17

гешев

преди 7 години

Никой от управляващите не се интересува от вашето мнение бе!Затова , че нищо не правите, скоро ще сте народ без държава, скъпи българи!група кан Телериг

16

каймак АМ

преди 7 години

Много ненаситна тая Меркел бре !За цвят ли ги иска тия от Африка ?

15

BURZUM

преди 7 години

Ами аз не се срамувам че съм етнически българин но и не се гордея особено от това...едно нещо трябва да знаете национализма е последното убежище на мерзавците

14

до 22

преди 7 години

Надявам се да ги ПРОУЧВАТ РЕДОВНОима какво да Научят

13

*

преди 7 години

До гешевКой ти каза, че само седим и пишем?Може и да има някои такива, но иначе всеки прави каквото е по силите му.Писането по сайтовете също не е излишно, защото те се проучват от различни институции - така мнението на редовия гражданин се чува надалече.

12

!

преди 7 години

Не се карайте, бе.Имаме една задача - да опазим България от странните неидентифицирани субекти, които съвсем не желаят да живеят тук, а искат в Германия. Въпросът е защо тогава приемат да бъдат заселени у нас?Каква задача изпълняват и защо тя се премълчава?Това е проблемът, който в момента засяга и българи, и турци, и останалите граждани на България.

11

Божидар

преди 7 години

Ние си имаме истински индиици и някакви авганистанци , сомалиици и още десетина националности не ни смущават , защото с индииците ни никой на глава не излиза . Меркел като чуе за нашите и е готова за още милион сириици само да не им ходят по улиците с рикшите.

10

гешев

преди 7 години

Стойте над клавиатурата и пишете, пишете........В това време нашата родина бавно, но сигурно, се превръща в МЮСЮЛМАНСКО ГЕТО!А ако така продължава, след някоя и друга годинка за Вас "скъпи писатели" няма да има място в собствената ви страна!е няма кой да ви пази от тия фанатизирани орди!група кан Телериг

9

BURZUM

преди 7 години

Абе ти други думички не знаеш ли....имаш тревожна фиксация към хомосексуализма...хора като тебе са обратни който се бирят неистово с влечението си..признай си и се освобиди от това страдание..

8

BURZUM

преди 7 години

А ти си по анонимно от тъмната материя.

7

BURZUM

преди 7 години

Има логика ..същото важи и за България ако ни помогнат и българите ще си стоят в България...световното богатство трябва да се разпределя по равномерно и ще има по малко кинфликти за съжаление самата същност на капитализма е да концентрира ресурс....

6

ovca

преди 7 години

Kogato italia i ispania(navremeto) poiskaha pomosht GI ignorirashe sega se seti.

5

Анонимен

преди 7 години

Брюксел краде нашите пари

4

Анонимен

преди 7 години

Очаквайте бежанци ескимоси от Антарктидасамо такива още няма

3

Ванюшката

преди 7 години

Ууууу!Бабе, изчезвай от политическата сцена и стига си се опитвала да имитираш наш Андрешко в немски или полско-еврейски вариант.Не го можеш!

2

Анонимен

преди 7 години

Malko Kasno triabvashe da se odeliat odavna pari za Afrika- a ne idvat tuka v evropa

1

Иванчо

преди 7 години

Демек, да аргументираме и подкрепим с официален документ нахлуването в Европа и на африкански пълчища, не само на близкоизточни!Бабето се опитва да хитрува!