19

Анонимен

преди 7 години

ZA IRINA BOKOVA IMA MISTO SAMO CHE V BELENE MRASNI MATERIAL KOMUNISTI IZBIHA IDIALISTITE PO BALKANA I SE NASTANIHA DA KRADAT

18

да ,не е

преди 7 години

Да, Бокова не е пешка...тя е отдавна взета фигура....извън играта...със старите спомени и муцуни/ агенти на ДС/ в екипа си! Ето затова, защото е символ на миналото, никой не я иска.И грешката на Тиквата бе, че изобщо бе номинирана от БГ./ макар ,че като се замисля Тиквата няма ход правилен досега--нищо ,че се снима за чужди медии,пред шахматна дъска.....мозък недостига.

17

САЩ пак те

преди 7 години

Кой нареди на ГЕРБ да започнат кампания срещу Бокова точно на финала,кой?аз се сещам а вия!?

16

кой

преди 7 години

ГЕРБ издигна Бокова и странно точно преди решителните гласувания започнаха да говорят срещу нея!?че ще я сменят и пр.и какво ще си каже света за нас сами си съсипахме кандидата!!!

15

протестиращ

преди 7 години

Този наглец Михайлов още сънува и се страхува ТАНКОВЕТЕ ДА ДОЙДАТ въпреки че отдавна са на скраб.

14

позор

преди 7 години

Ако не знаят младите, такива лица като Михайлов дойдоха на власт с СДС след 1989г.и съсипаха България и разделиха народа..

13

ужас

преди 7 години

Правителството на ГЕРБ съсипа кандидатурата на Бокова с идиотските си изказвани и скандали преди време,е няма такава държава....

12

ивчо

преди 7 години

тоз михайлов още червени бабички сънува с калашници :)

11

Гади ми се

преди 7 години

По-гнусна твар от "режисьора" Евгени Михайлов не съм виждал! При социализма се хвалеше, че е "от гордо комунистическо семейство". След това по най-долен начин оплю тъста си, за да се подмаже на новата власт. Сега плюе против България. И не се намери никой, който да го даде на съд за клевета (поне). Като чуя името му ми се повръща.

10

Анонимен

преди 7 години

Новия брой на сп."ДЪГА":Чоко и Боко срещат, изчакай малко...., още един Боко!!!Очаквайте в цялата страна във верига-магазини "СУПЕР"

9

Анонимен

преди 7 години

Надпревари, гласувания, насърчавания, глупости на търкалета е цялата работа. Начело на ООН ще бъде поставен поредния статист, но вероятността да е някоя от двете е около нулата. Нищо лично към едната или другата, но откъде - накъде някоя от двете ще има шанс да оглави ООН?! С какво са заслужили, какво са направили тези жени, освен че са били (и са) креатури на някого. Нещо да са създали, сътворили, хуманитарни дейности, научни постижения, културни и пр.?

8

Анонимен

преди 7 години

И нашата ще изпадне от топ40, също като нашия!Манталитет! Дано по-скоро се поуправим малко:/

7

Анонимен

преди 7 години

Тази червено - руска кандидатура излага България. Оттеглянето и от правителството е единственият разумен ход.

6

АНТИ

преди 7 години

Назад...назад...Бокова Ирино,стой далеч от ООН.Ядове големи тав ще имаш,бързо ще се о$$ереш.

5

Анонимен

преди 7 години

Комунистка 3-то поколение! И все крадливи и нагли! И грозни!

4

Анонимен

преди 7 години

Хайде пък следващият път на 16-то място!

3

Анонимен

преди 7 години

Къв е тоя кукундел на снимката!

2

Анонимен

преди 7 години

Евгений! С твоята безценна помощ и съвети българската демокрация не прилича на нищо от онова, което трябваше да бъде! Със злоба и фалшификации никога, нищо добро не се постига, а ти си част от злото, което се стовари върху нас. Замълчи и се скрий! Борисов не е интелектуалец, но не е и толкова ***, за колкото го вземаш. Разчитаме на това, че знае поне кого да не слуша когато взема решения.

1

Помирайчев

преди 7 години

Жабокова да се лустрира