43

Анонимен

преди 7 години

До турчинаЧовече, абе те не си добре с историята и не се ври, дето си толкова слаб! Да, в жилите на българите има кръв от най-ранните тюрки, навлезли в Европа - Испериховите българи. Турците са отчасти тюркски народ, последните тюрки, запътили се за Европа и още пътуват. Каза нещо за унгарците, ама нищо за боя, който сте яли от тях. Между другото те са угро-фини, а не тюрки.

42

Анонимен

преди 7 години

През 1916 година по време на Първата световна война Македония е била част от Царство България и войниците не са воювали на чужда територия ! През цялата история на България Македония е била част от България и само последните 70 години не е част от нашата държава.

41

коларовград

преди 7 години

В шумен не е имало сражения.

40

Анонимен

преди 7 години

До турчина 46Само бих допълнил че този "войник" е бил закаран на сила да се сражава заради нечии интереси! Войникът не е виновен!!!

39

--

преди 7 години

Айде сега Бойко като Путин да каже:-Никой да не ходи на почивка в Македония и за уикенда, да им секнем туризма....

38

angelov

преди 7 години

Ама верно много ги галим и жалим нашите братя македонци.Натискаме се да ни харесват ,а какво получаваме в замяна?Ако им обърнем гръб дали ще продължават в същия дух?Едва ли?В един момент като се обърнат наляво,надясно ,надолу ,нагоре и видят студенината,дали няма да им се прийска да се сгреят нейде ?!Един път ми се наложи до тях да ходя и на връщане митничаря македонец с такова пренебрежение ми хвърли паспорта,че едва не се озова в локвата.Чудя се какъв им е проблема и какво точно искат?Но те не искат нищо,а само говорят,злословят,сплетни правят и понеже не можем да разберем що искат започнах

37

Bg

преди 7 години

Много българи имаме македонска жилка, но силно съм отвратен от слепите жители на тази страна. И безумното им правителство. Не мога да повярвам как комунизмът е разрушил разума им. Измислят си история, правят паметници на българи, рушат паметници на българи. Пълно безумие...

36

до 31

преди 7 години

Не е въпросът какво ще ми кажеш тиВъпросът е какво е казал Македонецът И думите който са цитирани са Правилни Колкото до Старият Разговорен Български език е досущ като Македонският като на моята Прабаба и ПраДядо Кво ще ми кажеш ти на мене не е важноГербе.рска шушомиго

35

Анонимен

преди 7 години

Добре, случаят е ясен -- пSих с ч.у.к! Имам *** въпрос - защо не се преиздаде книгата на Данаил Кацев - Бурски "Каймакъ - Чаланъ", ОРИГИНАЛЪТ? Между другото Д. Кацев - Бурски е много близък роднина на Левски! Излиза някаква друга книга със СЪЩОТО НАЗВАНИЕ? З А Щ О ?

34

Анонимен

преди 7 години

"А ние като оскверняваме руски паметници,как се чустват руснаците."В България никой, никога не е осквернил костници и паметници на войници от руско-турската освободителна война. Дори напротив. Иначе има руски паметници в България, в памет на несъстояли се събития. Или пък примерно, факт е, че през Втора световна война руски войници само са убивали българи, но няма нито един загинал руски войник, за благото на България! Единствено са загинали от препиване със спирт И ТОВА Е ДОКУМЕНТИРАНО!

33

Makedonia

преди 7 години

Che troshim vsichko vashe

32

Анонимен

преди 7 години

Аз пък не мога да разбера...Българи поставили плоча в България, област Македония и идва някакъв сърбин с мазна, дълга коса... и разбива българска плоча... и казва, че е незаконна.Някой ще ми обясни ли какво става?

31

NoName

преди 7 години

Прародителят на всички проблеми в отношенията между Република Македония и Република България, е фалшифицирането на историята.Пречка за добросъседските отношения между двете страни е незнанието от страна на по-голямото число днешни македонски граждани за историческото минало на територията на която живеят, бруталната подмяна на българската история и фалшифицирането на етническото самосъзнание на историческите личности

30

до Василев

преди 7 години

Кво трайно и Градивно бе Те десните от Герб,Рб и Сдс Ако има начин Религията ще си сменят и Латиница ще ни въведятСамо и само техните Американски Робовладелци да не ги оприличават по нищо с РуснацитеНа туй се казва МайкопродажнициЧезни

29

до: думи на Макето

преди 7 години

Чети Маке, България е истинаска дърава. Българите са едни от 12-те основни народи от новото хилядолетие. От новата ни история ние винаги сме преследвали националия си интерес, поне до 1990г.За това са тия коалиции Маке, защото са били дадени обещания Маке, които Българите са заплатили с КРЪВ, Българска Маке. Дано разбираш това.Не си този, който да квалифицира коалициите в които България е била и е.Чети Маке световната история, не сръбските свинщини писани специално за вас.

28

а така

преди 7 години

Да живее ИДДа живее България

27

Анонимен

преди 7 години

До radvaite se USA ZIO- 27И какво общо има туй с темата и новината в момента???:)))))))))))))))))))))Да не е че зад "миленко" стои целия ядрен арсенал на Китай?:))))))

26

Анонимен

преди 7 години

А ние като оскверняваме руски паметници,как се чустват руснаците.

25

radvaite se USA ZIO-

преди 7 години

NISTCHETA В съобщението се отбелязва още, че проведените до момента успешни изпитания са дали възможност Пхенян да усвои напълно технологията за производство и използване на вещества в необходимото количество за определени цели. И съответно Северна Корея ще може да въоръжи стратегическите си ракетни войски с ядрени бойни глави за поразяване на различни цели.

24

Bugarin od Strumica

преди 7 години

On e nash spomenikot, na site bugari I od Macedonia I od majka Bugaria. Nezakonen ti e mozakot, brate.