44

Димчо

преди 7 години

А в Америка имало ли е дебат за десетките им военни намеси, по целия свят, разрушаването на реда в държавите в близкия изток, създавайки абсолютен хаос, който се оказа перфектната почва за появата на тероризма? Там не загинаха ли десетки хиляди? Американците дали ги говорят за това?

43

Анонимен

преди 7 години

"Първата въоръжена намеса на Русия извън границите й от изтеглянето на съветските войски в Афганистан през 1989 г., критикувана от Запада заради ожесточените въздушни удари, предимно в Алепо, не предизвика вълнения в Русия. Дори не породи дебат."Малко трудно ще породи какъвто и да е дебат в Русия, след като от 89-та насам, "критикуващият" запад изкла милиони с военните си намеси по цял свят, докато Русия не взимаше участие през това време.

42

Анонимен

преди 7 години

"Oнази октомврийска сутрин само шепа демонстранти протестираха в Москва срещу руската военна намеса в Сирия. Там бе и Сергей Давидис,"Давидис? Ясно, всичко е ясно.

41

Анонимен

преди 7 години

Защо да говорят за Сирия,...да не би в Русия да е по-добре !?

40

Морски

преди 7 години

Журналистите да пишат каквито искат ЛЪЖИ. Слава на Русия!!!

39

Евроатлантик

преди 7 години

Не бе, никой в България не се интересува от Русия, кой се интересува от Русия? България е просперираща евроатлантическа страна, член на ЕС и НАТО - сега при ЕС и НАТО във всеки магазин имаме тоалетна хартия и банани, кой ще се интересува от Русия!

38

RUSSIA the best

преди 7 години

До 45Ами живей бе човек , кой те спира ! Ние сме си тука , пък каквото сабя покаже.Честно не съм вярвал , че толкова калпаво написана статия , ще предизвика въобще реакция , а какво остава за 45 коментара отгоре !

37

Анонимен

преди 7 години

Подобни статии не са ли част от хибридната война срещу Русия? А кой ревеше против руската пропаганда? Извинявайте, но в никой западен сайт не съм виждал материал от Русия, плюещи срещу Запада. Как правят тогава пропаганда. Сигурно вървят по улиците с мегафони:-)

36

Анонимен

преди 7 години

абе не знам ама целият свят разбра че Американците ЛЪЖАТ МАМАТ и МАНИПОЛИРАТдето Американски ботуш стъпи все кризи войни и хаос:ЮгославияЛибияСирия Египет Иран Украйна да не говорим за без бой здаалите се РумънияБългария ПолшаЛитва ЛатвияЕстония най бедните в Европа и света!!!!

35

Хайде холан

преди 7 години

То пък в Америка на някой му пука за Сирия...Обаче за сметка на това баба Ванга започва да става известна и там,нещо потвърдено от мои близки живеещи в САЩ.Интересно как ли възприемат предсказанията и:"Черният президент ще е последен" и "Третата световна война ще почне от Сирия"Впрочем,като гледам кандидатите им за поста(луда работа и двамата),може би казаното от Ванга може да се тълкува така:Черният президент ще е последният истински(що годе) президент.

34

Анонимен

преди 7 години

Единствено Русия е поканена официално от законното правителство на Асад за военна помощ. Щатите и останалите терористи там, са навлеци, които трябва да бъдат унищожени.

33

и пак с ов глас

преди 7 години

абе Руси е виновна ...нема значение за какво ....Русия им е виновна че Запада забърка кашата в сирия ...русия им е виновна за преврата в Украйнарусия им е виновна за изборите в САЩРусия им е виновна за ЕврокризатаРусия е Виновна за бежанците ...абе за всичко Русия е виновнаПИСНА МИ ОТ ПРОПАГАНДА!!!!!

32

Влади-Мир

преди 7 години

Пумияри, ..това е официално от министерство на отбраната ...и Мишо Константинов дори ви ви казва да си носите новите дрехи)))

31

ЗА РУСКАТА ЗАПЛАХА

преди 7 години

съм приготвил домашна сливова и мезе. Само да минат ДУНАВА. Откога я чакам!

30

:(

преди 7 години

Каква човешка трагедия.Политиката убива. Нима има значение кой крив или прав. Русия срещу САЩ над труповете на хиляди деца, семейства и животи.Изхода ще е както винаги, бил той Авганистан, Либия Ирак или която и да е разрушена от война страна, бежанци и хиляди невинни жертви. Срамно е. Много тъжно и срамно.

29

Анонимен

преди 7 години

то бива бива тъпотия....ама чак толкова!!!

28

хехе

преди 7 години

Русия ни напада ....пазете се братя !!!!!

27

Какъв дебат

преди 7 години

като СНН излъга най-нагло, че 62 % подкрепили КИЛАРИ. Пък после се оказа, че ТРЪП води срещу Смърта с 4 %

26

ХАМЕРИКАНЦИТЕ

преди 7 години

90% даже не си представят къде е Сирия. Обаче знаят до един за Съветската /сега Руската / заплаха. До такава степен са им промили мозъците, че даже Плевела ще изберат за президент.

25

Хипотеза

преди 7 години

"Година след началото на руската военна намеса не се задават въпроси, няма дебат"Това е защото дебата у нас и очерняването на Русия не спират. Руснаците само като отворят страниците на Днес и всичко им е ясно защо им е нужен друг дебат, нали най-точната информация за тяхната държава е на вашите страници?