15

5

преди 7 години

Правило 1 - всеки търговец може да си сложи фалшиви мнения. Дори има агенции, които осигуряват такива на килограм. Правило 2 - дори да не знаеш езици има онлайн преводачи, не сме 20 век. Парвило 3 - мамутите, които пазаруват от китайски сайтове едно гледат в огледалото, друго виждат.

14

:)

преди 7 години

Любителите на тънката лайсна си го заслужават. Който не знае да плаща, не знае и как да изкарва. Това е положението.

13

vlady

преди 7 години

Недоволните да се възползват от онлайн услугата divanatun***etchmiadzin.am.

12

varodo

преди 7 години

Ние така и не получихме поръчката си за 41 USD, както и парите си.

11

Анонимен

преди 7 години

Употребата на глагола рева за случаите, когато човек изразява възмущение или незадоволство от нещо, е една от най-грозните тенденция в съвременния разговорен език. Проява на изключителна липса на култура е да се употребява в заглавие на статия в каквато и да е медия.

10

tgrthhr

преди 7 години

На снимки 7, 10 и 16 проблемът не е в дрехите-ментета...

9

Анонимен

преди 7 години

Въпроса е кой изобщо би си купил една от тези дрехи, въпреки "оригиналните" им сники и защо си мислят тези хора, че като една дрехи седи добре на модел ще седи по същия начин на техните разляти телеса...

8

Анонимен

преди 7 години

Да ве! И аз веднъж поръчах котка. То доде куче!

7

Анонимен

преди 7 години

Дънките от снимка 6 са върха!Хи хи!

6

Анонимен

преди 7 години

Aз винаги питам за размери на дрехата ако не са посочени.

5

....

преди 7 години

Правило 1 - не поръчвай, ако няма нито едно мнение под артикулаПравило 2 - научи поне един чужд език, за да разбереш какво са казали хората, които вече са купили нещотоПравило 3 - преди да поръчаш се погледни в огледалото дали избраното моделче ще ти стои както стои на слабото китайско девойче.И въобще, как има хора, на които да им харесат някои от горните дрехи, баси кича.

4

king_for_a_day

преди 7 години

Очевидно китайските "дизайнери" са процедирали по един и същ начин - вземат снимка на хубава дреха и после се опитват да я създадат, без да имат права върху нея - явно неуспешно.Ама и аз не разбирам как можеш да си купиш дреха, без да си я облякъл. Каквито продавачите, такива и купувачите.

3

Анонимен

преди 7 години

И НА МЕН СЕ СЛУЧИ ДА СЕ ПОФАЛИМ :D ПОРЪЧАХ СИ ТЪМНОСИНИ МАРАТОНКИ А ПРИСТИГНАХА ЧЕРНИ!!!ПРИЗНАВАМ, ЧЕ В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАИ КАКВОТО ПОРЪЧАМ ТАКОВА ПРИСТИГА :D

2

Анонимен

преди 7 години

Ми като искат сватбена рокля за 5 долара от Китай от ebay, така е. Нещата, купени на нормални цени от нормални онлайн магазини, обикновено си приличат със снимката.

1

Анонимен

преди 7 години

Муууууухахахахаахахахаххххх :D