164

Анонимен

преди 8 години

СССР се разпадна, по същата причина следва РФ !

163

до 184

преди 8 години

Кои всички бе?! Ха ха!

162

Анонимен

преди 8 години

А как се развива ЕС - укрепва ли, укрепва ли?

161

Анонимен

преди 8 години

През последните 20 г. бяхме солидарни с всички санкции - Ирак, Югославия, Либия и само губехме. Затваряхме АЕЦове, спирахме проекти и само губехме. През последните 8 г. бяхме отличниците в ЕС и само губехме.

160

Анонимен

преди 8 години

Само *** могат да се откажат от директни доставки от страната продавач и да искат да се диверсифицират по олигоофренски начин. И да не искат да транзитират за другите страни, а да купуват от същите.

159

Анонимен

преди 8 години

Искат чрез жалки количества неруски газ да рекетират руснаците за по-ниски цени. Но пазарната икономика ще изкупи бързо евтиния газ, пак ще го продаде на цената на руския газ.

158

Анонимен

преди 8 години

Елцин е виновен, както у нас - Костов.

157

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен..................Абе кво става, откриха ли газ в Черно море, ще ставаме ли Кувейт на Балканите, а?............Не, но Русия е готова отново да ни го продава по 550 долара за хиляда кубика. Стига да се намери русофилско правителство, което да го подпише! Защото русофилите ще се съгласите и на 1000 долара за кубик, щом ще отиват в "братска" вам Русия!

156

Анонимен

преди 8 години

През 2015 г. линията на бедност в България общо за страната e 325.83 лв. средно месечно на лице от домакинство. При този размер на линията под прага на бедност са били 1 585.8 хил. лица, или 22.0% от населението на страната.

155

Анонимен

преди 8 години

Абе кво става, откриха ли газ в Черно море, ще ставаме ли Кувейт на Балканите, а?

154

холмс

преди 8 години

А сега де,нали Русия беше за суверинитет на държавите и свобода за народите.Или е така само,ако не са под руския ботуш.И този откачения какво предлага,България да се присъедини към мюсулманските кочини Кзахстан,Узбекистан,Таджикистан и велика Русия.България е Европейска държава и рускините умират да живеят в нея,щото живота е по добър и българския мъж може да клати за разлика от пияния руснак.

153

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен................Всички говорят за Русия и нейния президент Владимир Владимирович..................Всички говорят, че Русия е агресивна държава а путин е диктатор, психопат и масов убиец!

152

Анонимен

преди 8 години

СССР се разпадна но днес Русия е новият световен лидер. Всички говорят за Русия и нейния президент Владимир Владимирович.

151

Анонимен

преди 8 години

По времето на СССР и Варшавския договор хората в Русия наричаха България "малкия запад" заради по-високия стандарт на българите. Днес България е страна от периферията с колониален статут, а руснаците се шегуват, че са изкупили черноморието и ще изкупят цяла България.

150

BG FREE

преди 8 години

рано или късно всяка диктатура и режим се разпадат остават само *** да мечтаят за диктатура

149

Анонимен

преди 8 години

Русофилчета, не сравнявайте Русия с България. България не е световна сели и не драпа като Русия да я признаят за такава. България няма амбициите да размахва пръст на съседите си и да ги поучава как да живеят, а след като не играят по нейната *** да ги напада, избива и отнема територии. Сравнете русия със САЩ. Или с Германия, страната, която според руската пропаганда Русия е победила сама, без помощта на съюзниците. Но дори да я сравтяната с нас средната заплата в София е по-висока от руската.

148

Анонимен

преди 8 години

Българинът живее и работи в голям стрес. Храни се с некачествени хранителни продукти. Живее в държава с много престъпления (кражби, продажба на наркотици, убийства и др.) Не се лекува качествено и не получава здравна култура. Поема излишни рискове. Това води до смърт на българския народ. Според статистиката в периода 1990-2015 в България са починали приблизително 2 900 000 души по различни причини. Причинените от бедност смъртни случаи са над 410 000 българи.

147

Анонимен

преди 8 години

За последните 10 години Русия повиши заплатите в публичния сектор с 18,5 пъти, пенсиите -14, 5 пъти! Смъртността сред руското население намаля с 1,5 милиона души годишно.

146

Анонимен

преди 8 години

Южна Осетия ще одобри поправки в Конституцията за да се присъедини към Русия.

145

Петър

преди 8 години

До Анонимен 175ами виж сред кой етнос в България има най-голям прираст и си нарави извода защо населението в русия се увеличава.