24

Българин

преди 7 години

Да хората купуват нови коли а ние? Ще бъде интересно колко физически лица , а не юридически лица в България са си купили нов автомобил през изминалата 2015 година. Ако може да се намери такава справка за БЪлгария ще бъде интересно за всички. Защото много хора както и аз имаме желание за нов автомобил но нямаме възможности.

23

Анонимен

преди 7 години

А към колата като бонус се давал сервизен комплект, съдържащ болкит, чук, пирони, 3 летвички, 1 дъска, метър канап, *** и шише водка

22

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 21 тук става дума за търговия. Всеки купува това, което избере. Никой не ти е опрел ножа в гърлото да купиш Лада. Виж на първите места какви "съвършенства" се продават.

21

Анонимен

преди 7 години

Точно тук разни пишлемета пишеха, че никой няма да си купи Лада. Добре че западняците не са прости като тези писачи, а избират идеалното в съотношение цена качество.

20

Разбиращ

преди 7 години

До Анонимен 20Поредния ***.. само да поитам имаш ли представа колко двигателя използват VW груп във всичките си модели.. Да не останеш изненадан че Шкода, Фолксваген, Сеат и Ауди ползват едни и същи двигатели леко софтуеарно пипнати :)))

19

Анонимен

преди 7 години

Руската тенекия струва само 7 000 евро, а бавареца 70 000 евро! А бедните в западните страни няма как да си купят кола, затова купуват руската бръкма!

18

Анонимен

преди 7 години

Хахаха...хем конструиран от нула, хем двигател на Рено. Как е възможно това? Направо руснаците конструираха колелото!!!

17

Разбиращ

преди 7 години

Изданието Focus2move обяви резултатите от продажбите на нови автомобили в Европа за първите 8 месеца от тази година===============За неразбралите ПОДЧЕРТАВАМ това са продажбите в ЕВРОПА а не във Русия !!!!!А колата е наистина прилична а във ценовата група ПЕРФЕКТНА двигателите са на Рено и Лада... Дизайна е Хray който са използва във всички нови модели на Лада.. И най важното ТОВА НЕ Е ДАЧИЯ а конструиран от НУЛА автомобил на цена от 10 000 $ !!!!

16

Анонимен

преди 7 години

До АнонименВсъщност присмехът не е много на място.Лада продава и други свои модели на руския пазар, и за този период е продала около 150-160 000 автомобила.До края на годината ще надминат 200-250 000 автомобила сигурно.А общия им пазар в момента е около 1 млн. автомобила.Ние сме с 20 пъти по-малко население и 30-40 пъти по-малко закупени нови коли, така че нашият пазар, на членка на ЕС е по-зле.Преди 2-3 години в Русия се продаваха около 1,5-2 млн. автомобила, повечето сглобени в руски заводи.

15

Анонимен

преди 7 години

Боко и ГЕРБ като започнат да Ви заселват терористище гледате към Русия и ще ревете за Освобождение,но никой няма да Ви чуе в този комерсиален свят на геополитически интереси.Нито един руснак няма да се жертва за геррберасти нагаждачи толерасстиТе ще си пазят собствената държава от брадатите и няма да им пука за толерасстка Еврропа

14

XLCR

преди 7 години

До АнонименЧети внимателно - Focus 2 move обявява ''резултатите от продажбите на нови автомобили в Европа за първите 8 месеца от тази година''. Това не са продажби реализирани само в Русия. Ладата (добра или лоша) си проправя път в условията на кокуренцията на останалите марки. Съотношение: цена-качество. Това е правилния път да се развива дадена марка. В това няма нищо лошо.

13

Анонимен

преди 7 години

Не е точно заглавието, трябваше да бъде:Lada Vesta надмина BMW X3, Ламборджини, Ферари, Ролс Ройс, Ягуар и много други гадни капиталистически таратайки

12

Mr.STARBUCKS

преди 7 години

Евала тоя път, направили са я. Дълго време се взирах в снимката.Не можах да видя ,от къде ще се подават дулата на картечниците. Издялано в России..................

11

Анонимен

преди 7 години

Тая статия ми прилича на оня виц, дето руснаци и американци се състезавали и накрая руснаците завършили 2-ри. После в Правда това било отразено по следния начин: "Нашите момчета завършиха на почетното 2-ро място, а американците едва предпоследни."

10

Анонимен

преди 7 години

Толкова се търсят автомобилите от тази марка, че завода в Толияти е на 4 дневна работна седмица

9

Анонимен

преди 7 години

140млн. население, 33 хил. продадени автомобила. Значи, на 4240 руснака се пада по един автомобил. Като сложим и някой друг, продаден по грешка в чужбина, още по-малко. Автозвер! Утепа конкуренцията.

8

Генерал Гадорян

преди 7 години

Аве пичуи! Да ва попипам нещу. Тия Бентлита и Мазератита убави коли ли са? Че нещо много не ги карат. Мислех да си купа, амааа ;)))

7

Анонимен

преди 7 години

Е ,те нали Франсетата станаха собственициМоже да има нещо Дачия по френската връзка

6

И не само

преди 7 години

Лада Веста е изпреварила по продажби и Ролс-Ройс, и Бентли и други модели на BMW като 6-та серия, а дори и S63 Maybach на Mercedes !Руснаците нямат стигане.

5

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен2Какъв огромен руски пазар?От 140млн население в Русия 90млн нямат собствен автомобил.Освен това заплатите са по-ниски отколкото при нас.