38

Бай Ристо

преди 7 години

Премиера който искаше да прави растеж с тютюнопушене в заведенията и заяви че от износа нямало много файда щото не се плащало дедесе. Ами за по необразованите люде минава за голям експерт.

37

Анонимен

преди 7 години

другаря орехов ще види "Дондуков" 1 през крив макарон, на пyткиндeн.

36

Анонимен

преди 7 години

Орешарски преди няколко месеца каза, че няма вероятност да се кандидатира за президент дори да му предложат,защото смята,че президентската институция е със несъществени правомощия и няма с какво да е полезен на този пост.Сега изведнъж се включва в надпреварата в последния момент и то от инициативен комитет.Явно някой много го натиснал да участва, напук на предходните му намерения. Кой му дърпа конците на това дървено човече не е много ясно, но орешко със сигурност кешира от участието в схемите.

35

Анонимен

преди 7 години

УЖ ТРУДНО СЕ УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВА,А ТОЛКОВА МНОГО МЕРАКЛИИ ...КОЯ ЛИ ЩЕ Е ПРИЧИНАТА?!... СИГУРНО ОТ ЛЮБОВ КЪМ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД,ЧЕ ДА ПОПРАВЯТ ГРЕШКИТЕ НА ПРЕДЦИТЕ...МНОГО ГРЕШКИ ИМ ПРЕДСТОЯТ ДА ПОПРАВЯТ, ТА СЕРИОЗНА И ОТГОВОРНА РАБОТА ГИ ЧАКАКАКТО НИКОГА ДО СЕГА!И ДА ОЧАКВАМЕ,ПОРАДИ ГОЛЕМИЯ НАПЛИВ КАНДИДАТИУПРАВНИЦИ,СКОРО ДА ЗАЖИВЕЕМ ЧОВЕШКИ,С ФУНКЦИОНИРАЩИ ЗА БЛАГОТО НА НАРОДА ИНСТИТУЦИИ,С ПОМАЛКО БОЛЕСТИ И ДОХОДИ СЪОТВЕТСТВАЩИ НА ЦЕНИТЕ,ОБУЗДАНА ПРЕСТЪПНОСТ...И НЕ ЛЪЖЕТЕ ПОВЕЧЕ!!!

34

Ха-ха-ха

преди 7 години

Това е отмъщението на кликата от БСП която остана на сухо , а точеха зъби за президент. Сега правят сечено на другарицата Нинова.

33

Хайде сега

преди 7 години

Абе къде са навиячите които тръбяха колко голям експерт бил Орехаря да кажат некоя похвала за него.

32

тролгеносен

преди 7 години

До Що ,бе...38Ще ти кажа кратичката, дано да си по-млад от мен и да не допускаш същите грешки. Та: Неприятно ми е да си го призная но аз и моето поколение имаме голям грях към деца и внуци. Грях голям сторихме, че през 1990 г. бяхме "толерантни". Голям грях. Млади и глупави бяхме. После ни "просветна", че тумор с аспирин не се лекува. Трябваше скалпел. Ако не скалпел поне ножа от месаря. Разбрахме после , че е късно ама все тази........тумора комунистически метастазира тотално....помни това.

31

Анонимен

преди 7 години

Идеята е да разцепят вота и да спечелят на балотаж. Раздели и завладей, би било добро мото.

30

Анонимен

преди 7 години

този индивид ако стане президент държавата трябва да се закрия незабавно!

29

Анонимен

преди 7 години

ОРЕХОВ ИЛИ Е МНОГО *** ИЛИ Е МНОГО НАГЪЛ . АБЕ ***,ХОРАТА ТЕ ПЛЮЯТ БЕ,НЕ ВАЛИ ДЪЖД . ТРЯБВА ЛИ НАКРАЯ ДА ТЕ ПРЕБИЯТ С КАМЪНИ ,ЗА ДА РАЗБЕРЕШ ЧЕ ЗА НИЩО НЕ СТАВАШ,ПФУУУУ,АМАН ОТ ***

28

Що ,бе...38

преди 7 години

ДР.ОПУСТОШАРСКИ Е СЪС СЪРЦЕ НА ..."ПАРТИЕН ДРУГАР" ,БЕ...!НАРОДА ГО ПЛЮЕ...А , ТОЙ СИ МИСЛИ ЧЕ РЪСИ ДЪЖДЕЦ....ХА,ХА,ХАААААААААААА....ТОВА Е ИСТИНСКИЯ "КОМУНИСТ".... !!!!!!ТОВА Е ЦЕЛТА НА БКП/бсп:...ДА СЕ ИЗПРАЗНИ "ПРЕЗИДЕНТСКАТА ИНСТИТУЦИЯ ОТ СЪДЪРЖАНИЕ"------ЗА ДА МОГАТ КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ БЕЗЗАКОНИЯ ДА НЕ ПРАВЯТ ВПЕЧАТЛЕНИЕ НА НИКОГО В БЪЛГАРИЯ!!!!

27

баааааахти мача

преди 7 години

Ха ха ха ха от БФС ряпа да ядат ха ха ха мача се уговаря ,залозите и те ха ха ха публиката я няма вече, но чака ме физкултурника цецо апартамента, бааааааахти мача , изхвърляте си телевизорите през прозореца ха ха ха ха ........

26

тролгеносен

преди 7 години

Не може да е истина. "Партенка" ще е. Е, няма как да е истина, мамка му!! Няма как да е истина, човека предложил от трибуната на Парламента лицето Пеевски за шеф на ДАНС да се кандидатира за президент!!!!!!!!!!!!!

25

Гражданин

преди 7 години

Що да не става човекът,бе?! Ще обединява горната с долната махала .ами как ?! Освен това ще обединява другарите с госдподата,е-хей,какво знаете вие?!

24

Анонимен

преди 7 години

Дъ Пъ Се ша го подкрепи нема страшно

23

Безочие и наглост

преди 7 години

Е,те само за тоя не сме гласували.Тоя навремето ходеше по учителски седенки и ги разваляше.

22

Анонимен

преди 7 години

Супер БСП се цепи яко!

21

Народна мъдрост

преди 7 години

Ти го гониш от селото, той пита за къщата на попа?

20

Анонимен

преди 7 години

Дойдоха американците и наш орех веднага абдикира. Никаква защита на националния интерес.

19

Анонимен

преди 7 години

НА ТОЗИ САМО РОГАТА МУ ЛИПСВАТ... !