73

Анонимен

преди 7 години

Не се косете на ООН му цъка часовника. Африка и Азия организират алтернатива !

72

(-_-)

преди 7 години

Кашата си е единствено за наша сметка, защото с такива номера няма да изберат нито една от двете. Има още 8-9 кандидати, които са достойни за тоя пост.

71

Алу дайте му хаповет

преди 7 години

От 3-4 деня гледам и слушам танковия НЕКРОТИЛ Женя танкиста по всички ТВ, даже некъде и в 2 ТВ едновременно.... Интересно само тоя ли защитник или по точно плювалник срещу Бокова имат НЕКРОТИЛИТЕ в БГ. Не го ли заболяха устата да повтаря едно и също в петте изречения дет е назубрил..... Абе айде приберете го, дайте му хапчетата и го вържете. Пуснете некой друг НЕКРОТИЛ .... Омръзнахте на публиката.... Все пак 2/3 от българите са за Бокова!!!!

70

Анонимен

преди 7 години

Инджов де СИ бре , нема те У форума да обясниш как стават тия работи с режисурата на Евгени

69

Анонимен

преди 7 години

До Володя смени си ИМЕТО ве креттин че е кумунизко !

68

Анонимен

преди 7 години

"Забъркахме ли каша" какво друго от тиквунестите пиддорерогейци освен КАШИ.Ум в тиква не расте !

67

до Володя

преди 7 години

Кое кранче е спрял? Идеалист ли си или си ***? Да не се окаже след години,че Боко е крал, колкото всички след 1989-та година?

66

Анонимен

преди 7 години

Ех,Володя,много ти е гладко мозъчето.Тук не става въпрос за комунисти/цялото правителство на ГЕРБ са такива/ или антикомунисти,а за национално достойнство,което беше поитъпкано от един човек,повярвал си,че от него нещо зависи на световната сцена.

65

Анонимен

преди 7 години

Не очаквайте пожарникар и бодигард да бъде дипломат.Той може само да бъде премиер на ***.Дори не си дава сметка колко изложи и себе си и страната и какво унижение е това персонално за него,за Бокова дори за Кристалина като резервен вариант и за всички нас като народ.

64

Анонимен

преди 7 години

Очевидно е,че нито една от двете няма да бъде избрана.Тогава защо ни трябваше тази грозна излагация?

63

АКО...

преди 7 години

АКО ИМА В ТАЗИ ДЪРЖАВА ОТВРАТИТЕЛЕН ЧОВЕК ТОВА Е ЕВГЕНИ МИХАЙЛОВ-КАТО МНОГО ЗНАЕШ ЗАЩО НЯМАШ НИЩО ПРОТИВ БОРИСОВ И ТОЙ Е БИЛ ЧЛЕН НА БКП И ОХРАНИТЕЛ НА Т.ЖИВКОВ АМА МЪЛЧИШ НАЛИ? ЗАЩОТО ТЕ Е СТРАХ ОТ БОРИСОВ - ОТВРАТ

62

Анонимен

преди 7 години

Швейцарци откриват в България приют за стари магарета!Страхотна новина.Обаче дали ще има място за целия парламент и правителство или да ги помолим за още приюти.

61

Анонимен

преди 7 години

Путин не циркулира край бреговете на Америка,а Америка е обсадила територии около Русия.И дрънка оръжия и "пази" такива като нас от руска "заплаха".Отворете си очите и си затворете гъ...те,че Сорос няма вечно да ви "стимулира".

60

анонимен

преди 7 години

Москва и Пекин мълчат!!!! И така трябва -всеки си играе играта! Какво ли ще направят Москва и Пекин -дали ще подложат динена *** на мутрата от Банкя ? Ще разберем съвсем скоро!!!!!Путин е много вежлив,той никога не обижда и не говори с пренебрежение към никого -пълна противоположност на нашия тарикат! Но помни и не си сменя позицията сутрин и вечер. Става интересно!!!!!

59

Анонимен

преди 7 години

Бокова не се представила добре. Някои от тези, които твърдят това, могат ли да посочат какво точно е сгрешила, кога, какво не е догледала? Нямам особени преференции, но ми се струва, че не се постъпва почтено спрямо нея. А г-жа Георгиева говори общи приказки, нищо съществено.Впрочем тя нали ни успокояваше, че няма да имаме проблем с бежанците?

58

Анонимен

преди 7 години

Този псевдоинтелигент,псевдорежисьор и каквото искате още псевдо е подобре да замълчи.Бокова е кандидатура на България ,а не на някоя нищожна бандитска групировка,нарекла себе си партия.Няма прецедент в световната практика,когато чужди *** да плюят на суверенитета на държавата по такъв нагъл,безпрецедентно дързък начин.Време е вече да бъдат уринати от т.нар.политическо пространство.

57

Анонимен

преди 7 години

Който няма баща или дядо(вуйчо, леля и др. роднини), членували в БКП, да продължава да очерня Бокова. А Сталинка.не е ли от същата категория? Само че е служила добре на Световната банка, тук е заровено кучето.А ние ще слушкаме, иначе лошо...

56

чишшшшш

преди 7 години

Забъркахме я и още как! Защо давате думата на *** като този пишман режисьор!

55

|V|art!n

преди 7 години

Така е Иване, абсолютно си прав!

54

Анонимен

преди 7 години

Щопа в ООН ,той е най умният и най можещият *** в България.Ще си плюе там на воля ,но поне ще взима 12000Е заплата за това , а не като сега боза и баничка сутрин.