49

Анонимен

преди 7 години

Е, то само малките деца не знаят това което казва Джонсън.

48

Анонимен

преди 7 години

Три руски ракети са унищожили 30 американски инструктори в Сирия. Затова са бесни, че Русия им видя сметката на техните хора.

47

gtf

преди 7 години

що дрънкате глупости ? клинтън си призна, че са създали ид... и да, по-добре китайци отколкото брадати диваци - мюсюлмани

46

по поръчка

преди 7 години

Разгледайте по-внимателно снимките на камионите от конвоя. Няма и следа от самолетни бомби - деформации от взривни вълни, разрушени каросерии, кратери от бомби. Тези камиони са били запалени на място. От някои джихадисти, които контролират тази територия. По поръчка на САЩ, за да бъде всичко приписано на правителствените войски и на руснаците.

45

по 15 години

преди 7 години

За военните си престъпления, Буш и Блеър трябва да лежат по 15 години в килията в Хага, в която лежа и Милошевич.

44

Анонимен

преди 7 години

Тя може Русия да им е виновна на нашите Евроатлантици ама като прочетът това ще им се СтъжниСвършва се с вашият ДоларОт 01.10.2016 Китай ще ви избачка всички Чаоооо

43

Анонимен

преди 7 години

ХахаааааааааЧичко Путин каза че ще бутне ДоларътИ ето че май найстина ще го постигне с Любезното съдействие на своят Съюзник КитайЖалкото е че повече Няма да бъдете Евроатлантици а Глобалисти след известно време досущ както ви наредят Китайските шефове Мили Евроатлантически ТролиБоко дори почна ви Приготвя и Пътя на Коприната по който ще ви пусне да се пързаляте Много скороХахаааахаааааа

42

Анонимен

преди 7 години

До 42Ако имаше два грама мозък в главата си нямаше да се радваш толкова!

41

Анонимен

преди 7 години

До Ха- ха- хаТой го е програмирал, как да разбира нещо, което е създал като теория?

40

Анонимен

преди 7 години

До алексейТи откъде знаеш? Чел си на Пеевски вестниците ли? Иили гледаш "БТВ" (Босфор ТВ)

39

Ха- ха- ха

преди 7 години

Колко време му трябваше на англичанина да разбере истината, че руснаците извършват военни престъпления в Сирия?

38

Анонимен

преди 7 години

РЕусия е виновна за всичко! Това е мотива на нашите ***, които получават по някой кирлив лев от Coрoc

37

алексей

преди 7 години

Това, което направи фашиста Путин в Сирия е гадно , но по - гадно и отвратително е това ,което той направи с Русия ,която докара до неизбежен фалит и пълна разруха !!!!

36

Анонимен

преди 7 години

ИД е руска рожба и Путин я използва за свои интереси. Русия винаги е толетирала и ръководела ислямския тероризъм и се е възползвала от нега като оръжие.

35

Анонимен

преди 7 години

Последната част от пъзела за Единна Световна валута. и влиза в Кошничката на световните ционисти от ФМИНа 01.10.2016След коетоКитайският Юан официално и постепенно ще измести останалите валути в неяФМИ ще бъде единствената институция която ще Може и ще Започне да изкупува ДЪРЖАВНИТЕ ДЪЛГОВЕ НА СТРАНИТЕ С ЕДНО УСЛОВИЕТО НАЛАГАНЕТО НА ЕДНА СВЕТОВНА МОНЕТА КОЯТО В КРАЙНА СМЕТКАЩЕ БЪДЕ КИТАЙСКАТА

34

Анонимен

преди 7 години

До николайЛьольо, учил ли си аритметика. Ако си учил можеше да сметнеш че цивилните жертви и прогонените от домовете си от живия Асад са десетки пъти повече отколкото аналогичните сумарни жертви в държавите на мъртвия Садам и мъртвия Кадафи. Само не ми повтаряй руската лъжа за 1 милион жертви в Ирак. Там жертвите са изключително от гламавата армия на Садам и сумарно нямат и 50 хиляди, останалите 30 хиляди в момента са гръбнакът на ИД.

33

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен--13;Тя Русия докара на власт тоя престъпник Асад, Преди над 50 г Баща му дойде на власт с Преврат подкрепен от СССР. Асад е тяхна рожба. Където стъпи Русия 100 г няма оправия.Така е и след 10 годишния и престпй в Афганистан. Там загинаха и 73 българи.

32

т

преди 7 години

На всички ненормалници русия виновна

31

николай

преди 7 години

До 29 льольо да те питам, смъртта на Саддам Хюсеин и Муамар Кадафи до какво доведе?

30

Анонимен

преди 7 години

До до 27И какво от това? Това ли е за теб края на щатския долар. Ако имаше малко повече акъл щеше да се сетиш, че ако САЩ не желаеха юана да стане резервна валута той никога нямаше да стане.