23

Анонимен

преди 7 години

Добре де, защо не си наемат по-големи апартаменти?

22

Анонимен

преди 7 години

от 25 нещо не е излезнал целия пост. тоя мексиканеца имам предвид че може да стане рибар на о-в косумел..... и другото е в предния пост.

21

Анонимен

преди 7 години

косумел или некъде по юкатан и да продава уловената риба на ресторантите и хотелите там и да живее на топло и да има свобода и да си е сам шеф се забутал във вмирисания джихадистки париж да робува на капиталистическите франсета.там е толкова топло че и у палатка може да живееш. то разбирам да живееше добре в ромънския париж а то кво мизерства и се гъчка в неква дупка ама там бачка нещо и му дават некви подаяния и затва стои а у мексико рибар имаш много повече свобода па и кеш ше пада.

20

Киро кофражиста

преди 7 години

А ние едно време преди 89-та при соца, живеехме 4 членно семейство в панелна боксониера 35 квадрата и чкахме 15 години да си купим москвичНо никой не смееше да се оплаква, защото рискуваше да го пратят в Белене, в килия метър на метър

19

Буржоаз Капиталков

преди 7 години

Див и варварски е КАПИТАЛИЗМА.Това е казано в сърцето на третия Райх преди 83 години.Четвъртия(US) Райх се шири в площ min 170 m2 за семейство,за сметка на глупците от ЕС.Азиатските "капиталисти"пък(Япония),обещаваха рай след 50 години робия на държавата,а след 70 години зам.директор на компания живее в 70 м2, а работник в 32 м2.Там има екстра за около евро да преспиш на гарата в контейнер от моргата.Скъп е ПАРИж.Чий е ПАРИж?Видях го,в 13 м2 преспах...Видях и Лондон и Брюксел,Виена...ХАК!

18

Адам Смит

преди 7 години

"Албер Вердие току-що е напуснал стая с площ 6,5 квадратни метра, в която е живял 15 години за 350 евро месечен наем."Ега ти гадовете! Та на него само наемът му е два пъти по-голям от заплатата на учител в Русия.

17

юбералес

преди 7 години

В Русия е хладно, по селата има празни къщи с дворове, недостиг на работна ръка в местния колхоз, не е нужно да знаеш руски език. Сигурност, чист въздух и вода. Просто не ги разбирам тези хора защо се бутат в Париж за да говорят на фашистки език с акцент.

16

Анонимен

преди 7 години

Аз мисля, че и 2 на 1 им е много, по скоро 1 на 2 е резона за това продажно племе!

15

Анонимен

преди 7 години

Брей, за това не говореха по Радио Свободна Европа през социализъма.

14

Анонимен

преди 7 години

Много са отпуснали победилите буржоа във Великата френска буржоазна революция на работниците. Стигат им 2 на 1 метър.

13

до 12

преди 7 години

Ами, защото са роби на парите, не на ценностите на Живота! Е, много си промит!!!!!!!!!!!!

12

до 12

преди 7 години

В Русия има най много емигранти, след САЩ. Но там не приемат такива като теб индивиди. Трябва да знаеш руски, да имаш нужната професия, и да платиш лиценз от 1000 рубли. Затова е пълно с мигранти от бившите съветски републики. Само украинците там са 3 милиона.

11

Анонимен

преди 7 години

И ТИЯ КВАДРАТУРИ СА ИМ МНОГО ЕЙ ГО КЪДЕ Е МАДАГАСКАР И МЕКСИКО СЛЪНЦЕ ПЛАЖ ТАМ СЕ ЦАНЕТЕ ЗА ПРИСЛУГА А И БАКШИШИ ИМА.

10

Адам Смит

преди 7 години

Интересно защо тези хора търпят подобна мизерия, а не емигрират в Русия, където хората не живеят в комуналки, работа има за всички, а и заплатите са в пъти по-високи. А може и в Северна Корея. Там и безплатни униформи ще им дадат.

9

Даола

преди 7 години

Ура! Да живее Великата френска революция, да пребъде нейният лозунг " Свобода, братство, равенство !

8

до 7

преди 7 години

Малиии, капиталист демократ, както е тръгнало до 10тина години, всички ще желаем руско гражданство, защото тук ще е пълно с неггра и арраби! чат ли си!?

7

до 4

преди 7 години

Е, как пък не се сети за огромното множество от циггани в София, и огромното замърсяване от изсхвърляне на каруците им с ***! Язък, пишеш коентари, но забравяш за паразита!

6

Анонимен

преди 7 години

Ех, ако беше статия за Русия, тук вече щеше да има поне 300 коментара! Шорошите не виждат ли материала?

5

Анонимен

преди 7 години

Абе аз не знам некой да бега в Русия, а вие? Всички бегат в Америка, при цар долар, никой не иска рубли.

4

Анонимен

преди 7 години

Ето западът в който бягат българите! А какво ще пишат за Германия, където в жилище от 100 квадрата са наблъскани 15 души.