6

Анонимен

преди 7 години

Където са заселят мигрантите, или шведи започва бягство от квартала и постепенното сриване на цените, самооформя се "гето". Не се интегрира туй, що не гасне...

5

Анонимен

преди 7 години

До LoraТези за които говориш може и горе-долу да са се интегрирали и да не създават проблеми, но това не важи за братовчедите им, които преди 2 месеца са пристигнали. Ако си бяха само хората които са си там от години-ок, а лошото е, че всеки ден идват все нови и нови, които изобщо нямат намерение да се интегрират.

4

Lora

преди 7 години

В района на Лъвов мост и по симеон от много години живеят предимно араби - сирийци, ливанци. винаги е имало арабски ресторанти с мноого вкусна храна и магазини, които предлагат техните стоки. Не виждам защо сега се преекспонира проблемът с бежанците в този район.

3

Анонимен

преди 7 години

"Според него голяма част от тях вече са се интегрирали" То и оня американец от афганистански произход , дето го заловиха в щатите, се е бил интегрирал, ама взриви бомби в Манхатън.

2

Анонимен

преди 7 години

Да,един приятел си продава апартаментът там.Вече 2 години не може да го продаде защото няма желаещи да си купя жилище в "цветен" квартал както срамежливо го описват в обявите брокерите и дилърите на имоти.Цветен ,цветен колко да е цветен- "Малкият Бейрут" е кафево-черен.

1

Анонимен

преди 7 години

Живея в Овча Купел старата част - отвратителен квартал. Няма улици, няма тротоари, блокове нагъчкани един върху друг. Нелегални емигранти, каруци, конски изпражнения и ***. Махам се от там при първа възможност