74

Анонимен

преди 7 години

Задължително? Че от кога?!

73

СЕРИОЗНО, ЛИ???

преди 7 години

"Аз не мога да разбера как така казваш, че ще гласуваш за някой, без да го знаеш кой е! Я някой привърженик на ГЕРБ да ми обясни! Съвсем сериозно питам."ЕДНО ДА ПИТАШ ОВЦЕТЕ, ЗАЩО ВЪРВЯТ СЛЕД ОВЧАРЯ! АМИ ЗАЩОТО СА ОВЦЕ

72

МАЯ КОСТИНБРОДСКА

преди 7 години

БСП=ГЕРБСамо за неразбралите: ХОДОМ МАРШ КЪМ ПСИХИАТЪРА!

71

1

преди 7 години

До Професор,като тиквата ли си ''професор'',само че той е доктор,по пожарно дело,защитил е докторат на тема, разгъване на пожарен ***,по гориста местност.

70

Андрейчо

преди 7 години

Ами то май ще е добре,ако въобще се класира г,син бившия генерал :)))

69

ТОЯ ГЕНЕРАЛ..КЪВ Е ?

преди 7 години

.....ЛЕТЕЦ ИЛИ ПАРАШУТИСТ ....??!!ЩОТО НАЛИ Е УЖ БЕЗПАРТИЕН---АМА НИ ГО СПУСКАТ ОТ БКП/бсп .....КАТО "ПАРАШУТИСТ"!ОРЕХА , МАЙ МУ СВИ ВЕЧИ ПАРАШУТЧЕТО.....!ДА НЕ СЕ ПЛЬОСНЕ НА ПАВАЖА ПРЕД ПРЕЗИДЕНСТВОТО ПО ГОЛ ЧЕРВЕН ЗА..ДН..ИК ??!!!

68

Волф Месинг

преди 7 години

Агенция "Афис" с шеф Юрий Асланов, член на Висшия съвет на БСП, спокойто може да прогнозира, че Радев ще стане президент още от първия тур. Стига, разбира се, да има кой да му вярва. Истината е, че на втори тур ще бъдат Елена Поптодорова - кандидат на ГЕРБ и Красимир Каракачанов.

67

1

преди 7 години

До Кънчо,за Радев разбрахме ,но за магарето ''човека'' на герб не.

66

Кънчо

преди 7 години

Какъв генерал?Какъв Радев?Откъде се появи този?

65

Анонимен

преди 7 години

Многи се извинявам, но на фона на американските кандидат- президенти, Радев е Цезар!

64

Анонимен

преди 7 години

Благодарим за агитацията ***, ама от ГЕРБ няма да отидем на някоя от вашите партии, а ще отидем в РБ. А тиквата управлява 10 пъти по-добре от тройната ви коалиция

63

Анонимен

преди 7 години

Ба' си държавата ще бъдем с двама генерали начело!На мен ми харесва!По-добре е от шан-тава бездетна химичка.

62

!!!!!!!!

преди 7 години

VSICKI SA PARAZITI

61

М, да ...

преди 7 години

До ПрофесорПрофесоре, що ми се чини, Боко във вашия случай какъв се явява - нещо като управляваната мутра, т.с тъпанара с бухалката в ръка ли? пп. Боко може да мачка единствено онова което се намира под шлифера му!! Обикновен чик*джия си е той, както комай и Вие! :))

60

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ са издънки на БСП.Ген.Радев трябеа да го изберем, защото е пилот, а пилотите са пичове.

59

42

преди 7 години

ДО 80ОСВЕН, ЧЕ ЕВРОФОНДОВЕТЕ РАБОТЯТ ЗА ЕДНА ШЕПА ХОРА В ПОСЛЕДНИТЕ 5Г. ДОКАЗАНО БЪЛГАРИТЕ СТНАХА ВСЕ ПО- БЕЗИМОТНИ, ЗАДЛЪЖНЕЛИ. ДРЕБНИЯТ БИЗНЕС БЕШЕ БЕЗОГЛЕДНО УНИЩОЖЕН ЗАРАДИ ЛИПСАТА НА ПРОТЕКЦИИ И СТИМУЛИ. А ЩОМ НЯМА СОБСТВЕН ДРЕБЕН И СРЕДЕН БИЗНЕС УТРЕ НЯМА ДА ИМА КОЙ ДА СЪЗДАВА ПРОДУКТ. ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ГЛУПАВИЯ ДАНЪЧЕН ГНЕТ ПОД ФОРМАТА НА АКЗИЦИ, ДДС, ТАКСИ И СЪБИРАНИ ГЛОБИ, КАТО НАПРИМЕР ГЛОБАТА ЗА НЕРАБОТЕЩИ ФИРМИ, КОИТО НЕ СА ПУБЛИКУВАЛИ ФИНАНСОВ ОТЧЕТ, А ЗА ТОЗИ ОТЧЕТ СЕ ПЛАЩА И ТАКСА

58

68 Неутрален съм

преди 7 години

Истината е ,че при всички управления на БСП -Ко / щото сами не могат!/ Доган им сервира властта на тепсия и се извършиха колосални финансови злоупотреби -ПРИ ГЕРБ това го няма- работи се , еврофондовете потекоха,ГЕРБ СА държавници и който се чувства българин и иска страната да се развива трябва да подкрепи правителството и техния кандидат

57

Анонимен

преди 7 години

Като си помисля че герб ще загубят изборите и ще трябва стотици хиляди некадърници да се махат от топлите места, ще бъде празник за страната. Защото те са едни ***, които ни струват страшно скъпо. Досега 40 милиарда долара.

56

Анонимен

преди 7 години

Когато попитат бате Бойко , Кога ще помогнете на Х........отговорът съще е заучен "НЕ сме спирали да помагаме...."

55

Анонимен

преди 7 години

Не спечели ли Радев президенския пост, ще гледате герб, докато на тиквата не му протече памперса.И ни набутат с хиляда милиарда заеми.