62

Българин

преди 7 години

Да живее Бойко ***! Това им се полага на всички зяпачи на турски сапунки, слушачи на порно-чалга и преследвачи на покемони.

61

Анонимен

преди 7 години

Вече си имаме 1 милион такива, които за забележка скачат на бой. Нямат интегриране такива, напаст са и това е.

60

Анонимен

преди 7 години

Опряли чело в чело и рапъра го ударил пръв с глава. Коментара е излишен, не вярвам на историята с хвърлената бутилка, но пък бежанците много си позволяват вече.

59

Анонимен

преди 7 години

човешката цивилизация може и да е възникнала в Сирия, но после да дошли арабите и са ИЗКЛАЛИ всичко живо. същото се отнася за Египет, Месопотамия, Картаген, земите на днешните Мароко, Тунис, Алжир, чак до Пакистан. Преди 4 дни говорих с 'финландска' алжирка, която не е учила нищо друго освен за арабите; те дори не знаят, че е имало фараони, шумери, асирийци, коптски държави. Има ли араби, няма цивилизация!

58

Анонимен

преди 7 години

До ksaraxПодобно мислене с нищо не променя нещата! Винаги има смисъл! Като не се оплаквате няма реална статистика за престъпленията и едва ли не положението ни е розово!

57

ksarax

преди 7 години

До АнонименОписаното от теб би се случило в нормално държава. Момчето го е казало, няма смисъл да подава жалба.

56

Анонимен

преди 7 години

До до БерлинНе е турчин, коняк е.Повечето турци са склонни да разсъждават и освен това, повечето от тях са дипломатични, не може да им се отрече.Този, дето се представя като Берлин, демонстрира типичните качества на нашенски лилав швед. Но щом като децата му ходят на училище там - както сам е писал за това тук, може би има някаква надежда поне за тях.

55

До 54

преди 7 години

Г-н Анонимен,Никой не отрича, че хората от Близкия Изток са човешки същества. Добре дошъл е всеки, който идва тук, за да работи, да учи или просто да се разходи като обикновен турист, уважаващ страната-домакин. Нормално е, също така, да приютим жени, деца, старци и болни, които бягат от война.Но в тези коментари тук ние се възмущаваме от наглостта и агресивността на млади мъже, дошли Бог знае защо, финансирани кой знае с чии пари и с какви цели. Явно личи, че не са невръстни или инвалиди.

54

Анонимен

преди 7 години

Това сигурно е записано на охранителните камери, т.е. прокуратурата може да започва разследването. И като ги намерят, очакваме изселването на отворковците в някоя зона на стабилен военен конфликт, сещате ли се?

53

До 74 - И това става

преди 7 години

През 90-те, когато масово колите бяха по тротоарите, станах свидетел как мутра отстъпва безславно под канонада от женски ругатни.Така продавачки прогониха един в тясна уличка в центъра на Сф - беше спрял така,че беше невъзможно да се влезе в две магазинчета.Млада жена пък подбра един с БМВ, паркирал на ъгъла при 127 у-ще така,че колата му опираше и в оградата на училището,и в предпазния парапет по края на тротоара и хората трябваше да ходят по платното на Парчевич от А.Кънчев до Хр.Белчев

52

Годзилчо

преди 7 години

Някаква особа от общината се оправдаваше че там се били заселили в центъра и не може нищо да се направи.Значи ние българите ще живеем в Младост,Люлин,Надежда а прииждащия *** в центъра на столицата.В нормална страна кмета моментално си подава оставката или оправя проблема.

51

За льольовците

преди 7 години

по-долу!Никой не оправдавам за цапане на улиците,но ние плащаме данъци,патенти,лицензи,осигуровки и каквото се сетиш,така че и да мърсим сме си У НАС!Но да дойде някой навлек от майна си райна и да ми мърси,ми просто няма да стане!

50

Анонимен

преди 7 години

Ако отиде в полицията може и да го арестуват :/

49

Анонимен

преди 7 години

Искам да го видякак удря глава на някой мутрак, който си изфърля фаса от прозореца на мерцедеса.

48

Анонимен

преди 7 години

Изведнъж много 'горещи'станаха статиите за бежанците, които са в района от доста, доста време... както преди това беше много гореща темата за ало измамите и Мейзер. Което ме кара да мисля, че информацията е фалшива и се пише, за да имате рейтинг в смешния сайт

47

шоп тррънски

преди 7 години

Другият път да не прави забележка ,а напрово да му забие една глАва.Думи нема.

46

Ай Хафте.бг

преди 7 години

Този див див евроатлантизъм. Иначе Симеон отрано е разбрал , че от свитата на гладния прокурор смисъл няма.

45

Анонимен

преди 7 години

С тия хора не се общува така.Ти да им кажеш нещо те да се извинят и да вече да не правят така.Начинът на общуване е открит от някои милиционери в затворите по времето на комунизма.

44

Вуйчо

преди 7 години

А на нашенците, които си хвърлят бутилки и фасове по улицата прави ли им забележки

43

до анонимен 61

преди 7 години

Върни се в училище и научи малко история и география. В с. арабия освен исляма никога нищо не е възниквало.Древните цивилизации възникват в "двуречието" днешен Ирак Сирия Ливан и Египет можем да добавим и Иран. И от векове тези територии не са мръднали в развитието си заради исляма. Абсурдът е че бягат от своите разбутани страни(заради религията) страни в Европа но искат да вкарат същите глупости и тук