12

Анонимен

преди 7 години

Един водач може само да е вдъхновение за определено малцинство. Но до тук. Всичко останало зависи от самото малцинство: образование, манталитет, способности. И така е по целия свят, включително и у нас.

11

Хм

преди 7 години

Май същата история като у нас-само права търсят,а да се напънат малко и да се държат като хора-нъц!Какво да говорим за индивиди,чиято основна мисъл е размножаването и смученето на помощи?Смея да кажа,че в Америка работа има предостатъчно,защо няма българи на помощи например?Може да са утрепани от работа,понякога с ниско заплащане,но се справят!Поне всички познати,живеещи там са така-уредиха си живота съвсем прилично,а повечето са съвсем обикновени хора.

10

Патриот

преди 7 години

Както беше казъл един велик български съвременен поет"Най-расистката държава ще ми дава благословия"

9

Мислете логично

преди 7 години

Лъжете се много ако смятате, че причините за напрежението сред чернокожите е расизма. Нищо подобно - причината е една и това е социалното неравенство в САЩ.Останалото, което виждаме по телевизията е резултат от това неравенство.В тази връзка, конфликта ще се задълбочава в бъдеще още повече.

8

Анонимен

преди 7 години

А ако при нас съдят както трябва, колко ли ще бъдат затворниците от едн друг етнос. Напротив в САЩ се наблюдава обратният процес - на дискриминация спрямо бялата средна работническа класа. Милиарди се изхарчиха за интеграция, образование и т.н., но се появи обратният ефект - цветнокожите да злаупотребяват с техните права. Както е при нас. Дават солко са затворниците, колко процента от престъпленията се извършват от тях. Подобен е проблема и с латиноси, жълти. Виж те за кой гласуват - за статукво

7

Анонимен

преди 7 години

За латиносите не пише нищо. Те са много, тъй като испанския е преобладаващ в щатите. Говори го над половината население. Английският е на второ място. Мисълта ми е, че при тази част от населението положението едва ли е по-различно.

6

Колко още???

преди 7 години

Най-Големите РАСИСТИ И КСЕНОФОБИ белите Хамериканци учат Света На Братство Демокрация и Толерантност като убиха млн. Хора с свойта псевдо култура и простотия.... Що за Лицемери???

5

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Значи и днес остава актуален въпросът: "А, вие защо биете н.егрите ?!"

4

Анонимен

преди 7 години

Да си ходят в Африка, бе! Там ще са добре.

3

Анонимен

преди 7 години

На кого му пука за чернокожите? Важното е да прецаква руснаците! Докато го прави, е велик президент.

2

Лошо

преди 7 години

Не само за чернокожите ерата Обама е най кървавата,получи наградата за мир и започна превратите и клането в арабския свят довело до огромни жертви ,разруха и невиждана бежанска криза която ни съсипва.....

1

???

преди 7 години

Е те к'во са очаквали толкова да се случи???