46

Су 34

преди 7 години

Е, как пък винаги Русия е виновна и никога САЩ?!

45

Анонимен

преди 7 години

Санкции! Само жестоки санкции ще принудят джуджетата да стоят мирни и кротки. Отрежете им СУИФТА, отрежете им Интернета ако продължават да шават въведете им тотално нефтогазово ембарго, докарайте ги до състоянието до което ги докара Рейгън, да ядат сняг и да пият нефт. Не преговаряйте с тях по никакъв повод. Преговори се водят с цивилизовани хора, а руснаците в никакъв случай не са цивилизовани. 86% от руснаците са цивилизовани точно до нивото на наште русофили т.е. нулева цивилизованост.

44

Анонимен

преди 7 години

Сутринта гледах снимки от руски дрон, на който се вижда военен джип с ремарке, който започва да се движи известни време с конвоя.Никой не знае на кого е, но е нямал право да бъде там.А от снимките се вижда, че кабините на камионите са здрави, а каросериите унищожени/подпалени.Какви ще са тез руски ракети, които ще изгорят само каросериите? Нали ако наистина бяха обстрелвани с ракети, нямаше да се узнае камион ли е или тир.Май работата стана като на Ердоган конвоите с нелегално гориво от ИД.

43

КРАЛИ МАРКО

преди 7 години

СЛАВА НА ВЕЛИКА БРАТСКА РУСИЯ !!!СМЪРТ НА САЩ СЕГА И ВОВЕКИ ВЕКОВ НА ТАЗИ САТАНИНСКА ДЪРЖАВА ИЗБИЛА МИЛИОНИ НЕВИННИ ХОРА ПО СВЕТА С ПОЛИЦИЯ ИЗБИВАЩА СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД НАПРАВО НА УЛИЦАТА.

42

Анонимен

преди 7 години

Гъсти облаци се струпват над Кремъл.

41

Анонимен

преди 7 години

Главният виновник за милионите избити в Сирия е ПУТИН!Този малоу..ник е виновен и за почти всички конфликти в света.Прокуди десетки милиони от родните им места, разруши жилистата им с единствената цел, да създаде напрежение в ЕС.НО...краят на "Империята на злото" наближава!

40

Анонимен

преди 7 години

В крайна сметка е така.

39

Мучачос

преди 7 години

Много често при хуманитарна помощ,под бунтовете и лекарствата има картечници и патрони.Пратката е била заловена от едната враждуващи страни в Алепо,камионите подпалени,а лъжехуманните шофьори разстреляни.Война,като война.

38

Ники

преди 7 години

Като зная колко е 'хуманна' опозицията, си представям каква им 'хуманитарна' помощта. Руснаците са ги изтряскали, защото са превозвали предимно оръжие!

37

Анонимен

преди 7 години

Жалки американски от.репки, как не ви е срам бе?!

36

Анонимен

преди 7 години

До УМЕН ГУЩЕР 52И какво правиха???? Бориха са с терористите, които краварията снабдяваше с оръжие!!! ВСЕИЗВЕСТНА ИСТИНА! А си "заминаха" защото се намери такова *** като Горби, който като индианците се поведе по стъкълца и дранкулки и си съсипа държавата!!!! А ако нашите мозъци са донякъде промити, то поне си ги имаме, за разлика от тебе! Ти и такъв си нямаш! Или поне ВЪОБЩЕ НЕ ГО ПОЛЗВАШ!

35

Анонимен

преди 7 години

Абе, "умници", не виждате ли, че всички камиони са си със здрави каросерии, те просто са ПОДПАЛЕНИ!!!!!! И то от земята! Ако ги е ударила бомба......НАЛИ ВИ Е ЯСНО, ЧЕ НИЩО НЯМА ДА ОСТАНЕ ОТ ТЯХ!!!! Че то беше ясно, трябваше нещо такова да стане след като краварските самолети така открито унищожиха толкова народ от сирийската армия! Нали трябва да се прехвърли от болната глава на здравата......краварски мекерета!

34

Анонимен

преди 7 години

Невероятно лицемерие и безгранична наглост е само 3 дни след като си избил 100 души, да си подаваш носа навън и да сипеш без доказателства обвинения за смъртта на 30 души, наричайки я военно престъпление, огромна човешка трагедия и скандален акт, а масовото убийство на над 3 пъти повече души, което си извършил да го определяш като случайност и невинна грешка. Адски противно и долно създание е американецът.

33

Хм

преди 7 години

Щом американците редовно правят "грешки" при бомбардировките,редно е и руснаците да се отчетат!Живот и здраве,някой ден може и да "объркат" Вашингтон с военен полигон и да решат световните проблеми веднъж завинаги....

32

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Една от големите лъжи на жужи беше за донбаските "миньори"... - спецове в зенитно - ракетните оръжия...

31

Анонимен

преди 7 години

Да, така наричат САЩ в останалия свят. Не случайно навсякъде по света краварите са посрещани с damn yankees go home. Аз не съм чул някой някъде да е казал на руски уходите домой. Що така? Ясно е кой ходи да налага "ценности" и да демократизира насила.

30

Анонимен

преди 7 години

Стара като света: Крадеца вика - дръжте крадеца.

29

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

До Анонимен"Шапка свалям на Русия, че никога не оставя подкрепяната от нея страна, дори когато целият свят е срещу нея.Най е лесно всички да набедим Сирия и Башар и да ги бомбабомбардираме и след това да им разграбим всичко.Евала на Русия, че винаги подрепя по-слаби страни и ги защитава"...Значи България е една много силна държава... - защото Русия никога не ни е защитавала...

28

Анонимен

преди 7 години

затова светът я нарича ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО

27

Американ

преди 7 години

Обама лъже отново..