63

Анонимен

преди 7 години

Съжалявам, но на турци не помагам. Не знам какъв човек трябва да си да изоставиш болно дете. Турска работа и после рев ще не ги искаме.

62

ФАКТ

преди 7 години

99% от настанените в домовете са от "етноса" на мустафа

61

Анонимен

преди 7 години

До аз"Хайде стига с тоя бай Тошо, стига с тези глупости,"Кое са глупости, че някога сме имали държава, наша си, българска, която се грижеше за добруването на народа си, а сега сме роби, овце за стригане.

60

Анонимен

преди 7 години

По стара турска традиция е така

59

Men

преди 7 години

Що за *** *** трябва да си за да зарежеш детето си, точно когато има най - голяма нужда от теб.

58

Анонимен

преди 7 години

За това ли скачахте по площадите с двата пръста нагоре, за има -няма четвърт век от процъфтяваща държава с образование, здравеопазване, социална политика, сигурност, армия, селско стопанство, индустрия, се превърнахме в американска колония с африкански стандарт, в хъб за бежанци, в територия, предназначена за военни действия срещу Русия?

57

Анонимен

преди 7 години

половината от новородените не са българчета, всичко по-кадърно заминава в чужбина, мнозинството от децата живеят в тотална мизерия, образованието е кръгла нула, постоянно се събират пари за болни деца, изобщо - вървим смело към времената от преди 44 г. , когато като нямаш пари, детето ти умира без лекар, не може да чете и пише, щото нямаш пари да го пратиш и на училище, когато мнозинството от хората са живеели в кирпичени къщи без ток и вода, прехранвайки се с примитивно земеделие

56

анонимен

преди 7 години

Макар,че модераторката Елиз ме изтри,но това е самата истина.Родителите му вече са надъхани против тези дето ги хранят,не заслужават помощта ни.

55

Анонимен

преди 7 години

сега оня доган да излезе от двореца си и да помогне на това дете,шото говорят един език,нали им е мило,ама май им е мило само на думи.

54

анонимен

преди 7 години

Като искате да сме една нация,да бяхте го научили на български език.Това е официалния език за България.

53

Eliz

преди 7 години

и ето пак започваме да се делим, турци, българи, евреи, помаци, арменци...кво ви става бе хора! НИЕ СМЕ ЕДНА НАЦИЯ!! Независимо от своя етнически произход! Ние сме една нация! Какво значение има дали си Мустафа или Моисей или Милен, роден си тук и си част от тази държава!

52

Край

преди 7 години

Понякога света е по-тъжен от ада.

51

Анонимен

преди 7 години

До азАко няма работа, ако има още 4 деца, разчита само на детски помощи, не може да си плати нито телефона, нито пътя до Кърджали, какво да направи? Да отиде пеша и с празни ръце? Аз лях в болница с моето дете и давах на една ромка - баба на бебе, всеки ден по 2 лева да си купи нещо за ядене. То сития на гладния не вярва.Докараха народа до оскотяване, а вие продължавате да обвинявате роми, турци и пр., все едно те само са виновни, че нямаме икономика, нямаме закони, нямаме вече държава.

50

Анонимен

преди 7 години

Тогава всички хора имаха работа, имах съученици - тур.ци, които бяха по 5- 6 деца в семейството и държавата ги пращаше всяко лято на лагер - 2 седмици, 80 стотинки им струваше лагера, защото семейството е многодетно, получаваха големи жилища. Тогава държавата действително се грижеше за децата, а не като сега- само се имитира грижа, за де се краде.

49

аз

преди 7 години

До Анонимен 65Хайде стига с тоя бай Тошо, стига с тези глупости, една майка не изоставя детето си, защото няма пари!!!

48

Анонимен

преди 7 години

При Тошо имаше ли такива деца, изоставени, защото родителите нямат пари да се грижат за тях, нямат пари за път до болницата? Тогава детските дрехи и храни бяха стотинки, лекарствата за децата бяха безплатни, лечението беше безплатно за всички, образованието също, всички деца получаваха детски, всички ходеха на училище.

47

Lan

преди 7 години

От какво те е срам бре, посраменият?Че български лекари го лекуват това дете. Че българи за часове са се организирали и са му осигурили дрешки и играчки. Че други българи са събрали пари, за да си купи и нещо сладко за него си. Че всички вкупом милеем за него повече отколкото собствените му родители, за това ли? Аз пък се гордея, че съм българка!

46

Култура ми Янков

преди 7 години

Ех , както е написано : " Колко много мъка има на тоя свят '' ! Да ,....... лечението е , много вяра, любов и търпение , СЛУЧВАТ СЕ И ЧУДЕСА.

45

бръм...

преди 7 години

Милото дете !

44

Анонимен

преди 7 години

Много от коментарите отговярят на въпроса "Защо ме е СРАМ, че съм българин".Това е дете на 9 години, из*р*оди сънародни!!!