17

Да гътнем зеленчука

преди 7 години

Олллле майко Божия!РЕЗИЛ!!!!Боже Божке ле!Все си мислех, че ще ни се размине тоя РЕЗИЛ...Е ТОЗИ ПЪТ Е КРАЙНО ВРЕМЕ РАЗУМНИТЕ БЪЛГАРИ ДА ГЪТНЕМ ПРАСОКА!!!!

16

анонимен

преди 7 години

гжата не е моя кандидат никои в бьлгария не информира хората има ликартонче от дс или няма

15

Пян Гъ

преди 7 години

Да не се лъжем - няма нас да питат кой да е шеф на ООН, макар че нищо особено не зависи от него. Има резолюция на играчите от самото ООН - да е жена, и то от Източна Европа. Бокова е комуноидна, а Кр. Георгиева е рептилоид от Световната банка. Що никоя от двете не ми харесва? За България специално ползата ще е точно ЗЕРО. Комунистите крещят за Бокова, за да повярва народът, че някои ги оценя (ако я изберат), щото и те самите вече не си вярват.

14

AXE

преди 7 години

Ей ХОРА, вижте им Автобиографиите и на двете!!! Няма как и другарката Георгиева да не е била "прихваната" към ДС при толкова работа и посещения на "Капиталистическия" западен свят в периода до 1989г пък и в СБ след 1993.:):):) Не мога да я припозная като "ЧИСТ" човек и характер. Има нещо много "тъмно" в нея! Но пък политиката неправи разлика между комунист, космонав, герббрег или сдс, ДъСъиБ РБ, важното е да си отгоре винаги- ТЪЖНО

13

Какво ще стане,

преди 7 години

ако Георгиева не спечели и не стане генерален секретар на оон?Премиерът угоди на меркел, но ще има ли доблест и чест, ако георгиева не спечели, да подаде оставка след резила, който сътвори и злепостави България пред света с безумите си ходове?Меркел за пореден път показа, че върти българския премиер на малкия си пръст, както си иска.Народът ще има ли смелосста да излезе на улиците и да го отзове от политиката?Стига вече, писна ни! Дори и глупостите на гърба на народа трябва да имат край!

12

Анонимен

преди 7 години

След като Бокова нито веднъж не осъди престъпленията на комунизма е нормално да бъде изритана от надпреварата за секретар на ООН

11

ТЪПА ТИКВА

преди 7 години

Няма по-идиотско изпълнение от този идиотизъм, идиотизиран от ***, наречени българско правителство. Отново изложиха страната ни!!!

10

Peter

преди 7 години

........ЩЕ ГИ ВИДИМ СЕГА КАКВО СТАВА ОТНОВО СТАНАХМЕ ЗА СМЯХ ГОСПОДИ ЕЛА СИ ПРИБЕРИ ВЕРСИИТЕ

9

до 5

преди 7 години

Къв позор ?. Да не си са напил?.

8

до 4

преди 7 години

И на Китай.

7

AXE

преди 7 години

Моного се надявам тази бедна комунистическа женица най накрая да се осъзнае. Тази ли беше се самопровъзгласила за наследница на Левски или не помня добре?!?!?!

6

ами сега

преди 7 години

Преди малко Бокова е обявила че няма да се оттегли от надпреварата!?

5

Анонимен

преди 7 години

Сега ще се наслаждавам на позора на Бокова

4

Анонимен

преди 7 години

Корекция - ветото на Русия е гарантирано и предварително обявено!

3

Анонимен

преди 7 години

Ти пък кой си? На кого служиш? А след провала какво ще кажеш? Смешници!

2

Анонимен

преди 7 години

Е, нема такава държава. Уникални сме с простотията...

1

анонимен

преди 7 години

това е позорьт на бьлгария в 21 век