE SA OTPISANI.KURNELIA SHTE GI DOVURSHI.

92

Анонимен

преди 7 години

Орешарски след кого дойде - не беше ли след една мутра, която народът я свали от власт ? Същата тази мутра я чакат много по-грозни неща в най-скоро време.

91

Анонимен

преди 7 години

Ако искате да сте горди от страната, в която живеете, подайте документи за Зелена карта. - Цецка Цачева в Туитър 14.09.2015Срам ме е!!!

90

АТАКИСТ

преди 7 години

Цветане, вместо да се правиш на луд в последните месеци отклонявайки темата за твоето криминално минало с жалки коментари в пресата, кажи по- добре кой поръча Мишо Бирата,???!!!

89

Див ирокез

преди 7 години

Най-големият провал за българския народ е, че е родил и избрал в управлението такава тиква като Б.Б. и неговите аватарчета, демек аверчета в т.нар. му партия, демек престъпна групировка.

88

Анонимен

преди 7 години

ПОМНИМ И ЕДИН ДРУГ ГОЛЯМ ПРОВАЛ ПРЕДИ ОРЕШАРСКИ, КОГАТО ДРУГАРЯТ БОКО И СЪУЧАСТНИЦИТЕ МУ СИ ТРЪГНАХА ПРЕЖДЕВРЕМЕННО И ПРЕЗ НОЩТА ОТ ВЛАСТТА.

87

Цицо Цървула - прова

преди 7 години

Голям провал за България, мерзавецо неграмотен и чиста проба ***, завършил задочно за физкултурник, та голям провал за България е, че ти си се родил!

86

Мишо

преди 7 години

Как няма да е, тези кинти дет ги изтърва............

85

1

преди 7 години

До герб-mafia,единия го продадох брат,останаха 5.

84

герб-mafia

преди 7 години

Цеци как си с апартаментите брат?

83

варнс

преди 7 години

Истината е че правителство което не е назначено от САЩ бива свалено.Тези тюфлеци от ГЕРБ са слуги на САЩ.